Pinnacle

Etusivu » Pinnacle
Parhaat kertoimet
Avaa tili
Ehdot
Ehdot voimassa
+18 | Pelaa vastuullisesti
Vain uusille asiakkaille
Alusta
Omat kertoimet
Sivuston nimi
Pinnacle
Operaattori
PinBet Malta Limited
Perustettu
1998-08-06
Pikabookkeri
Ei
Verovapaa vedonvälittäjä
Kyllä
  • Talletusvaihtoehdot

    Kotiutusvaihtoehdot

  • Tuetut tuotteet

  • Lisenssi

Arvostelu

11 arvostelua - 5.00/5.00
Saatat pitää myös näistä
Loading animation

Pinnacle yleisesti

Pinnacle (tai Pinnaclesports) on Maltalle lisensoitu vedonlyöntitoimisto, joka perustettiin jo edellisen vuosituhannen loppupuolella, vuonna 1998.

Toistuvasti kuultava ylistyslaulu ei ole turha, sillä allekirjoittanut mukaan lukien arvostaa Pinnacle maailman parhaaksi internetin vedonvälittäjäksi.

Heidän strategia on vedonlyöntimaailmassa ainutlaatuinen; se pyrkii tekemään kaikki asiat niin hyvin kuin mahdollista ja olemaan toimialallaan johtava toimija. Tämä myös näkyy ja näin ollen me Ristikakkosella suosittelemme jokaista vedonlyönnin harrastajaa tutustumaan Pinnaclen, eli tuttavallisesti ”Pinnyn” vedonlyöntisivustoon.

Pinnacle Vedonlyönti

Pinnacle tarjoaa vedonlyöntiä kaikkiin suurempiin urheilutapahtumiin sekä erittäin kattavasti myös pienempiin lajeihin ja yksilölajeihin. Myös Suomen sarjat ja divisioonat ovat kohtuullisen hyvin edustettuina; jääkiekossa aina mestikseen ja futiksessa jopa kolmoseen asti. Myös korisliigaan Pinnaclella on erinomainen kohdetarjonta. Aivan marginaalisimpien lajien ja sarjojen tarjonta puuttuu, joita kilpailijasivustoilla saattaa olla tarjolla. Heillä on myös erikoiskohteita kiitettävästi, voit esimerkiksi lyödä vetoa 1,002 kertoimella siitä, että maapallo on tieteellisen konsensuksen mukaan edelleen pyöreä eikä litteä vuonna 2025.

Jos Pinnaclelle täytyy etsiä heikkouksia, niin live-vedonlyönti on Pinnyn suurin sokea piste. Toki live-vetoon pätee suuret panoslimiitit (ei toki vastaavat mitä tavallisessa vedonlyönnissä) ja laaja kohdevalikoima, mutta riskienhallinnan vuoksi Pinnacle pitää live-vedoissa selvästi matalampaa palautusprosenttia kuin pre-match -vedoissa. Lisäksi live-vetoja ei voi sanoa kovin dynaamisiksi. Futiksessa livekertoimet ovat pelattavissa koko ottelun ajan, mutta esimerkiksi jääkiekossa ja koriksessa livekertoimia tarjotaan usein vain erätaukojen, aikalisien ja muiden katkojen aikana. Aika näyttää kehittääkö Pinnacle livevedonlyöntipuoltaan edelleen kamppailemaan parhaiden toimijoiden kanssa.

Pinnaclen kohderyhmänä ovat alan ammattilaiset sekä kokeneet harrastajat. Sivusto on selkeä ja yksinkertainen, joskin aloittelijan silmään runsas määrä numeroita saattaa aiheuttaa epävarmuutta. Sivustolta löytää kuitenkin helposti kohteet, joita haluaa pelata ja Pinnacle on parantanut selkeyttään viime vuosien aikana. Pinnacle tarjoaa erittäin hyvät kertoimet lajiin kuin lajiin ja usein se komeileekin kerroinvertailusivustoilla ykkösenä. Tyypillisesti kohdepalautus on 96 % mutta suurissa lajeissa, kuten jenkkifutiksessa, NBA:ssa ja futiksen eurosarjoissa palautus on jopa 98%. Rahansiirrot Pinnaclelle toimivat hyvin. Voit siirtää rahaa Mastercardilla, Visalla, Skrillillä, Netellerillä, Trustyllä, ecoPayzillä, Paysafecardilla ja pankkisiirrolla. Kotiutus on ilmainen ja nopea, huomaathan kuitenkin, että ilmainen kotiutus on Pinnaclella käytössä kerran kalenterikuukaudessa. Mikäli nostat rahaa tätä useammin Pinnacle perii nostosta maksun. Kerralla voit nostaa Pinnaclelta 37 500 €, joten vedonvälittäjä on loistava myös suurpelaajille. Kotiutukset tulevat pienempien summien osalta jopa minuuteissa ja kymppitonnien kotiutuksetkin löytävät tiensä takaisin pelaajan tileille muutamissa tunneissa.

Pinnacle ei valitettavasti tarjoa tervetuliaisbonusta. Pinnaclen ”bonus” onkin sen hyvät kertoimet, tasavertainen asiakaskohtelu, toimiva asiakaspalvelu, erittäin toimiva sivusto ja laaja kohdevalikoima. Pinnacle vaatii tilin varmistusdokumentit kuten muutkin sivustot ja dokumentit tarkastetaan hyväksytään asianmukaisesti ja ripeästi. Ongelmatilanteissa Pinnaclen asiakaspalvelu osaa yleensä auttaa ja korjata tilanteen reilusti paremmin kuin muiden sivustojen asiakaspalvelut.

Pinnaclen panosrajoitukset

Kuvitellaan, että vedonvälittäjät ovat raavaita gladiaattorimiehiä, jotka ovat järjestettynä riviin ja kysymys kuuluu: ”mistä tunnistat Pinnaclen?” No, Pinnacle on se, joka ei ole pukeutunut Marimekon hameeseen. Pinnacle panosrajoitukset ovat suuret ja mikä parasta, Pinnacle ei koskaan rajoita edes voittavien ammattilaisten panoksia. Esimerkiksi NFL-otteluun saa pari tuntia ennen matsia sisään 2,00 kertoimiseen kohteenseen vaatimattoman 27 225 €:n panoksen. Super Bowlissa tai futiksen MM-finaalissa panoslimiitit ovat poikkeuksetta kuusinumeroisia. Pinnaclen panosrajoitukset ovat usein pienemmät kohteen auetessa, mutta, kun otteluun lyödään panoksia, Pinnacle muuttaa kertoimia panosten suuntaan ja kasvattaa panosrajoja. Tällä algoritmilla Pinnacle muodostaa tehokkaasti kertoimet kohteelle kuin kohteelle ja se onnistuu keräämään suuret panokset kaikille lopputulemille. Tällä mallilla Pinnacle pystyy tarjoamaan korkeampia panosrajoja kuin sen kilpailijat.


Loading animation

Pinnacle kokemuksia

”Maine kauas kantautui…”

Lähes jokaisella Ristikakkosen jäsenellä on pelitili Pinnaclella ja mikäli sinulla ei vielä ole, kannattaa korjata tilanne! Pinnacle on internetin luotettavin vedonlyöntisivusto ja vedonlyöntialan ykköstoimija, josta jokaisen vedonlyöntisivuston tulisi ottaa mallia. Olit sitten suurpeluri tai harrastelija, löydät helposti lajiin kuin lajiin parhaat kertoimet juuri ”Pinnyltä”, joten syitä olla pelaamatta Pinnaclella ei ole.

Pinnacle luetaan niin kutsuttuihin ”koviin” vedonvälittäjiin, joiden lista on huvennut viime vuosina harmillisen lyhyeksi; nykyisin tähän voidaan laskea enää tietyin reunaehdoin Veikkaus, Matchbook ja Betfair. Pinnacle pitää kuitenkin tässä joukossa pintansa ylivoimaisena ykkösenä lajitarjontansa ja korkeiden panosrajoitustensa vuoksi. Luotettavuus 5, panosrajoitukset 5, asiakaspalvelu ja rehellisyys 5, rahansiirrot 5, kohdevalikoima 5. Kirjoittajan arvosanaksi muodostuu näin ollen 5/5 ja ylivoimainen ykkössija vedonvälittäjien top-listalla.

Bonus

Loading animation

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja