Menu
Rekisteröidy
Etusivu » Vedonlyöntiyhtiöt » Pinnacle

Pinnacle

Pinnacle


”Pinnacle, jättiläinen. Pinnacle, äärimmäinen, aina miehen vertainen ja uskon, että vedonvälittäjä ainutkertainen, on Pinnacle!”

Pinnacle (tai Pinnaclesports) on Maltalle lisensoitu vedonlyöntitoimisto. Ylistyslaulu ei ole turha, sillä allekirjoittanut arvostaa Pinnacle maailman parhaaksi internetin vedonvälittäjäksi. Pinnaclen strategia on vedonlyöntimaailmassa ainutlaatuinen; se pyrkii tekemään kaikki asiat niin hyvin kuin mahdollista ja olemaan toimialallaan johtava toimija. Tämä myös näkyy ja näin ollen me Ristikakkosella suosittelemme jokaista vedonlyönnin harrastajaa tutustumaan Pinnacle, eli tuttavallisesti ”Pinnyn” vedonlyöntisivustoon.

Pinnacle Vedonlyönti

 

Pinnacle kokemuksia

”Maine kauas kantautui…”

Lähes jokaisella Ristikakkosen jäsenellä on pelitili Pinnaclella ja mikäli sinulla ei vielä ole, kannattaa korjata tilanne! Pinnacle on internetin luotettavin vedonlyöntisivusto ja vedonlyöntialan ykköstoimija, josta jokaisen vedonlyöntisivuston tulisi ottaa mallia. Olit sitten suurpeluri tai harrastelija, löydät helposti lajiin kuin lajiin parhaat kertoimet juuri ”Pinnyltä”, joten syitä olla pelaamatta Pinnaclella ei ole. Pinnacle luetaan niin kutsuttuihin ”koviin” vedonvälittäjiin, joiden lista on huvennut viime vuosina harmillisen lyhyeksi; nykyisin tähän voidaan laskea enää tietyin reunaehdoin Veikkaus, Matchbook ja Betfair. Pinnacle pitää kuitenkin tässä joukossa pintansa ylivoimaisena ykkösenä lajitarjontansa ja korkeiden panosrajoitustensa vuoksi. Luotettavuus 5, panosrajoitukset 5, asiakaspalvelu ja rehellisyys 5, rahansiirrot 5, kohdevalikoima 5. Kirjoittajan arvosanaksi muodostuu näin ollen 5/5 ja ylivoimainen ykkössija vedonvälittäjien top-listalla.

 

Pinnaclea arvosti ylisanoilla,

Iletus

3 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 5 (3 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this. Register now and start earn gold coins!
Loading...

Pinnacle

3 arvostelut
100% käyttäjät pitävät

Vastaa