Pitkävetovihjeet

16526 vihjeet|P-% 102.60|100 Vihjaajat
Etusivu » Pitkävetovihjeet

Loading animation

Opas vihjaamiseen ja vihjeiden pelaamiseen

Ristikaksi tarjoaa Sinulle mahdollisuuden lukea asiantuntevien ja lajiin paneutuneiden vihjaajiemme pitkävetovihjeet ilmaiseksi ja hyödyntää parhaat ylikertoimet päivän urheilutarjonnasta.

Ydinporukallamme on laajaa sisäpiiri- ja yleistietämystä muun muassa yleisurheilusta (vihjaajina lajin harrastajia), talviurheilusta, baseballista aina yksittäisen jalkapallon pelaajan ottelun keskimääräisiin taklaus- ja laukausmääriin asti. Ensimmäisen vuoden aikana Ristikaksi.com yhteisö vihjasi yli 8 000 pitkävetokohdetta ja palautusprosentti oli keskimäärin yli 103 prosenttia!

Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita pitkävetovihjeitä, jotka perustuvat kertoimeen ja todennäköisyyksiin eikä: ”totta kai Suomi voittaa koska se on parempi, ja koska tämä on varma, niin kertoimella ei väliä” -tyyliseen mutuiluun. 

Vetoa miettiessä ja vihjatessa omat tunteet ja erilaiset värilasit on syytä heittää roskakoriin ja mennä numeroiden ehdolla. Sitä kohdetta pelataan ja vihjataan, jossa on pelaajalle valueta, samalla tiedostaen että varmoja kohteita ei ole – on vain kertoimia, jotka ovat tarpeeksi hyviä kohteen todennäköisyyteen nähden.

Tämä tarkoittaa sitä, että tiedostamme vihjatessamme, että kohteet eivät aina osu, mutta vihjeet ovat sellaisia, että säännöllisesti pitemmän aikaa pelaamalla viivan alle jää plusmerkkinen lukema. Jos esimerkiksi Suomi-Venäjä -koripallo-ottelun todennäköisyys on mielestämme täysin 50-50, niin pelaamme ja vihjaamme Suomea yli kahden kertoimilla, mutta jätämme pelaamatta alle kahden kertoimilla.

Pitkävetovihjeiden tavoitteet tulevaisuudessa

Pitkävetovihjeistä keskustelevat hahmot


Tavoitteemme ja ylpeydenaiheemme on tarjota pelaajalle pitkävetovihjeitä, joilla pelaaja jää pidemmän päälle voitolle. Tämän takia sivustollamme on käytössä vihjejärjestelmä, johon vihjaaja syöttää kohteet ja tämän jälkeen ne jäävät talteen.

Vihjejärjestelmän avulla pelaajan ja peesaajien on kätevä tarkistaa millaista tulosta vihjeillä on tehty, ja onko vihjeiden peesaaja jäänyt voitolle, mikäli on ottanut kaikki samat kertoimet. Pienestä aineistosta ei kannata silti vetää liian suuria johtopäätöksiä: muutaman kymmenen pitkävetovihjeen jälkeen surkea palautusprosentti ei kerro huonosta vihjaajasta tai loistava palautusprosentti toisaalta ei vielä kerro siitä, että pelaaja olisi guru. Pidemmällä seurannalla ja isolla vihjeaineistolla saadaankin aikaan erilaisia tilastoja seurantajärjestelmän avulla: nähdään missä lajeissa vihjaaja on guru ja pystytään seuraamaan sitä, että miten vedonlyöntivihjeet ovat tuottaneet.

Vihjejärjestelmämme sopii myös kirjanpitoon

Vihjejärjestelmä on käytössä kaikkien sivuston käyttäjien keskuudessa. Jos seuraat jotain lajia aktiivisesti tai olet tehnyt vakuuttavaa tulosta pitkävedoissa, tai vihjaaminen muuten vain kiinnostaa, olet lämpimästi tervetullut käyttämään vihjejärjestelmää itsesi ja muiden iloksi. Muut pääsevät hyötymään tiedoistasi ja saat itse kattavaa tilastotietoa vedoistasi.

Huonosta alusta ei kannata lannistua, jos luotat itseesi ja vihjeisiisi. Ristikaksi tarjoaa myös hyvän keskusteluympäristön lisätiedon hankkimiseen ja eri mielipiteiden kuunteluun tietystä kohteesta keskusteltaessa. Sivustollamme ja käyttäjiltämme löytyy vankkaa tietoa ja hyviä artikkeleita, jotka käsittelevät ammattimaista vedonlyöntiä, todennäköisyyksien laskentaa, odotusarvoa, palautusprosenttia, panostamista ja kassanhallintaa ja monia voitollisessa vedonlyönnissä tarvittavia avaintekijöitä.

Kuinka valita parhaat pitkävetovihjeet?

Parhaimpina pelipäivinä vihjetarjonta voi olla hyvinkin runsasta, kun pallo pyörii, kiekko liukuu ja juoksijat juoksee eri puolilla maailmaa. Etenkin viikonloput ovat vilkasta aikaa vedonlyöjälle. Tällöin voi olla vaikea päättää millaisia kohteita listalta kannattaa valita, että kassa kaikkeen riittää. Täytyy karsia niin sanotusti jyvät akanoista.

Hyvän vihjeen kriteerejä ovat muun muassa seuraavat asiat:

Käyttäjällä on hyvä palautusprosentti isommalla vihjemäärällä:

Hyvän vihjaajan merkki on hyvä palautusprosentti myös kohdemäärän kasvaessa suureksi. Yleensä palautusprosentit alkavat olla tarkkoja vasta tuhansien vihjeiden jälkeen, mutta luonnollisesti jo pienemmät määrät vihjeitä antaa osviittaa vihjaajan tasosta. Yksi hyvän vihjeen merkki on se, että käyttäjä on vihjannut paljon ja palautusprosentti on yli sadan, mitä enemmän sen kovempia kohteita käyttäjä betsaa.

Hyvä esimerkki arvostetusta vihjaajasta. Pitkävetovihje laadittu perusteluineen Valioliigaan joukkuekohtaisen Total-vedon muodossa.

Huomioithan tarkastaa myös lajikohtaiset tilastot; joku voi olla guru jossain lajissa, mutta heikompi muissa. Lajikohtaisissa pätee samat säännöt; mitä enemmän vihjeitä hyvällä palautuksella, sen parempi value kohteissa on. Kaikki palautusprosentit, jotka ovat päälle 100 ovat vihjeinä voitollisia, mutta niukasti yli tuon kääntyvät helposti peesatessa tappiollisiksi, jos kertoimet ehtivät laskea. Yli 105 % palautus on jo erinomainen ja highrollereille merkkaa myös paikka johon vihjeet on ja miten isoon sarjaan ne ovat. Marginaalikohteilla joissa on tiukat panosrajat on helpompi ylläpitää hyvää palautusta, mutta panosta ei välttämättä mene sisään haluttua määrää.

Rajakerroin ja tarjottu kerroin poikkeavat selvästi toisistaan

Mitä kauempana rajakerroin ja tarjottu kerroin ovat toisistaan, sitä paremmasta kohteesta on ainakin vihjaajan mielestä kyse. Pieni ero on vain niukasti pelikelpoinen ja iso ero on selvä ylikerroin. Mikäli hyvä vihjaaja on laittanut rajakertoimen, joka poikkeaa selvästi saamastasi kertoimesta, tartu kiinni äkkiä.

Esimerkki pitkävetovihjeestä rajakertoimen kera. Rajakerroin merkattu nuolin. Pelaa vihje vain jos löydät saman tai paremman kertoimen.

Huomioi, että pienissä kertoimissa eron merkitys todennäköisyyteen on isompi. Esim 1,50 kerroin 1,20 rajalla on paljon kovempi kohde kuin 2,50 kerroin 2,00 rajalla. Tämä johtuu siitä, että 1,20 rajalla todennäköisyysarvio osumasta on 1/1,2 = 0.833 = 83,3 % ja rajatodennäköisyys on 1/1,5 = 0,666 = 66,6 %. Tämän ero on 16,6 prosenttiyksikköä. Jälkimmäisessä tapauksessa todennäköisyyksien ero on 1/2=50 % ja 1/2,5 = 40 % eli vain 10 prosenttiyksikköä.

  • Uunituore kohde

Jos huomaat että hyväksi havaitsemasi vihjaaja on juuri vihjannut kohteen, saat todennäköisemmin tällaisista paremman kertoimen, ja ajan kanssa kerroin monesti tippuu. Jos pääset lyömään pitkävetokohteen ensimmäisten joukossa, saat paremman valuen.

Hyvin perusteltu pitkävetovihje

Vaikka vihjaaja olisi uusi, tuntematon tai huonommin menestynyt, kannattaa vihjeiden perustelut aina lukea. Jos perusteluissa on selkeitä etuja, jolla voit lyödä bookkerit ja olet itsekin samoilla linjoilla, ettei kyseessä ole väkisin haettu perustelu, tartu kiinni ennen kuin kertoimet syödään.

Korisliigaan vihje ja alle kirjoitettu lyhyet ja ytimekkäät perustelut miksi kohdetta kannattaisi pelata. Huomioi edelleen rajakerroin, älä pelaa sitä alempia kertoimia!

Esimerkiksi: kaksi vihjettä palautusprosentilla 50 % vihjannut vihjaaja heittää insidetietona pienempään sarjaan että puolet joukkueesta avainpelaajat mukaan lukien on ollut yön bilettämässä ja pelikunto ei ole ihan paras mahdollinen.

Joka tapauksessa, kaikilla on oma tapansa peesata ja jokainen varmasti löytää näiden vedonlyöntivihjeiden joukosta itselle parhaat pitkävetovihjeet. Hyvät pitkävetovihjeet tarjoaa myös Pivekunkku.

Peesaa vain sellaisella summalla, jonka olet valmis häviämään. Mikään veto ei ole varma, vaikka moni veto onkin pitkässä juoksussa peesaajalle kannattava!

Usein Kysytyt Kysymykset (UKK)

Mikä merkitys kertoimella on vihjeen pelattavuuteen?
Kenen tekemiä Ristikaksi pitkävetovihjeet ovat?
Miten erotan hyvän ja huonon pitkävetovihjeen toisistaan?