Puebla Parade

|Play’n GO|2022-04-21|RTP: 96.20 %
Etusivu » Pelitarjoaja » Play-n-go » Puebla Parade
Pelinvalmistaja
Play’n GO
Nimi
Puebla Parade
Feature Buy
Ei
Julkaistu
2022-04-21
Pelityyppi
Video Slots
Mobiiliversio
Kyllä
Tetris-slotti
Ei
Wildit
Kyllä
Rullat
5
Sticky wildit
Kyllä
Rivit
7
Scatterit
Ei
Voittolinjat
421
Ilmaiskierrokset
Kyllä
Palautus%/RTP
96,20
Bonuspeli
Ei
Varianssi
High
Progressiivinen jackpot
Ei
Minimipanos
0,05
Erikoistoiminto
Ei
Max. panos
100,00
Automaattipeli
Kyllä
Maksimivoitto
5000
Päivitetty
20.10.2022

Arvostelu

1 arvostelu - 3.00/5.00

Puebla Parade on Play’n GO’n valmistama korkean varianssin videoslotti, joka julkaistiin netti- ja mobiilikasinoilla vuoden 2022 huhtikuussa.

Teemaksi on kuvitettu Meksikossa ja itse asiassa myös Yhdysvalloissa toukokuussa juhlittava päivä, jonka juuret ovat kaukana 1800-luvulla ja silloin käydyissä sodissa. Jos haluat lukea aiheesta tarkemmin, niin siitä on kirjoitettu kattavasti suomen- ja englanninkielisessä Wikipediassa.

Olkoonkin, että teema on virkistävä, niin wild- ja ilmaiskierrostoiminnoissa on yhtäläisyyksiä joihinkin ELK Studiosin ja NetEntin julkaisuihin reeleillä vaeltavine wildeineen. Niistä sekä muista tiedoista kirjoitamme seuraavissa kappaleissa.

Yksityiskohtia Puebla Parade -pelistä

Puebla Parade on viisi reeliä leveä ja neljästä seitsemään riviä korkea videoslotti, jonka kierroskohtaisen linjamäärän yläraja on 421. Voittoyhdistelmiin vaaditaan kolme, neljä tai viisi samanlaista voittokuviota sellaisenaan taikka wildien kanssa.

Voittotaulukkoon kuuluvat matala-arvoisista parempiin edeten korttikuviot 9-A sekä kulhot, tacot, akustiset kitarat, pääkallot ja pinata-aasit. Aasien linja-arvo on viideltä reeliltä 4 x panos. Nais- ja mieshahmot ovat wildeja ja samalla ainoat reeleillä nähtävät erikoiskuviot.

Jos ja toivottavasti kun reeleillä on nais- ja mieshahmojen wildit, niin se tietää Respin-toimintoa. Näillä kahdella Respinilla wildit kulkevat keskustaa kohti ja samalla olisi suotavaa, että reeleille ilmestyisi uusia wildeja, joista maksetaan taas uudet Respinit.

Sitten äskeinen tilanne, mutta wildit ovat nyt samaisella reelillä. Kun wildit törmäävät, on voittokerroin nyt x2 ja rivejä viisi. Sama idea toistuu uusista wildeista kuudenteen ja seitsemänteen riviin ja uudet wildit palkitsevat myös uusilla Respineilla. Rivimäärä palautuu takaisin neljään Respinien päätyttyä.

Ilmaiskierrostoimintoon edetään, jos wild-pareja olisi kolmella rivillä. Jokainen pari pysyy reeleillä läpi ilmaiskierrosten (kahdeksan ilmaiskierrosta), jolloin voittokerroin on x3 ja käytössä on toki seitsemän riviä 421 voittolinjan kera.

Maksimivoitto Puebla Parade -pelissä on 5 000 x panos.

Palautusprosentiksi on rajattu version mukaan 84,20-96,20 %.

Yhteenveto

Olkoonkin, että tällaisten wildien periaate ei olisikaan mitenkään uudenlainen, voi Play’n GO’n sanoa tehneen siitä pohjasta ikään kuin piristetyn version kaikkine voittokertoimineen ja muokkautuvine rivimäärineen.

Kolme tai neljä tähteä. Mikä sinun mielipiteesi on Puebla Paradesta? Kommentoi ja kirjaa tähtiarvostelusi. Kiitos.

Bonukset

Loading animation

Voittajat

Loading animation

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja

Muistithan, että voit pelata Puebla Parade peliä esimerkiksi täällä

Loading animation