Etusivu » Ristikakkosen sporttitärpit viikonlopulle - Viikko 36

Ristikakkosen sporttitärpit viikonlopulle – Viikko 36

Syyskuu = urheilutarjonta alkaa olemaan parhaimmillaan ja aiheita riittäisi perattavaksi jälleen enemmän kuin tarpeeksi! Tällä viikolla olemme nostaneet yhden mielenkiintoisen poiminnan jokaiselta päivältä pe-su akselilta tarkemmin esille kertoimien sekä peli-ideoiden kera, joiden lisäksi artikkelin loppupuolelle olemme vielä koonneet muita urheilutapahtumia, jotka ovat enemmän kuin katsomisen arvoisia.

Ja ai niin meinasi unohtua. Uusi Liiga- ja Liigapörssi -kausi starttaa heti ensi tiistaina ja myös meidän legendaarinen kimppa on jälleen pystyssä! Osallistumaan pääset alta.


Loading animation
Loading animation

Nyt on aika ottaa mukava lukuasento sekä samalla Ristikakkosen sporttitärpit haltuun tulevalle viikonlopulle! Voit myös halutessasi iskeä omasi alas kommenttiosioon tai tulla kertomaan ne suoraan jäsentemme chattiin (painike sivun oikeassa alareunassa) ja osallistua muuhunkin keskusteluun!

Perjantai 8.9.2023

(to-pe yö)

🏈Kansas City Chiefs – Detroit Lions

Klo 03:20

🏟Arrowhead Stadium (Kansas City)

📺Ottelun näyttää C More

Uusi NFL-kausi on vihdoin täällä ja heti ensimmäisessä ottelussa pääsemme nauttimaan hallitsevan Super Bowl -mestari Kansas City Chiefsin otteista, kun Patrick (QB) Mahomesin johdattama joukko kohtaa kotikentällään Detroit Lionsin.

Viime kausi päättyi huikeaan Super Bowl -vääntöön Philadelphia Eaglesin sekä Chiefsin välillä, jonka tiukkojen vaiheiden jälkeen kuitenkin lopulta voitti juurikin Mahomesin Chiefs lukemin 35-38. Tämän hetken koko sarjan parhaana pelinrakentajana pidettävä Mahomes on viiden pelaamansa kautensa aikana johdattanut Chiefsin kolme kertaa Super Bowliin ja poistunut niistä kahdesti voittajana. Kovia lukemia kerrassaan, kun puhutaan kuitenkin vielä verrattain nuoresta pelinrakentajasta (27v -> täyttää syyskuussa 28v). Myös tulevaan kauteen Chiefs lähtee liikkeelle ennakkosuosikkina ja bookkereiden tarjoamat mestaruuskertoimet ovat pyörineet heidän kohdallaan 7.00 – 7.50 paikkeilla.

Patrick Mahomes, NFL:n suurin tähti. Kuva: CNN

Detroit Lionsin pelinrakentajana toimii puolestaan vuodesta 2021 lähtien joukkueessa ollut Jared Goff (28v -> täyttää lokakuussa 29v), jota pidetään semmoisena keskikastin pelinrakentajana, joka voi viedä joukkueensa pudotuspeleihin, mutta ei kuitenkaan Super Bowliin asti. Verrattuna Chiefsin Super Bowl -voittokertoimeen, Lionsin vastaava on luokkaa 26.00, jolla se sijoittuu ennen kauden alkua sarjan parempaan keskikastiin.

Viime kaudella Lions jäi niukasti pudotuspelien ulkopuolelle sijoittuessaan NFC-divisioonan kahdeksanneksi, kun suoraan “nenän edestä” pudotuspelipaikan vei Seattle Seahaw. Tällä kaudella pudotuspeleihin tähdätään varmasti entistä kovemmin ja mikäs olisikaan parempi tapa aloittaa kausi, kuin voitolla hallitsevasta Super Bowl -voittajasta. 

Muistetaan kuitenkin, että ennen viime kauden lähellä olevaa pudotuspelipaikkaa joukkue oli rämpinyt useamman kauden putkeen divisioonansa häntäpäässä. Oliko viime kausi siis vain suonenveto vai tuleeko tästä kestävää kehitystä ja Lions nähtäisiin tällä kaudella jopa pudotuspeleissä? Suuntaa anatavat merkit ovat olleet oikeita, mutta paljon näytettävää ja todistettavaa joukkueella vielä riittää.

Ennen kauden alkua molemmat ovat pelanneet kolme harjoitusottelua, joista kummatkin ovat napsineet kaksi voittoa ja kokeneet yhden tappion. Chiefs hävisi New Orleans Saintsille (26-24), mutta kaatoi Arizona Cardinalsin (10-38) sekä Cleveland Brownsin (33-22). Lions puolestaan koki tappion Jacksonville Jaguarsille (7-25), kun taas puolestaan hoiteli New York Giantsin (21-16) sekä Carolina Panthersin (17-26). Kuten yleensäkään, ei harjoitusotteluiden tuloksille ja esityksille liikaa kannata painoarvoa antaa, oli laji oikeastaan mikä tahansa. Viimeiset harjoitusottelunsa molemmat kuitenkin voittivat, jonka jälkeen on kiistatta mukavampi lähteä uutta sarja-kautta aloittamaan, kuin mitä tappio niskassa.

Vaikka Lions on viime vuosien aikana vahvistunutkin eikä pudotuspelipaikka todellakaan olisi tänä kautena yllätys, josta etenkin viime kauden sijoitus toimii osoituksena, lähtee Chiefs siitäkin huolimatta luonnollisesti to-pe yön näytelmään selvähkönä ennakkosuosikkina. Tasoitus -linja on ennen ottelua pyörinyt -4.5 / +4.5  ja -5.5 / +5.5 paikkeilla.

Edellisen kerran joukkueet kohtasivat kaudella 2019-20, jolloin Chiefs kävi ryöstämässä pisteet Ford Fieldiltä Detroitista luvuin 30-34. Kyseinenkin kausi päättyi lopulta Chiefsin Super Bowl -mestaruusjuhliin. Mikäli olet todellinen yökyöpeli ja jefu kiinnostaa, kannattaa ottaa ainakin tämä kauden ensimmäinen ottelu seurantaan tai vaihtoehtoisesti katsoa aamulla parhaat palat ottelusta niin näet, miten esimerkiksi maailman paras QB nakkelee tuota soikeaa palloa!

📝Peli-ideat

Kansas City Chiefs W 1.54 (TonyBet)

Kirjoitushetkellä TonyBetin tarjoama kerroin selkeähkö markkinatoppi.

Lionsin kehityksestä huolimatta on siltikin melko vaikea nähdä, että he vieraskentällä pystyisivät tässä tosissaan Chiefsiä haastamaan ja tuskinpa kotijoukkueella mitään kuuluisaa “Mestaruus krapulaakaan” on, sillä tunnetusti jokaisella ottelulla, voitolla sekä pistemenetyksellä on NFL:ssä valtava merkitys.

Vaihtoehtoinen: Chiefs -4.5 1.96 (Pinnacle)

Rohkeimmat voivat lähteä pelaamaan myös vaihtoehtoisesti tasoituksenkin kautta. Tarjolla on esimerkiksi Chiefs -4.5 kertoimella 1.96. Vastaavasti Lionsin taisteluun luottaessa Lions +4.5 kohteelle tarjotaan kerrointa 1.93. Jos näistä pitäisi valita, kallistuisi lopulta ehkä kuitenkin enemmän hallitsevan Super Bowl -mestarin tasoituksen puolelle.

📊Kertoimet otteluun

Kansas City Chiefs1.54TonyBet
Detroit Lions2.89TonyBet
Loading animation

Lauantai 9.9.2023

🏒Tappara – Skellefteå

Klo 17:00

🏟Nokia Arena (Tampere)

📺Ottelun näyttää Viaplay / VSport

Tampereella pelataan tällä viikolla peräti neljä päivää putkeen CHL-jääkiekkoa aina torstaista sunnuntaihin! 

Tappara kohtaa (kohtasi) torstaina Mannheimin, Ilves ottaa mittaa perjantaina Trinecista, Tappara lauantaina Skellefteåsta sekä Ilves vielä sunnuntaina Vitkovicesta. Joku on joskus viime vuosien aikana saattanut Tamperetta kuvailla “Jääkiekon pääkaupungiksi” ja aika hyvin tämä jälleen pätee, vai missä muussa Suomen kaupungissa pelataan neljä päivää putkeen Eurooppalaista huippulätkää syyskuun alussa?

Ennalta näistä tämän viikon otteluista kenties se kaikista kovin on kuitenkin juuri lauantain ottelu, jossa viime kauden Suomen mestari ja Euroopan paras seurajoukkue Tappara sekä SHL:n finaaleissa Växjölle hävinnyt Skellefteå ottavat mittaa toisistaan.

Molemmilla joukkueilla on kuluvan kauden CHL:ssä takana kaksi ottelua, joista Tappara on kerännyt viisi pistettä (Kaksi voittoa, toinen jatkoajalla) ja Skellefteålla on kasassa kolme pistettä (Yksi voitto, yksi tappio). Edellisen kerran kaksikko on kohdannut toisensa CHL-kaudella 2021-22 ja silloinkin Tampereella. Tuon ottelun Tappara voitti lukemin 4-2, mutta samaisella sesongilla joukkueet kohtasivat aiemminkin Ruotsissa, jonka puolestaan Skellefteå voitti tylysti 6-1. Otteluvoitoista 1-1 lähdetään siis lauantain otteluun liikkeelle, vaikka tuskin keskinäisellä historialla nyt tässä kohtaa mitään todellista merkitystä edes on, mutta ainahan se pitää joukkueiden välistä historiaa kuitenkin vähän käydä läpi. 

Lähtökohtia lauantain otteluun voidaan pitää varsin tasaisina, joskin Tappara siihen pienoisena suosikkina monien papereissa varmasti lähteekin, vaikka tunnetusti “porkkanapöksyt” eivät yleensä vielä kauden alkupuolella parhaimmillaan olekaan. Uudistuneiden sääntömuutosten myötä ylivoimapelin merkitys CHL:ssä on nyt entistä suuremmassa arvossa ja ainakin viime viikon 6-0 päättyneessä Belfast-ottelussa Tapparan YV tuntui olevan kuumana, kun kuudesta maalista peräti neljä syntyi ylivoimalla. 

Skellefteå ei ole puolestaan lukuisista ylivoima-mahdollisuuksistaan huolimatta onnistunut tekemään kuin vasta yhden yv-maalin, toki on hyvä muistaa, että otoskoko on vielä erittäin pieni, mutta tässä kohtaa ylivoima-pelin puolesta etu voidaan heittää Tapparan suuntaan. Etenkin jos Liigan viime kauden paras puolustaja Valtteri Kemiläinen on pelikunnossa, lisää se Tapparan ylivoima-uhkaa entisestään.

Edit: Kemiläinen on poissa torstain ottelusta, joten todennäkoisesti myöskään lauantaina häntä ei kokoonpanossa nähdä.

Ennen loppuviikon otteluita (kirjoitettu ke) Tapparan sisäisen pistepörssin kärkipaikkaa jakaa neljällä pisteellä Nicholas Baptiste (3+1) sekä Carter Camper (1+3). Skellefteån paidasta eniten “pörssiä” on onnistunut iskemään Rickard Hugg (1+2). Voi kuitenkin olla, että lauantain ottelussa ei pörssiä pääse liiemmin kasvattamaan, sillä ennalta tästä ei mitään kaikkien aikojen maalikarkeloita kannata odottaa.

Toistaiseksi vielä mitään järin suuria yleisöryntäyksiä tai karnevaaleja ei olla syksyn CHL-otteluissa Nokia Arenalla nähty, joten nähtäväksi jää, miten yleisö löytää lauantain Prime-Time ottelussa hallille. Kova mekkala halliin ja Skellefteå nurin!

📝Peli-ideat

Kohdetta / kertoimia ei otteluun oltu valitettavasti vielä kirjoitushetkellä avattu, mutta alustetaan silti vielä mahdollisia potentiaalisia pelikohteita, jotka tietysti voivat vielä kohteiden avaamisen jälkeen muuttua.

Vaikka jokseenkin ailahtelevaa Tapparan peli on vielä kauden harjoitusotteluissa sekä ensimmäisissä CHL-peleissä ollut (miinus 6-0 voitto luokatonta Belfastia vastaan), niin lähtee se ainakin allekirjoittaneen papereissa lauantain otteluun noin 54 % prosentin suosikkina, jota vahvistaa vielä kotiasetelma. Ja onhan tuo materiaalikin edelleen Euroopan tasolla kovaa, vaikka Lehterät, Ojamäet yms. ovat lähteneetkin toisaalle. Uusista hankinnoista Nicholas Baptiste sekä Carter Camper ovat etenkin onnistuneet heti ottamaan vastuuta sekä tekemään tulosta.

CHL:n uudet sääntömuutokset nostavat myös marginaalisesti otteluiden maaliodottamia, joka on ollut heti kauden alusta lähtien havaittavissa. Kuten jo todettua, siitäkään huolimatta tässä ottelussa tuskin mitään suuria maalikarkeloita nähdään, kun lähtökohtaisesti kaksi tasaista sekä hyvin organisoitua joukkuetta kohtaavat. Esimerkiksi tulokset 3-1, 2-3, 2-2 tai vastaavat ei olisi yllätyksiä. Toki tasainen ennakkoasetelma voi näkyä myös “undereiden” kertoimissakin luokassa “ei niin maistuvat sellaiset”, mutta se selviää, kun kohteet aukeaa.

Mitä pelaajakohtaisiin vetoihin voisi tulla, niin jo aiemmin mainittujen uusien hankinnoiden lisäksi muun muassa Petteri Puhakka on esiintynyt pirteästi, jonka maalille voisi olla tarjolla oikein maistuvaa kerrointa vähintään näin viihdevedon kannalta ajateltuna.

📊Kertoimet otteluun

Kertoimia ei oltu avattu otteluun vielä kirjoitushetkellä.

Loading animation

Sunnuntai 10.9.2023

⚽️Suomi – Tanska

Klo 19:00

🏟Helsingin Olympiastadion (Helsinki)

📺Ottelun näyttää YLE TV2

Alkuhöpinät

Yleensä käsittelyssämme olevat Euroopan seurajoukkue futissarjat ovat tauolla, mutta sehän tarkoittaa vain yhtä asiaa eli maajoukkue -pelejä ja tässä kohtaa tarkemmin ottaen EM-karsintaotteluita (EURO2024)! 

Huuhkajat pelaa tällä viikolla kaksi ottelua, joista kuitenkin Kazakstan-ottelu on jo tämän artikkelin julkaisuhetkellä ehditty pelata (EDIT: Kazakstan -ottelu päättyi Huuhkajien voittoon lukemin 0-1!) ja siksi käsittelyssämme on sunnuntain kotipeli Tanskaa vastaan.


🦉Katso Huuhkajien joukkue jo aiemmin sivuillemme julkaistusta artikkelista: “Huuhkajien ryhmä syyskuuun EM-karsintaotteluihin on nimetty!”


“Aina helppo Tanska” vai kuinka? Toivottavasti näin on ainakin nyt sunnuntaina, vaikka Huuhkajat varsin isona altavastaajana kotiasetelmastaan huolimatta otteluun lähteekin. Tätä kirjoittaessa emme vielä tosiaan tiedä, miten torstain Kazakstan-ottelussa (EDIT: Kazakstan -ottelu päättyi Huuhkajien voittoon lukemin 0-1!) on käynyt, mutta ennen tämän viikon otteluita Suomi lähtee kamppailuihin lohkonsa piikkipaikalta. Päivittelemme myös Kazakstan -ottelun lopputulokset tähän artikkeliin heti, kun se on ratkennut.

Kuten jo aiemmassa artikkelissa mainittiinkin, hengittää niin Kazakstan kuin myös Tanskakin niskaan melkoisen lämpimästi eli isoista pisteistä pelataan jälleen ja jos vaikka neljäkin pistettä napattaisiin, olisi tilanne jo melko lupaavia herättävä EM-paikan suhteen. 

Ennakkointia

Mikä on Tanska -ottelun lähtökohtien kannalta positiivista, niin Huuhkajat on käytännössä parhaalla mahdollisella joukkueella jalkeilla, kunhan vaan torstain Kazakstan -ottelussa ollaan vältytty loukkaantumisilta, sitähän me emme siis vielä tätä kirjoittaessa voi tietää. Pienoisena miinuksena voitanee kuitenkin pitää Marcus Forssin poisjääntiä loukkaantumisen takia, joka olisi ollut hyvä lisä penkille. Hyökkäyksestä löytyy kuitenkin Forssin poissaolosta huolimatta laatua ja maalintekotaitoa Pohjanpalo sekä Pukki etunenässä, joten mikään katastrofi ei Forssin poisjäänti ole.

Joukkueet ovat tulleet viime vuosien aikana toisilleen varsin tutuiksi ja viimeisin kohtaaminenkin on tämän vuoden puolelta maaliskuulta samaisista eurokarsinnoista, jolloin Tanska oli vahvempi lukemin 3-1 nuoren ManU-hyökkääjä Rasmus Hojlundin hattutempun turvin. Toivotaan, että Huuhkajat onnistuvat pitämään sunnuntaina tämän härkämäisen hyökkääjän aisoissa, sillä mikäli Hojlund jää maaleitta, parantaa se tietysti Huuhkajien mahdollisuuksia taistella pisteistä. 

Vaikka Tanskalla Suomea laadukkaampi nippu onkin ja etenkin laajuutta löytyy enemmän, niin ei sielläkään liiaksi maalintekotaitoa kuitenkaan ole, joka iski varmasti vasten kasvoja myös viime talven MM-kisoissakin (3 ottelua, 1 piste, maaliero: 1-3). Hojlundin lisäksi “vaarallisia” tanskalaispelaajia, joita kannattaa pitää silmällä on esimerkiksi Yussuf Poulsen (RB Leipzig), Mathias Jensen (Brentford) sekä tietysti keskikentän maestro Christian Eriksen (Manchester United).

Huuhkajien kannalta etua ja helpotusta otteluun tuo onneksi se, että Helsingin Olympiastadion tulee olemaan täysin loppuunmyyty / loppuunvarattu. Tästä Suomi tulee aivan varmasti saamaan lisäboostia peliinsä sekä sen kuuluisan kahdennentoista kenttäpelaajan, kun Pohjoiskaarre pitää meininkiä yllä koko matsin ajan. 

Niinkin pahalta kun se tuntuu kuitenkin sanoa, ottelun voittaminen on silti epätodennäköistä, mutta ei onnistuneella pelillä / pelisuunnitelmalla kuitenkaan mahdottomuus. Tasuri kuulostaisi puolestaan jo paljon todennäköisemmältä eikä tappiota lähdetä edes miettimään, eli vähintään se tasuri olisi hakusessa, mikäli vain torstain Kazakstan -peli ollaan ensiksi hoidettu voitokkaasti alta pois.

🔎Ota seurantaan

🇩🇰Rasmus Hojlund (Tanska)

Toistaiseksi 20-vuotias Hojlund voi olla vielä suuremmalle yleisölle tuntemattomampi nimi, mutta on kuitenkin väläytellyt jo taitojaan niin maa- kuin myöskin seurajoukkueissa. Hojlundin kohdalla puhutaan erittäin lahjakkaasta hyökkääjästä, josta omaa osaansa kertoo myös siirto Manchester Unitediin täksi kaudeksi.

Huuhkaja-fanien mielissä Hojlund voi olla jo äsken mainitun maaliskuun EM-karsintaottelun takia, jolloin hän viimeisteli hattutempun ja kaikki kolme Tanskan tekemää maalia siinä ottelussa.

Neljän pelatun EM-karsintaottelun jälkeen Hojlund jakaa karsintojen maalipörssiä kuudella osumalla yhdessä Belgian Romelu Lukakun kanssa. Suomen sisäistä maalipörssiä sen sijaan ennen syyskuun otteluita johtaa pienoinen yllätysnimi eli Daniel Håkans (3 maalia) kesäkuun San Marino -ottelussa (6-0 W) tulleen hattutempun ansiosta.

🇫🇮Robert Taylor (Suomi)

Miten huiman somesuosion saavuttanut sekä Messin rinnalla loistanut Taylor suoriutuu Huuhkaja-paidassa? Mikäli Taylor vaan Tanska-pelissä minuutteja saa, kannattaa häntä seurata erityisellä silmällä, sillä näyttöhaluja varmasti riittää senkin osalta, että Taylor haluaa osoittaa pystyvänsä pelaamaan hyvin ilman Messiäkin.

Kesäkuun karsintaotteluissa Taylorin vastuu jäi varsin olemattomaksi, kun hän istui Slovenia-pelin kokonaan penkillä, eikä San Marino murskajaisissakaan tullut kuin 31 minuuttia peliaikaa. On siis pienoinen kysymysmerkki, millainen Taylorin rooli tulee nyt olemaan.

Viime otteluissa vastuu on Inter Miaminkin paidassa ollut aavistuksen pienempää, kuin mitä esimerkiksi aiemmin pelatuissa Leagues Cup -matseissa ja viimeisimmän pelin Taylor istui kokonaan penkillä. Näyttöhalujen lisäksi virtaakin pitäisi siis nyt riittää yllinkyllin tulevissa kamppailuissa.

📝Peli-ideat

Yli 2 maalia 1.56 (Winmasters)

Kahdella maalilla panos takaisin.

Osittain torstain pelien lopputuloksetkin voivat vaikuttaa joukkueiden pelisuunnitelmiin enemmän tai vähemmän, joka tekee vielä tässä vaiheessa Tanska-ottelun peli-ideoiden suunnittelusta / analysoinnista hieman vaikeampaa.

Mutta, koska sporttitärpeissämme emme vielä kertaakaan ole “Under” -merkkistä kohdetta suositelleet ja ihan hyvin on sillä linjalla tähän asti mennytkin, niin jatketaan nytkin “Over” -linjalla. Molemmilta löytyy kuitenkin maalintekovoimaa omaavia pelaajia ja etenkin mikäli Tanska lähtisi sunnuntaina otteluun lohkossa Suomen takaa, tulisi se varmasti myllyttämään vieläkin kovempaa, joka voisi taas avata Suomellekin ainakin muutamia hyviä vastaiskun paikkoja, mistä pitäisi toki viimeistellä.

Viimeisin keskinäinen näiden välillä päättyi tosiaan 3-1 tulokseen Tanskan hyväksi, joista kaksi viimeistä osumaa tuli viimeisen 10 minuutin aikana, mutta siltikään ei ottelu mitään kojo-kojoa ollut. Lisäksi, kun jalkapallossa tilastollisestikin tehdään eniten maaleja ajasta 70+ ylöspäin, niin senkin takia nuo myöhäiset maalit ovat ihan perusteltavissa.

Pientä “uhkaa” tähän kohteeseen voi tuoda se, että Tanskalla oli jälleen orastavaa maalinteon tuskaa havaittavissa kesäkuun karsintaotteluissa Pohjois-Irlantia (1-0 W) sekä Sloveniaa (1-1 D) vastaan, mutta jos ei Tanska osu, niin toivotaan, että Suomi onnistuu maalinteossa vaikka kaksin kappalein.

Jos on täysin “overia” vastaan niin vertauksen vuoksi nostettakoon, että esimerkiksi kohteelle alle 2.5 maalia tarjotaan n. 1.78 kerrointa, joka voi taas joidenkin toisten näkemyksillä olla pelikelpoinen.

Vaihtoehtoiset:

Molemmat joukkueet tekevät maalin 2.01 (Winmasters)

Tässä kohteessa on puolestaan jo huomattavasti korkeampi kerroin, mutta ei molempien maali suinkaan olisi mikään ihme ja siksi yli kahden kerrointa voikin pitää oikein pelikelpoisena. Tanska tulee varmasti peliä hallitsemaan ja todennäköisemmin maalin tekeekin, mutta myös Suomen ja etenkin heidän kärkipelaajiensa maalivire on ollut oivallista karsinnoissa, emmekä ole jääneet vielä kertaakaan maaleitta.

Mikäli Huuhkajiin on maksimaalinen luotto, niin siinä tapauksessa kohteet “Suomi / Tasapeli” kertoimella 2.19 (Winmasters) tai Suomi DNB kertoimella 3.60 (Winmasters) voisi jopa kelvata peleille, jos ei tuottomielessä niin ainakin jännärimielessä maltillisella panoksella.

📊Kertoimet otteluun

🇫🇮Suomi5.10Winmasters
X3.75Winmasters
🇩🇰Tanska1.75Winmasters
Loading animation

💪Muuta huippusporttia

🎾US Open – ATP välierät + finaali

Vuoden viimeinen Grand Slam -huipentuu!

Djokovic lähtee viikonloppuun mestarisuosikkina, mutta alkaako New Yorkin helteet jo väsyttämään 36-vuotiasta serbialaista? “Nuoret sonnit” eli parikymppiset Ben Shelton sekä Carlos Alcaraz ovat olleet hurjassa vireessä!

Miesten välierät:

📅Perjantai 8.9.2023 klo 22:00 

🇺🇸Ben Shelton (ATP: 47) – 🇷🇸Novak Djokovic (ATP: 2.)

🇪🇸Carlos Alcaraz (ATP: 1.) – 🌍Daniil Medvedev (ATP: 3.)

Finaali:

📅Sunnuntai 10.9.2023 klo 23:00

Shelton / Djokovic – Alcaraz / Medvedev

US Openin päänäyttämönä toimiva Arthur Ashe Stadium vetää yli 23 000 katsojaa! Kuva: ATP Tour

🏀Koripallon välierät + finaali

Vain neljä parasta on enää jäljellä! USA lähtee ratkaisu -viikonloppuun ennakkosuosikkina, mutta voitosta voittoon turnauksessa edennyt Saksa ei tule varmasti päästämään aiemmin jo Liettuallekin hävinnyttä jenkki-ryhmää helpolla. 

Välierät pelataan perjantaina sekä finaali ja 3. sijoitusottelu sunnuntaina.

📅Pe 8.9.2023

Välierät

Klo 11:45➜ 🇷🇸Serbia – 🇨🇦Kanada

Klo 15:40➜ 🇺🇸USA – 🇩🇪Saksa

📅Su 10.9.2023

🥉Pronssiottelu klo 11:30

USA / Saksa – Serbia / Kanada

🏆Finaali klo 15:40

USA / Saksa – Serbia / Kanada

Mikä maa juhlii sunnuntaina? Kuva: FIBA.basketball

🥎Superpesis

Superpesiksen finaalit alkavat!

Ennakkosuosikit pitivät pintansa eli Vimpelin Veto sekä Sotkamon Jymy taistelevat Superpesiksen mestaruudesta! Finaalit käynnistyvät heti tuplapeli-viikonlopulla, kun sekä lauantaina, että myös sunnuntaina pelataan!

📅La 9.9.2023 klo 15:00

Vimpeli – Sotkamo

📅Su 10.9.2023 klo 15:00

Sotkamo – Vimpeli

Sotkamo vai Vimpeli? Kuva: Superpesis

2

Kirjoita kommentti