Karen Maneater

|Nolimit City|2022-05-10|RTP: 96.00 %
Etusivu » Pelitarjoaja » Nolimit » Karen Maneater
Pelinvalmistaja
Nolimit City
Nimi
Karen Maneater
Feature Buy
Kyllä
Julkaistu
2022-05-10
Pelityyppi
Video Slots
Mobiiliversio
Kyllä
Tetris-slotti
Ei
Wildit
Kyllä
Rullat
6
Sticky wildit
Ei
Rivit
7
Scatterit
Kyllä
Voittolinjat
486
Ilmaiskierrokset
Kyllä
Palautus%/RTP
96,00
Bonuspeli
Ei
Varianssi
Very high
Progressiivinen jackpot
Ei
Minimipanos
0,10
Erikoistoiminto
Kyllä
Max. panos
70,00
Automaattipeli
Kyllä
Maksimivoitto
11757
Päivitetty
27.9.2022

Arvostelu

1 arvostelu - 3.00/5.00

Karen Maneater on Nolimit Cityn valmistama todella korkean varianssin videoslotti, joka julkaistiin netti- ja mobiilikasinoilla vuoden 2022 toukokuussa.

Meiltä jäi poikkeuksellisesti huhtikuun julkaisu välistä tältä pelivalmistajalta. Syyt siihen olivat siinä olleessa teemassa, jota me emme nähneet lainkaan hauskana tai asiallisena. Se oli kuitenkin vain yksi poikkeus ja pääsääntöisesti Nolimit City on luonut joitain pelialan näyttävimpiä ja erikoisimpia teemoja. Erikoinen on kai se adjektiivi jolla kuvata tätäkin teemaa sen naishahmoineen, hänen pesukarhuineen ja jokseenkin outoine keitoksineen.

Seuraavissa kappaleissa listattuihin erikois- ja ilmaiskierrostoimintoihin kuuluu lähinnä aiemmasta tuttuja ominaisuuksia, mutta on mukana jotain uuttakin.

Yksityiskohtia Karen Maneater -pelistä

Karen Maneater on oletuksena kuusi reeliä leveä ja kahdesta kolmeen riviä korkea videoslotti, jossa on tässä muodossa 486 vasemmalta oikealle luettavaa voittolinjaa. Voittoyhdistelmiin vaaditaan kolmesta kuuteen samanlaista voittokuviota ja/tai wildia.

Voittotaulukon matala-arvoisia kuvioita ovat paperirullat, mukit, ruiskut, paristot ja rynnäkkökiväärit, joista parempia ovat puolestaan neljä mieshahmoa ja Karen – viimeksi mainittu kuuden reelin linja-arvoltaan 3 x panos. Kuudennella reelillä olevia wildeja kuvastavat violetilla pohjalla olevat W-kirjaimet ja scatter-merkkejä pesukarhut.

Ennen yhtäkään pelattua kierrosta tai niiden tauottua, pelaajalla on oikeus päättää josko haluaa hyödyntää niin sanottua ylimääräistä panosta. Se korottaa käytettyä panosta 30 %:lla, jota vastaan toisella reelillä on aina scatter-merkki ja ilmaiskierrostoiminnon todennäköisyys on täten korkeampi.

Nolimit Cityn yksi tavaramerkeistä on xWays-toiminto. Tällaisia xWays-symboleja on neljällä keskimmäisellä reelillä, joilla niissä on keskenään samat voittokuviot kahden tai neljän symbolin pinoissa.

Infectious xWays -symboleja on ykkösreelillä. Ne muuntuvat kahdesta seitsemään riviä korkeiksi pinoiksi tehden saman myös kaikille muillekin niitä vastaaville kuvioille.

Kolmas listattava erikoissymboli on Infectious Wild. Se asettuu kuudennen reelin pohjalle nostaen jokaiselta riviltä voittokerrointaan yhdellä. Voittokerroin korottuu myös kaikilta muilta kuvioilta, jotka ovat tällä kuudennella reelillä.

Yhdestä kahteen scatter-merkkiä muuntuvat xWays-symboleiksi korottaen oikealla puolella olevien reelien rivimäärää yhdellä, kun taas ilmaiskierrostoimintoon edetään kolmella tai neljällä scatter-merkillä. Kolmen scatter-merkin ilmaiskierrostoiminnossa on seitsemän ilmaiskierrosta ja kolme reeleille jäävää xWays-kohtaa ja neljällä scatter-merkillä niitä kohtia on neljä kymmenen ilmaiskierroksen ajan. Tällaisten kohtien xWaysien määrät korottuvat jokaisesta voittoyhdistelmästä yhdellä. Uudet keskireelien scatter-merkit eivät pysy reeleillä, mutta ne maksavat kolme lisäkierrosta ollen sillä ilmaiskierroksella xWays-symboleja. Huomaathan, että rivimäärä on ilmaiskierrostoiminnossa 2-3-4-5-6-7-muodossa.

Bonusostoja on kolme kappaleen verran. Niiden hinnat ovat x100, x500 ja x542. Kaksi halvempaa ostoa ovat kolmen ja neljän scatter-merkin ilmaiskierrostoiminnot ja kallein taas neljän scatter-merkin ilmaiskierrostoiminto Infectious Wildin kera.

Maksimivoitto Karen Maneater -pelissä on 11 757 x panos.

Palautusprosentiksi on rajattu bonusostot pois lukien tasan 96,00 %.

Yhteenveto

Etukäteen xWays- ja Infectious-symboleiden kierrätys ei välttämättä kuulostanut liian hyvältä, mutta ilmaiskierrostoiminnon yksinkertaisesti ymmärrettävine ideoineen toteutus on mielenkiintoinen. Peruspeli on tässäkin se heikkous, mikä on typerää sanoa, kun sen periaate on lähes samankaltainen kuin ilmaiskierrostoiminnossakin, mutta reeleiltä poistuvine xWays-symboleineen.

Kolme tai neljä tähteä. Mitä mieltä sinä olet Nolimit Cityn Karen Maneater -pelistä? Kommentoi mielipiteesi ja kirjaa sille tähtiarvostelusi. Kiitos.

Bonukset

Loading animation

Voittajat

Loading animation

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja

Muistithan, että voit pelata Karen Maneater peliä esimerkiksi täällä

Loading animation