Payz

Etusivu » Payz

Arvostelu

2 arvostelua - 4.00/5.00

Payz-nettilompakko

Edit: Kantaa nykyään nimeä ”Payz”.

Payz kuuluu nettilompakkojen superkolmikkoon, jonka kaksi muuta jäsentä ovat Neteller ja Skrill, ja jotka kattavat valtaosan kaikista nettilompakkosiirroista etenkin pelimaailmassa. Nettilompakkojen syntytarinasta kannattaa lueskella tarkemmin laajasta Neteller-arvostelusta.

Payz on perustettu samoihin aikoihin näiden kahden muun nettilompakon kanssa, vuosituhannen taitteessa kun nettipelaaminen alkoi pikkuhiljaa yleistyä internetin mukana. Tarvittiin nopeita siirtoratkaisuja, jotta pelaajat pääsisivät samointein pelaamaan rahojaan, odottamatta päiväkausia siirron saapumista perille ja nettilompakot olivat tähän ratkaisu. Pelaajat käyttivät nettiostoksissaan tuohon aikaan pääosin credit/debit-pankkikorttejaan, ja niissä ongelmana oli se, että korttien numerot piti välittää kauppiaille, tässä tapauksessa pelinvälittäjille, mikä ei välttämättä tuntunut mukavalta idealta nettikusetusten maailmassa. Nettilompakot tarjosivat yksityisyyttä, ja pelaaja sai tehtyä nopeita siirtoja erilliseltä netissä sijaitsevalta tililtä antamatta henkilökohtaisia pankkikorttitietojaan muiden käsiin. Tämä teki nettimaksamisen huomattavasti turvallisemmaksi ja nykyään e-lompakkoja käyttää miljoonat ihmiset ympäri maailmaa.

Vuonna 2008 Payzia hallitsevasta emoyrityksestä tuli ensimmäisiä UK Financial Conduct Authorityn eli FCA:n hyväksymiä yrityksiä, joka toi lisää turvallisuutta ja turvallisuuden tunnetta asiakkaiden lompakossa oleville varoille. Payz jatkoi kiitoaan ja siitä tuli pelisivustojen suosikkisiirtotapa Netellerin ja Skrillin ohella.

Tämän jälkeen tuotteen valikoimaa on laajennettu uusilla käyttäjää helpottavilla tuotteilla kuten siihen liitettävillä maksukorteilla ja mobiilisovelluksilla. Kaikista on tullut suosittuja asiakkaiden keskuudessa ja ne mahdollistavat Payz-tilin käytön ilman henkilökohtaisten pankkitietojen antamista eri kaupoissa. Nykypäivänä esimerkiksi MasterCardin esimaksettu kortti on saatavilla laajalti SEPA-alueilla ja sitä voi käyttää kuten muitakin debit-kortteja miljoonissa kaupoissa ja palveluissa.

Virtuaalinen MasterCard mahdollisti asiakkaiden maksamisen myös kauppiaille, jotka eivät suoraan tarjonneet Payziä maksumenetelmäkseen, ja tämän avulla PayzAccountin käyttö on yhä monipuolisempaa ja joustavampaa. Viimeisin lisäys valikoimaan on Payz-lahjakortit, jotka ovat virtuaalisia 18-numeroisia prepaid-kortteja, joihin voi ladata tietyn summan rahaa ja käyttää sellaisissa verkko-ostoksissa, joissa kortti tai Payz ei ole tarjolla.

Tilin luominen on nopea ja suoraviivainen homma. Alussa sinulla on vain perustili, jolla voit ostella maksimissaan 2500 eurolla, mutta vahvistamalla henkilöllisyytesi ja osoitteesi, pääset hopeatasolle, joka avaa koko Payzin palvelutarjonnan käyttöösi, kuten siirrot kavereille, takaisin pankkiisi ja paljon muuta. Hardcore käyttäjät voivat edetä Kulta-, Platina- tai VIP-tasoille, jolloin etujen määrä kasvaa, limitit on korkeammat ja siirtomaksut pienemmät.

Payz tarjoaa vuorokauden ympäri asiakastukea sähköpostin tai sivuston Live Chatin kautta kymmenillä kielillä. Heidän palvelujaan on saatavilla yli 30 eri valuutalla, jolloin asiakas voi halutessaan tehdä tililleen useita valuuttatilejä saman nimen ja tilin tunnuksen alle.

Maksut pelisivustoille ovat ehdottomasti yksinkertaisia ja helppoja. Valitse vain tallettaessa Payz talletustavaksesi, syötä summa, anna Payz-kirjautumistietosi ja klikkaa maksunappia ja maksu napsahtaa tilillesi. Nostot takaisin Payz tilille ovat yhtä nopeita, ja ilmestyvät tilillesi heti kun pelisivuston päässä maksu on prosessoitu.

-habs

Kasinot

Loading animation
Lataa lisää

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja