Funk Master

|NetEnt|2022-05-25|RTP: 96.04 %
Etusivu » Pelitarjoaja » Netent » Funk Master
Pelinvalmistaja
NetEnt
Nimi
Funk Master
Feature Buy
Kyllä
Julkaistu
2022-05-25
Pelityyppi
Video Slots
Mobiiliversio
Kyllä
Tetris-slotti
Kyllä
Wildit
Kyllä
Rullat
8
Sticky wildit
Ei
Rivit
8
Scatterit
Kyllä
Voittolinjat
0
Ilmaiskierrokset
Kyllä
Palautus%/RTP
96,04
Bonuspeli
Ei
Varianssi
High
Progressiivinen jackpot
Ei
Minimipanos
0,20
Erikoistoiminto
Kyllä
Max. panos
200,00
Automaattipeli
Kyllä
Maksimivoitto
3337
Päivitetty
26.9.2022

Arvostelu

1 arvostelu - 2.00/5.00

Funk Master on NetEntin valmistama korkean varianssin videoslotti, joka julkaistiin netti- ja mobiilikasinoilla vuoden 2022 toukokuussa.

Toki kuvista, mutta jo nimestäkin voi päätellä nyt nähtävän teeman, johon on kuvitettu neonvalojen ja peilipallojen värittämä sali, jonka taustalla kuuluu tietenkin 1970-luvulla suosiossa ollut funk. Teema ei ole täten mitenkään poikkeuksellinen, jos nyt ei niitä kaikkein suosituimpiakaan.

Kaiken ennakkomateriaalin perusteella – osittain se ulkoasu mukaan lukien, on NetEnt luonut jokseenkin samanlaisen ruudukkopelin Push Gamingin Jammin’ Jarsin kanssa. Millainen on sitten NetEntin näkemys tästä supersuositusta mekaniikasta, otetaan siitä selvää seuraavissa kappaleissa.

Yksityiskohtia Funk Master -pelistä

Funk Master on kahdeksan reeliä leveä ja kahdeksan riviä korkea grid-slotti, jonka ruudukossa on paikat 64:lle voitto- ja/tai erikoiskuviolle. Voittoyhdistelmiin vaaditaan kuuden keskenään sopivan voittokuvion tai wildin ryhmä. Kaikki voittoyhdistelmässä olleet kuviot rikkoutuvat ja tyhjät paikat täytetään uusilla kuvioilla.

Voittotaulukkoon listaamme siniset, violetit ja vihreät peilipallot sekä vaaleanpunaiset, vihreät, keltaiset ja oranssit peilipallot, joiden taustat on nekin väritetty matala-arvoisista kuvioista poiketen. Päävoittokuvion arvo on 25 x panos, kun katsomme yli 20 voittokuvion ryhmää. Erikoiskuvioista moniväriset peilipallot ovat samanaikaisesti wildeja ja scatter-merkkejä. Kolmansina erikoiskuvioina olevat punaiset pommit kuvastavat voittokertoimia.

Ruudukossa on siis voittokerroinsymboleja, joiden kertoimilla kerrotaan peli- tai ilmaiskierroksen voitot – olivatpa ne sitten missä kohdin ruudukkoa tahansa. Voittokertoimien arvot ovat x2, x3, x5 ja x10. Useampi voittokerroin summataan yhteen.

Merkittävä osa peruspeliä on niin sanottu Dancing Wild Hotspot. Mikäli jokaisessa tämän korostetun kohdan neljässä ruudussa on ollut voittoyhdistelmään kuulunut kuvio, lisätään ruudukkoon Dancing Wild -symboli.

Kolme tai sitä useampi scatter-merkkiä tietää ilmaiskierrostoimintoa kuuden ilmaiskierroksen kera. Nämä samaiset scatter-merkit jäävät ruudukkoon ilmaiskierroksen loppuun saakka ja ruudukko on nyt yhdeksän riviä korkea. Toisin kuin peruspelissä, on Hotspot-alue 3×3-kokoinen, jonka avaamalla rivimäärä voi korottua 12:nteen riviin asti. Uusista riveistä palkitaan uudella wildilla, joten wildeja voisi olla ruudukossa jopa yhdeksän.

Bonusoston hinnaksi on määritelty x125.

Maksimivoitto Funk Master -pelissä on noin 3 300 x panos.

Palautusprosentti on version mukaan enintään 96,04 %.

Yhteenveto

Tämä oli itse asiassa varsin hauska ja omanlainen versio siitä Jammin’ Jarsista, johon emme voi mitenkään olla vertaamatta.

”Luonteeltaan” nämä ovat siinä mielessä erilaisia, että peruspelissä on voittokertoimia ja ilmaiskierrostoiminto voi kestää todella kauan kaikkine uusine wildeineen. Samalla yksittäiset voittoyhdistelmät eivät ole niinkään arvokkaita vaan pienempien voittojen ohella olisi toivottavaa, että jossain kohti ruudukkoa olisi hyviä voittokertoimia.

Neljä tähteä. Mitä mieltä sinä olet NetEntin Funk Masterista? Kommentoi mielipiteesi tähtiarvosteluineen. Kiitos.

Bonukset

Loading animation

Voittajat

Loading animation

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja

Muistithan, että voit pelata Funk Master peliä esimerkiksi täällä

Loading animation