Etusivu » Avausmaaliveikkauskisa Coolbetilla Copa American ja EURO2020 finaaleihin! Yhteensä 75.000e palkintorahaa

Avausmaaliveikkauskisa Coolbetilla Copa American ja EURO2020 finaaleihin! Yhteensä 75.000e palkintorahaa

Copa Americassa pelataan ensi yönä, tarkalleen 4,5h päästä kirjoitushetkestä finaali, jossa Etelä-Amerikan kaksi suurmaata Brasilia ja Argentiina kohtaavat. Lionel Messi jahtaa edelleen sitä ensimmäistä kruunua maajoukkueessa, mutta finaalissa vastassa on aina kova sambamaa Brasilia, jossa pelaa Messin hyvä ystävä ja toinen suurpeluri Neymar.

Site general layout graphic

Coolbet tarjoaa tähän matsiin veikkauskisan, jossa YLE:n veikkauskisan tyylisesti veikataan avausmaalin tekijää ja sen syntyaikaa; palkinnot ovat vain tekniikkapalloa ”hivenen” paremmat, sillä voitosta on tarjolla peräti 25.000e potti oikein vastanneiden kesken. Veikkaamaan pääset tästä:

Enemmän tapetilla olleissa Eurokisoissa taas kohtaavat EM-finalistien ensikertalainen Englanti ja huippuvireeseen noussut Italia. Englanti ei ole Euromestaruutta koskaan juhlinut, mutta se pääsee tavoittelemaan sitä nyt kotoisella Wembleyllä. Italiankin mestaruudesta on aikaa kymmeniä vuosia, ja se ei ole tunnettu näkemään Eurokisojen mahtimaana. Italia on porskuttanut pelistä toiseen vahvasti, mutta finaalista saadaan erittäin tasainen asetelma.

Site general layout graphic

Coolbet tuplaa potin tähän kisaan Copasta ja tässä kisassa pääset tavoittelemaan jopa 50.000e pottia. Säännöt ovat samat, veikkaa avausmaalintekijä ja sen tekoaika ja olet mukana palkintojenjaossa.

Kisa on ilmainen, joten kannattaa ehdottomasti osallistua, ja jos tili Coolilta vielä puuttuu, niin vielä ehtii avaamaan! EURO-veikkauksiin pääset tästä:

1

Vastaa