Etusivu » Vedonlyöntibookerien ykkösnosto - Pinnacle

Vedonlyöntibookerien ykkösnosto – Pinnacle

Otetaan uuden vuosikymmenen  kunniaksi erityisesittelyyn nostona yksi erityisen hyvä vedonlyöntibookeri. Bookkeri on varmasti tuttu pitempään vedonlyöntiä harrastaneille konkareille, mutta uudet pelaajat, tai nettivedonlyöntiä vähemmän harrastaneet, Veikkaukselta uusia tuulia aidan toiselta puolelta haistelevat pelurit eivät välttämättä tähän ole törmänneet. Pinnacle ei ole mainosmielessä ehkä tunnetuimpia tällaisille henkilöille, joten tuodaan tekstissä sitä esille kaikille Ristikakkosta lukeville vedonlyönnistä kiinnostuneille pelureille, ja annetaan sille se arvostus joka sille kuuluu!

Lue bookkeriesittelymme tästä! Avaa tili Pinnaclelle tästä!

 

Miksi kaikkien pelaajien kannattaisi avata tili Pinnaclelle?

Seuraavaksi lyhyesti selkeimmät syyt, miksi Sinulla kannattaa olla tili Pinnaclella, mikäli harrastat vetoa edes silloin tällöin

Paras palautusprosentti

Palautusprosentti vaihtelee eri vedonlyöntitarjoajilla (myös Veikkauksella lajikohtaisesti) Pinnaclella tämä palautusprosentti on laajalti 96-98%, kun esimerkiksi Veikkaus pääsee vain 90-92,5% lukemiin.

Ylivoimaisesti parhaat kertoimet

Edellisestä kohtasta johdettuna, Pinnacle tarjoaa kertoimilleen hyvin laajalla rintamalla lajeja ja sarjoja korkeimman teoreettisen palautuksen, mikä tarkoittaa käytännössä sitä että valitsitpa minkä tahansa urheilutapahtuman, niin melko todennäköisesti löydät korkeimman kertoimen peliin Pinnaclelta – tai jos et korkeinta niin ainakin hyvin lähelle sitä. Yhden pelitilin omistamalla pääset siis aina käsiksi markkinoiden kärkikertoimiin.

Voitat enemmän voittoputkessa ja häviät vähemmän tappioputkessa

Aiemmista kohdista suoraan johdettuna, olipa runi suotuisa tai ei, niin osumasi palauttavat sinulle enemmän rahaa. Oletetaampa vaikka että pelaisit Veikkaukselle vaikkapa NBA:n tasoitusvetokohteita 10 ottelun ajan. Kertoimet on keskiarvoisesti 1.85 per kohde. Pinnaclella vastaavaan kohteeseen saat keskimäärin kertoimen 1.95 (ja voit valita lisäksi erilaisia tasoituksia samalla palautuksella).  Jos pelaat vaikkapa 20e panoksella nuo 10 kohdetta, olet panostanut 200e. Kolmella osumalla saat Veikkaukselta takaisin 3 kertaa 1,85x20e = 111e eli häviät 89 euroa. Pinnaclelta saat kolmella osumalla 1,95×20 = 117e. Hävisit vain 83e. Jos taas osumia tuleekin vaikkapa 7, niin veikkaukselta saat voittoina takaisin 259e eli plussaa tuli 59e, mutta Pinnaclelta saatkin samoilla osumilla 273e eli voitit 73 euroa.

Vaikka erot kertoimissa ei yhden kohteen kohdalla tunnu erityisen merkitseviltä, niin jo lyhyellä aikavälillä pelaaminen Pinnaclelle alkaa tuottamaan keskimäärin enemmän, kuten äskeinen sokkotestimme (oletetaan että kohteet on valittu täysin randomisti) osoittaa.

 

Saat pelata aina isoilla panoksilla, vaikka voittaisit

Pinnacle on panosrajojensa suhteen ainutlaatuinen paikka pelata, sillä siellä koskee kaikkia pelaajia samat säännöt. Monet (lue lähes kaikki) vedonlyöntipaikat Veikkausta lukuunottamatta alkavat hyvinkin pian rajoittaa voittavien isolla panoksella pelaavien pelaajien panoksia. Pinnacle ei tätä tee, vaan kaikki pelaajat pelaavat samoilla säännöillä. Huomioi että pienemmissä lajeissa ja kohteissa kohteet saatetaan avata pienehköllä rajoituksella, mutta nekin tulevat kasvamaan, kun pelivaihto kasvaa. Ja näissäkin kaikkia pelaajilla on samat ehdot.

Luotettava ja verovapaa

Pinnaclen toiminta on rehtiä ja suoraselkäistä, ja ns. töhöilyjä kohteiden väärin merkkauksen tms. kanssa on erittäin vähän, ja nämäkin korjataan suoraselkäisesti. Pelaaja ei siis koe vääryyttä, vaan voi luottaa siihen että pelit merkitään oikein ja voiton tullessa voitot myös maksetaan nopeasti ja erittäin tehokkaasti. Pinnaclella on myös Maltan lisenssit nykyään, joten voitoista ei veroja mene.

Jenkkilajien ystävien unelmapaikka

Pinnacle tarjoaa suomalaistenkin suosimiin jenkkilajeihin (NBA, MLB, NFL ja NHL) erinomaisen kattauksen vedonlyöntikohteita erittäin kovilla palautusprosenteilla. Jokaiseen kohteeseen löytyy yleensä ainakin hieman ennen pelien alkua kymmenittäin erikoiskohteita, ja esimerkiksi pelaajaerikoisten määrä on markkinoiden parhaita.

Ladataan vihjettä, odota hetki...
Ladataan vihjettä, odota hetki...

Suomalaiset sarjatkin mukana

Suomalaisillekin tutut sarjat jalkapallon alasarjoja, koripalloa yms. on laajalti mukana, joskin näissä erikoiskohteiden määrä on selvästi niukempi. Myös näihin saa selvästi isompia panoksia, mitä monelle muulle.

Pinnacle kannustaa järkevään pelaamiseen

Pinnacle lähettää pelaajilleen sähköpostilla usein vedonlyöntiin liittyviä opettavaisia artikkeleja, ja haluavat kehittää Sinuakin vedonlyöjänä.

Pinnacle haluaa pelaajiensa pelaavan mieluummin singlelappuja kuin isoja rekkoja, jotka eivät osu. Rekoissa kertoimet hieman tippuvat, ja houkuttelevat pelaamaan samat kohteet singlenä. Voitat singleinä pelatessa pitkässä juoksussa varmemmin kuin rekoilla. Myös rekkoja voi Pinnaclellakin pelata, mikäli pikkupanoksella haluaa silti hakea rikastumista. Kertoimet  hieman tiputettunakin kestävät vertailun erinomaisesti!

 

Millaisten pelaajien kannattaa avata pelitili Pinnaclelle?

Yhdellä sanalla sanottuna: ”Kaikkien”

Pelitilin avaaminen ei maksa mitään, ja jos pelaat edes silloin tällöin, niin miksi ottaa huono kerroin kun saat Pinnaclelta paremman? Erityisesti Pinnacle sopii kuitenkin pelaajille, jotka haluavat tehdä pelaamisella voittoa myös pitemmällä aikavälillä ja haluavat pitää pelaamisen järkevänä panoksesta riippumatta. Monelle isolla panoksella pelaavalle Pinnacle on usein Veikkauksen lisäksi ainoa varteenotettava vaihtoehto, ja huippuvedonlyöjän vedonlyöntibookkerien pakki ilman Pinnaclea on sama kuin pora ilman terää.

 

Pinnaclen pahimmat puutteet

Pinnaclen livevedonlyönti ei ole ihan niin hyvä kuin monella kilpailijalla, ja kertoimet eivät ole aivan yhtä hyvää tasoa.

Pinnaclella talletukset pitää kierrättää kolmesti, joten yhtä kohdetta varten tehty talletus ja nosto voi yllättää pelaajan; miksi rahoja ei saakaan pois? Tämä on hyvä tiedostaa, ja kierrätellä vaikka tarvittaessa pienellä panoksella blackjackissa, jos rahat haluaa nopeasti ulos.

Pinnaclella on lisäksi nostoissa vain yksi ilmainen nosto per kuukausi, ja seuraavat maksavat hieman. Paljon talletuksia ja nostoja tekevät pelaajat voivat siis menettää turhaan rahaa, mutta jos rahojen antaa maata tilillä ja pelaa aina kun pelattavaa on niin ongelmia ei tule.

 

Lue bookkeriesittelymme tästä! Avaa tili Pinnaclelle tästä!
1

1 kommentti

  1. Hillopurkki sanoo:

    Hyvä ja luotettava. Ei blokkaa voittavia pelaajia. Varmaan paras bookkeri kaikista. Rahan nostamisessa ihme ehtoja. Jokainen talletus pitää kierrättää kolmesti ja yksi ilmainen kotiutus kuussa.

Kirjoita kommentti