fbpx
Rekisteröidy
Etusivu » Vedonlyöntiyhtiöt » Pinnacle

Pinnacle

Pinnacle


”Pinnacle, jättiläinen. Pinnacle, äärimmäinen, aina miehen vertainen ja uskon, että vedonvälittäjä ainutkertainen, on Pinnacle!”

Pinnacle (tai Pinnaclesports) on Maltalle lisensoitu vedonlyöntitoimisto. Ylistyslaulu ei ole turha, sillä allekirjoittanut arvostaa Pinnacle maailman parhaaksi internetin vedonvälittäjäksi. Pinnaclen strategia on vedonlyöntimaailmassa ainutlaatuinen; se pyrkii tekemään kaikki asiat niin hyvin kuin mahdollista ja olemaan toimialallaan johtava toimija. Tämä myös näkyy ja näin ollen me Ristikakkosella suosittelemme jokaista vedonlyönnin harrastajaa tutustumaan Pinnacle, eli tuttavallisesti ”Pinnyn” vedonlyöntisivustoon.

Pinnacle Vedonlyönti

 

Pinnacle kokemuksia

”Maine kauas kantautui…”

Lähes jokaisella Ristikakkosen jäsenellä on pelitili Pinnaclella ja mikäli sinulla ei vielä ole, kannattaa korjata tilanne! Pinnacle on internetin luotettavin vedonlyöntisivusto ja vedonlyöntialan ykköstoimija, josta jokaisen vedonlyöntisivuston tulisi ottaa mallia. Olit sitten suurpeluri tai harrastelija, löydät helposti lajiin kuin lajiin parhaat kertoimet juuri ”Pinnyltä”, joten syitä olla pelaamatta Pinnaclella ei ole. Pinnacle luetaan niin kutsuttuihin ”koviin” vedonvälittäjiin, joiden lista on huvennut viime vuosina harmillisen lyhyeksi; nykyisin tähän voidaan laskea enää tietyin reunaehdoin Veikkaus, Matchbook ja Betfair. Pinnacle pitää kuitenkin tässä joukossa pintansa ylivoimaisena ykkösenä lajitarjontansa ja korkeiden panosrajoitustensa vuoksi. Luotettavuus 5, panosrajoitukset 5, asiakaspalvelu ja rehellisyys 5, rahansiirrot 5, kohdevalikoima 5. Kirjoittajan arvosanaksi muodostuu näin ollen 5/5 ja ylivoimainen ykkössija vedonvälittäjien top-listalla.

 

Pinnaclea arvosti ylisanoilla,

Iletus

Zoltan8D avatar
Tietoa kirjoittajasta
Osa ylläpidon timanttisen kovaa tekijäkoneistoa. Ammattivedonlyöjä, kiinnostunut (helpon) rahan tekemisestä, sijoittamisesta ja kasinopeleistä.
10 votes, average: 5,00 out of 510 votes, average: 5,00 out of 510 votes, average: 5,00 out of 510 votes, average: 5,00 out of 510 votes, average: 5,00 out of 5 (10 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this. Register now and start earn gold coins!
Loading...

1
Parhaat kertoimet
Bonusehdot Säännöt ja Ehdot voimassa
Vain uusille asiakkaille
TalletusbonusParhaat kertoimet
Extrat
Ilman talletusta
Minimitalletus0,00 €
Minimikerroin0,00
Yhdistelmävedot vaadittuKYLLÄ
Yhdistelmävedot sallittuKYLLÄ
Bonus voimassa
Aikaa ehtojen täyttämiseen
Bonuskoodi
Maksimipanos0
Kotiutusrajoitukset
Talletusbonus0
Ilman talletusta0 €
Kierrätysvaatimus
Talletusbonus X Bonus
Ilman talletusta X
ForfeitableEI
StickyEI

Pinnacle

10 arvostelut
100% käyttäjät pitävät

6 vastausta artikkeliin “Pinnacle”

 1. Zoltan8D avatar Zoltan8D sanoo:

  Vedonlyöjien keskuudessa Pinny on kaikille tuttu ja sen hyvyyttä ei tarvi perustella. Mikäli Pinnaclesta ei oo kokemuksia, niin kyseessä on vedonlyönnin Rolls Royce tai Ferrari, tai mikä se ykkösauto nyt kenellekin on.

  +Ei panosrajoituksia voittavillekaan pelaajille
  +Kaikille samat panosrajat, jotka nousee otteluiden lähestyessä
  +Nopeat nostot
  +Keskimäärin markkinoiden parhaat kertoimet, eli talo vetää pienimmän siivun välistä
  +Kattava lajitarjonta

  -Vain yksi ilmainen kotiutus kuukauteen

 2. unrated avatar unrated sanoo:

  Hyvä valikoima kohteita ja kertoimet kilpailukykyisiä. Ikinä ei ole ollut ongelmia ja maksut on tulleet tilille nopeasti.

 3. Pallomaha313 avatar Pallomaha313 sanoo:

  + harvoin tulee ongelmaa kun ei saa sitä panosta sisään minkä haluaa
  + ei rajoiteta panoksia pärstäkertoimen mukaan
  + hyvät kertoimet

  – kohteet aukeavat pelattavaksi liian myöhään (Thai liiga)
  – pelivalikoima rajallinen
  – live vedonlyönti

 4. Iletus avatar Iletus sanoo:

  Paras vedonlyöntitoimisto. Hyvät kertoimet, helppo käyttää, korjaa tulokset itse jos ovat mokanneet ja rahat tulee nopeasti kotiin.

 5. habs avatar habs sanoo:

  +++erinomaiset kertoimet
  +++ainoa ulkomainen, joka ei rajoita panoksia pelaajan mukaan, joskus heti avaamisen jälkeen toki Korisliigaan matalat panosrajat. Heti saa kyllä lyödä lisää, mutta välissä kerroin rommaa
  +kelpo käyttöliittymä
  +nopeat nostot

  -nostoissa vähän nihkeitä sääntöjä, kuten 3x kierrätys depolle, kerta riittäisi, sekä nostomaksu jos nostaa useammin kuin kerran kuussa
  -livevedon visualisointi on huono
  -live-chattia ei taida löytyä, jos tulee ongelmia, mutta sähköposti vastaa nopeasti

 6. timmylabel avatar timmylabel sanoo:

  Paras vedonlyöntiyhtiö mihin törmännyt tähän mennessä 5/5. Ei limputa voittaviakaan pelaajia. Kertoimet lähes aina parhaimmasta päästä.

Vastaa