×
Etusivu » Vedonlyöntiyhtiöt

Vedonlyöntiyhtiöt

Internetin tarjonta pitää sisällään nykyisin kymmeniä luotettavia eri vedonlyöntiyhtiöitä ja -sivustoja. Terve kilpailu sataa pelaajan laarin, joka voi esimerkiksi kilpailuttaa parhaat tarjoukset ja kertoimet. Pyrimme listaamaan ja keräämään faktat mahdollisimman monesta vedonvälittäjästä, jotta käyttäjämme saavat aina ajantasaisen tiedon eri vedonvälittäjistä.


Pikalinkit


Vedonlyöntiyhtiöt eroavat toisistaan useimmiten kertoimien, tarjousten, livevedon tarjonnan, lajivalikoiman ja panosrajoitusten suhteen. Toisilla välittäjillä voi olla parhaat kertoimet jääkiekkoon, kun taas tietty vedonlyöntisivusto tarjoaa mielenkiintoisia pelikohteita yleisurheiluun. Kolmannella puolestaan kannattaa pelata, mikäli on intohimoinen futisvedonlyöjä. Aktiivivedonlyöjän ei koskaan kannata tyytyä vain yhteen vedonvälittäjään, vaan parhaan tuloksen saavuttaakseen vedonlyöntisivustoja kannattaa olla auottuna mahdollisimman paljon.

Suurpelurit ja ammattivedonlyöjät puolestaan joutuvat etsimään sivustoja, jotka sallivat isoja panoksia, jotta saavat haluamansa panoksen sisään kohteisiin. Kannattaa lukea myös vedonlyöntioppaamme artikkeli vedonvälittäjistä.

Ristikaksi suosittelee

Ristikaksi.com tarjoaa parhaat vedonvälittäjät valmiiksi listattuna. Nämä sivustot ovat osoittaneet ja ennen kaikkea säilyttäneet laatunsa jopa yli 10 vuoden pelikokemuksen jälkeen. Katso alta suosittelemiemme vedonvälittäjien lista:

Parhaat vedonvälittäjät

Ristikaksi.com -sivuston jäsenistöllä on jopa kymmenien vuosien kokemus vedonlyönnissä ja kokeneimmat ovat harrastaneet vedonlyöntiä netissä alusta asti. Näin ollen sivustomme käyttäjien antamilla arvosanoilla on iso painoarvo ja arvoteluja kannattaa lukea, jotta löydät kaikki rekisteröitymisen arvoiset vedonvälittäjät. Alla olevasta listauksesta löydätkin ne vedonlyöntisivustot, jotka ovat saaneet yhteisöltämme parhaat arvosanat.

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

Vedonlyönti ”ilman rekisteröitymistä” tarkoittaa niin kutsutulla pay `n play -tekniikalla toteutettuja vedonlyöntisivustoja. Näihin tunnistaudutaan pankkitunnuksilla, joilla onnistuu myös talletus, joten pelaaminen on nopeaa ja vaivatonta. Voitot saa pankkitililleen niin ikään ilman turhaa viivyttelyä, joskin suurin osa sivustoista toimii siten, että pelitili on sivustolla erikseen, jolta voitot sitten voi nostaa, kun niitä on kertynyt.

Uusimmat vedonvälittäjät

Käymme säännöllisesti läpi uusia vedonlyöntisivustoja ja tuomme uutuudet nopeasti yhteisömme tietoon. Tuoreet vedonvälittäjät houkuttelvat asiakkaita usein maistuvilla tervetuliaistarjouksilla vastatakseen kymmenien pelisivustojen väliseen kovaan kilpailuun. Olemme listanneet vedonlyöntisivustojen uutuudet alle:

Verovapaa vedonlyönti

Aloittelijoille ja vähän kokeneemmillekin vedonlyöjille tuottaa joskus hankaluuksia selvittää, onko vedonlyöntisivusto ns. verovapaa, eli tarvitseeko voitoista maksaa veroja. Yleisin vastaus on EI, mutta listoiltamme voi myös löytyä verovapauden ulkopuolella olevia vedonlyöntisivustoja. Suosittelemme lukemaan rahapelivoittojen verotuksesta rahapelioppaamme verotusta käsittelevästä artikkelista. Tämä on kuitenkin ilmoitettu selkeästi vedonlyöntiyhtiön esittelyn yhteydessä. Katso verovapaat vedonlyöntiyhtiöt listaltamme:

Suomenkieliset vedonvälittäjät

Suomalaiset hallitsevat hyvin englannin kielen, mutta suurin osa vedonlyöntisivustoista toimii myös suomen kielellä. Suomeksi vetokohteet on helpompi ymmärtää ja käyttö luonnollisesti sujuvampaa. Pääset suomenkielisten vedonlyöntisivustojen listaukseen alapuolelta:

Vuonna 2020 ilmestyneet vedonvälittäjät

Vedonlyöntisivustoja ei ilmaannu aivan samaa tahtia, kuin nettikasinoita, mutta vuositasolla saamme kuitenkin kymmenittäin uusia vedonlyöntisivustoja. Vuoden 2020 uutuudet on kätevä tarkistaa alla olevasta listauksesta:

Kaikki vedonvälittäjät

Suosittelemme kovimpia vedonlyönnin harrastajia käymään läpi listamme, johon pyrimme pitkässä juoksussa listaamaan kaikki esittelyn arvoiset vedonlyöntisivustot. Voit suodattaa niitä eri kriteerien mukaisesti, kuten esimerkiksi jäseniemme antamien arvosanojen, bonusten, tai vaikkapa lisenssin mukaan. Alla olevasta linkistä pääset tarkistamaan koko listauksemme:

Tähän kaikki linkkaus

Muista myös tarkastaa säännöllisesti sivustomme mainiot vedonlyöntivihjeet. Seurantajärjestelmämme on kätevä ja saat käyttöösi kokeneiden jäseniemme vuosikymmenien tietämyksen vihjeiden muodossa. Lisää rohkeasti myös omia vihjeitäsi!

/Loppu

Avaa chat