fbpx
Rekisteröidy
Etusivu » Pitkävetovihjeet » Ampumahiihto

Ampumahiihto

Artikkelit
Lajitilastot
Suosituimmat sarjat
Suosituimmat vedonvälittäjät
Aktiivisimmat vihjaajat
Suosituimmat vedonvälittäjät tilastot
Suosituimmat vedonvälittäjät
# Bookeri Vihjeiden määrä P-% Panostetut yksiköt
1. Bet365 47 107.86 302.5
2. Unibet 23 104.39 64.25
3. Coolbet 21 97.64 126
4. Veikkaus 17 106.85 57
5. Leovegas 15 89.57 104

Ampumahiihto on yksi suosituimpia talviurheilulajeja niin yleisön kuin vedonlyöjien keskuudessa. Keski-Euroopassa ampumahiihto on seuratumpi laji kuin pohjoismaiset hiihtolajit maastohiihto, mäkihyppy ja yhdistetty.

Sivustollamme toimii useita ampumahiihtovihjaajia. Pinon legendaarinen ampumahiihtokone on antanut hyviä arvioita useamman vuoden ajan ja nyt kauden 2019/2020 kaudesta lähtien myös Ristikakkosen seurantaan. Lisäksi nimimerkin latemani ja JDF ovat aktiivisia ampumahiihtovihjaajia. Ampumahiihtovedonlyönnissä on tärkeää osata yhdistää urheilijoiden hiihtokyvyt heidän ammuntaprosentteihinsa ja muodostaa näiden perusteella todennäköisyysarviot. On sanomattakin selvää, että ampumahiihdossa varianssi näyttelee suurempaa osaa kuin maastohiihdossa ja useimmissa muissa yksilölajeissa ja yllätykset eivät ole niin harvinaisia. Lisäksi sakko on eriarvoinen eri ampumahiihdon matkoilla; normaalimatkalla aikaan lisätään suoraan minuutti, kun taas muilla matkoilla joutuu sakkokierrokselle, jonka pituus suhteessa kokonaismatkaan vaihtelee sprintin, pikakilpailun ja yhteislähdön välillä. Viestissä oman aspektinsa tuovat puolestaan varapanokset. Suosittelemme siis excel-sulkeisia ampumaprosentteineen ja hiihtoaikoineen kaikilla ammattimaisesti ampumahiihtovedonlyöntiin suhtautuville.

Live-vedonlyöntiä tarjotaan ampumahiihtoon kiitettävästi varsinkin arvokisoihin ja livevedossa usein löytyy parhaat kohteet lajiin kuin lajiin. Ristikaksi listaa parhaimmat vedonvälittäjät ja voit tsekata listauksen täältä sekä parhaat vedonlyöntibonukset puolestaan tästä linkistä. Ampumahiihtoon liittyviä artikkeleitamme voit lukea tältä lajisivulta, kuten myös kaikki ampumahiihtovihjeet sekä vihjeiden tilastot kootusti tältä sivulta