Ocean Hunter

|iSoftBet|2022-08-17|RTP: 96.00 %
Etusivu » Pelitarjoaja » Isoftbet » Ocean Hunter
Pelinvalmistaja
iSoftBet
Nimi
Ocean Hunter
Feature Buy
Kyllä
Julkaistu
2022-08-17
Pelityyppi
Video Slots
Mobiiliversio
Kyllä
Tetris-slotti
Ei
Wildit
Kyllä
Rullat
5
Sticky wildit
Kyllä
Rivit
3
Scatterit
Kyllä
Voittolinjat
20
Ilmaiskierrokset
Kyllä
Palautus%/RTP
96,00
Bonuspeli
Ei
Varianssi
High
Progressiivinen jackpot
Ei
Minimipanos
0,20
Erikoistoiminto
Kyllä
Max. panos
20,00
Automaattipeli
Kyllä
Maksimivoitto
5000
Päivitetty
30.9.2022

Arvostelu

1 arvostelu - 4.00/5.00

Ocean Hunter on iSoftBetin valmistama korkean varianssin videoslotti, joka julkaistiin netti- ja mobiilikasinoilla vuoden 2022 elokuussa.

Teemana hait eivät ole täysin poikkeuksellinen valinta, mutta kuitenkin harvinaisempi näky. Jos palautamme muutaman julkaisuun mieleen, niin mainittakoon niistä Push Gamingin Razor Shark sekä 4ThePlayerin 6 Wild Sharks. Samainen iSoftBet uutuus on samalla toinen osa heidän ”Apex Predator” -sarjaansa, jonka ykkösosa on karkeasti vuosi takaperin julkaistu Tyrant King Megaways.

Äskeiset olivatkin lähinnä nimiin täsmääviä vertauksia, kun tämän tärkeimpiä ominaisuuksia ovat wild-toiminto voittokertoimineen ja ilmaiskierrostoiminto, jossa on jopa neljä peliruutua. Tarkempia yksityiskohtia voit lukea seuraavista kappaleista.

Yksityiskohtia Ocean Hunter -pelistä

Ocean Hunter on viisi reeliä leveä ja kolme riviä korkea videoslotti, jonka kierroskohtainen linjamäärä on 20. Voittoyhdistelmiin vaaditaan kolmesta viiteen keskenään samanlaista voittokuviota ja/tai wildia.

Ennen yhtäkään pelattua kierrosta tai kierrosten tauottua, pelaaja voi päättää, josko haluaa hyödyntää Extra Bait -asetusta. Se korottaa aiemmin käytettyä panosta 50 %:lla, jota vastaan on paremmat mahdollisuudet törmätä myöhemmin selvitettyihin wild- ja ilmaiskierrostoimintoihin.

Voittotaulukkoon listaamme korttikuviot 10-A sekä merenpohjassa olevat aarteet, aarrearkut, harppuunaa pitelevät naishahmot, sukeltajat ja hait, joista haiden linja-arvo on viideltä reeliltä katsoen 50 x panos. Erikoiskuvioista wildeja ovat vastaavia wild-laattoja purevat hait ja scatter-merkit taas bonus-tekstein koristellut tutkat.

Peruspelin erikoistoiminto kulkee nimellä Wild Frenzy. Silloin hai hyökkää voittokuvioiden kimppuun muuntaen ne wildeiksi. Jos yhtä ja samaa wildia on kuritettu useammin, korottuu sen voittokerroin x1:llä jopa x5 saakka.

Ilmaiskierrostoimintoon edetään parittomien reelien (1, 3, 5) scatter-merkeillä. Pelaajalla on käytössään 15 ilmaiskierrosta (jokaisesta scatter-merkistä kolme lisäkierrosta) ja yksi peliruutu. Erona peruspeliin, reeleillä on nyt sukelluspulloja, joita keräämällä voidaan nähdä toinen, kolmas ja neljäskin peliruutu. Katso luettelomerkit.

  • 10 kerättyä sukelluspulloa – kaksi peliruutua, kaksi lisäkierrosta ja wild-reeli.
  • 20 kerättyä sukelluspulloa – kolme peliruutua, kaksi lisäkierrosta ja kaksi wild-reeliä.
  • 30 kerättyä sukelluspulloa – neljä peliruutua, kaksi lisäkierrosta ja kolme wild reeliä.

Bonusoston hinta on x100, jota vastaan palkitaan automaattisesti kolmella scatter-merkillä.

Maksimivoitto Ocean Hunter -pelissä on 5 000 x panos.

Palautusprosentti on bonusostot yms. pois lukien 96 %.

Yhteenveto

Näillä ominaisuuksilla iSoftBetin voi sanoa luoneen yksinkertaisen, mutta niin peruspelin kuin ilmaiskierrostoiminnonkin kannalta todella onnistuneen videoslotin. Wild-toiminto on voittokuvioiden arvot sekä voittokertoimet huomioiden jännittävä ja samat sanat koskevat myös ilmaiskierroksia siellä olevine tai kerättävine uusine ruutuineen ja wild-reeleineen.

Jos sitten edes jotain huonoa/ärsyttävää, niin wildit kerääntyvät kolmelle viimeiselle reelille. Se taas tietää sitä, että neljännen tason kolmekaan wildia ei ole tae voitoille.

Neljä tähteä. Mitä mieltä sinä olet Ocean Hunterista? Kommentoi ja kirjaa tähtiarvostelusi. Kiitos.

Bonukset

Loading animation

Voittajat

Loading animation

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja

Muistithan, että voit pelata Ocean Hunter peliä esimerkiksi täällä

Loading animation