Millionaire Rush Megatrail

|Big Time Gaming|2022-06-20|RTP: 96.44 %
Etusivu » Pelitarjoaja » Big-time-gaming » Millionaire Rush Megatrail
Pelinvalmistaja
Big Time Gaming
Nimi
Millionaire Rush Megatrail
Feature Buy
Ei
Julkaistu
2022-06-20
Pelityyppi
Video Slots
Mobiiliversio
Kyllä
Tetris-slotti
Kyllä
Wildit
Kyllä
Rullat
10
Sticky wildit
Ei
Rivit
10
Scatterit
Ei
Voittolinjat
0
Ilmaiskierrokset
Kyllä
Palautus%/RTP
96,44
Bonuspeli
Ei
Varianssi
High
Progressiivinen jackpot
Ei
Minimipanos
0,20
Erikoistoiminto
Kyllä
Max. panos
8,00
Automaattipeli
Kyllä
Maksimivoitto
55000
Päivitetty
29.9.2022

Arvostelu

1 arvostelu - 3.00/5.00

Millionaire Rush Megatrail on Big Time Gamingin valmistama korkean varianssin videoslotti, joka julkaistiin netti- ja mobiilikasinoilla vuoden 2022 kesäkuussa.

Teemaksi on kuvitettu heidän aiemminkin käyttämänsä ”Who Wants to be a Millionaire ”-ohjelma studioineen ja tuttuine logoineen.

Olkoonkin, että teemassa ei olisi mitään uutta, niin jo lähtökohtaisesti se tekee tästä julkaisusta erilaisen, että BTG esittelee meille nyt uuden Megatrail-pelimoottorinsa, jonka he ovat yhdistäneet Megaclusters-pohjaan. Megatrailin periaatteesta kuin myös muista tiedoista kirjoitamme tarkemmin seuraavissa kappaleissa.

Yksityiskohtia Millionaire Rush Megatrail -pelistä

Millionaire Rush Megatrail on enintään kymmenen reeliä leveä ja yhtä monta riviä korkea grid-slotti, jonka ruudukossa voi täten olla jopa sata (100) voitto- ja/tai erikoiskuviota. Voittoyhdistelmiin vaaditaan vähintään viiden keskenään samanlaisen voittokuvion ja/tai wildin ryhmä.

Voittotaulukossa näemme turkoosit, keltaiset, oranssit, vihreät, siniset, punaiset ja violetit jalokivet, joista päävoittokuvion arvo on yli 25 voittokuvion ryhmältä 50 x panos. Erikoiskuvioista wildit tunnistaa kultaisista W-kirjaimista, joilla on sateenkaaren värein koristeltu tausta.

Megaclusters-mekaniikan idea on siis sellainen, että kaikki voittoyhdistelmään kuuluvat kuviot rikkoutuvat jättäen jokaiseen ruutuun neljä uutta kuviota. Esimerkiksi kun peliruutu on oletuksena viisi reeliä leveä ja viisi riviä korkea ja alhaalla on yksi voittoyhdistelmään kuuluva voittokuvio, muuntuu alarivi tällöin kuusi reeliä leveäksi. Ruudukko palautuu ennalleen ennen uutta kierrosta.

Sitten siitä Megatrail-mekaniikasta. Peliruudun vasemmassa laidassa (tietokoneen selain) on 12-portainen mittari, jonka seitsemännellä portaalla on ilmaiskierrostoiminto ja huipulla taas jopa x1000-kolikkovoitto. Muille portaille valitaan jokaiselle pelikierroksella minimissään kolme muuta palkintoa, jotka listaamme luettelomerkein. Portailla edetään yhden pelikierroksen sisällä nähdyillä voittoyhdistelmillä.

 • Jopa kymmenen yksittäistä wildia.
 • Wildeja x2-x5-voittokertoimilla.
 • Muuntaa tietyt voittokuviot wildeiksi.
 • Lisää neljän wildin ryhmän ruudukkoon.
 • Rikkoo tietyt voittokuviot neljään osaan.
 • Muuntaa tietyt voittokuviot paremmiksi.
 • Lisää voittokertoimen x11 saakka.
 • Rikkoo kaikki kuviot, jolloin ruudukko on 10×10.
 • Luo yhden reelin tai rivin samanlaisilla voittokuvioilla.
 • Rikkoo tietyt voittokuviot ruudukosta.
 • Rikkoo enintään kolme ryhmää voittokuvioita.
 • Rikkoo ruudukon yhdeltä neljästä laidasta.

Tasolle kuusi yllettyään edetään ilmaiskierrostoimintoon. Pelaajalle maksetaan kuusi ilmaiskierrosta, joiden aikana Megatrail-mittarissa on kattavammin erikoistoimintoja. Huomaathan, että alimmalla portaalla on jokin toiminto, jonka vuoksi jokainen voittoyhdistelmää tietää ainakin yhtä erikoistoimintoa.

Maksimivoitto Millionaire Rush Megatrail -pelissä on noin 55 000 x panos.

Palautusprosentiksi on rajattu 96,44 %.

Yhteenveto

Onko BTG sitten ajatellut, että Megaclusters-pelit eivät ole keränneet sen luokan suosiota, mitä he itse olisivat toivoneet. Oli tai ei, niin peruspelin erikoistoimintoineen suunta on ehdottomasti oikea.

Peruspelit ovatkin nykyään miltei jokaisen videoslotin heikkous. Tässäkään niillä ei kiilata ilmaiskierrostoiminnon ohitse, johon on tietenkin luotu omat erikoissymbolit ja -toiminnot, mutta niin kuin jo sanoimme, oli peruspeli se osio mitä pitikin muokata rajummin.

Neljä tähteä. Mikä sinun mielipiteesi on Millionaire Rush Megatrail -pelistä? Kommentoi ja kirjaa tähtiarvostelusi. Kiitos.

Bonukset

Loading animation

Voittajat

Loading animation

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja

Muistithan, että voit pelata Millionaire Rush Megatrail peliä esimerkiksi täällä

Loading animation