Offline
Etusivu » Uusittu tilastokeskus

Uusittu tilastokeskus

Olemme tänään päivittäneet Ristikakkosen vedonlyöntivihjeiden tilastokeskuksen uuteen versioon, jota olemme työstäneet taustalla sekä lisänneet vihjetilastoja muuallekin. Uusittu tilastokeskus löytyy entiseltä paikaltaan:

https://www.ristikaksi.com/tilastokeskus/

Tilastokeskuksesta löytyvät nyt eriteltynä sivuston tilastot, vihjaajat, lajitilastot, ja ratkenneet vihjeet.

Site general layout graphic

Lajitilastojen välilehdeltä pääsee edelleen lajisivulle, josta löytyy lajin avoinna olevat vihjeet, tarkemmat vihjetilastot ja lajiin liittyvät artikkelit. Suosituimman vihjelajimme jalkapallo:n lajisivu aukeaa linkistä. Lajisivuilta pääsee puolestaan tarkastelemaan lajin sisältämien sarjojen tilastoja sarjasivulle, esimerkkinä linkattakoon jalkapallon suosituimman sarjan UCL:n sarjasivu.

Vihjaaja-välilehdeltä pääsee puolestaan navigoimaan vihjaajien profiiliin, josta löytyvät tarkemmin vihjaajakohtaiset tilastot. Vihjaajakohtaisia tilastoja voi suodattaa lajikohtaisesti, jolloin pääsee käsiksi vihjaajan tilastoihin sarjatasolle asti, esimerkkinä käyttäjän pino lentopallovihjeiden tilastot. Omat vihjetilastosi voit käydä katsomassa klikkaamalla oikeasta yläkulmasta ”profiili” ja klikkaamalla edelleen linkkiä ”vihjetilastot”.

Jatkamme maanantaina tilastoremonttia vielä viimeistelemällä, esimerkiksi yhtenäistämällä desimaalipyöristyksiä ja lisäämällä muutamia tilastoja sekä tarkastamalla tilastojen laskennat.

Lisättäköön alle vielä sivuston mainiot kokonaistilastot artikkelin kirjoitushetkellä:

Yhteensä vihjeitä5430
Palautus%103.77 %
Yhteensä vetoja (yksikköjä)33525.45
Voitettuja yksikköjä34788.94
Nettovoitto1263.49

Sivuston kokonaispalautus on 5430 vihjeen jälkeen 103,77 %. Eli hyvää työtä vihjaajat!

2

2 vastausta artikkeliin “Uusittu tilastokeskus”

  1. Site general layout graphichandy sanoo:

    Ja suuret kiitokset Zoltan8D suuntaan. Ilman vähäistä vihjemäärääsi emme varmasti olisi näin hyvässä tilanteessa!

  2. Site general layout graphichabs sanoo:

    Vihjeiden kokonaismäärässä on ilmoitettu myös vihjatut mutta myöhemmin perutut kohteet eli void-merkkaukset (esim. pelaaja ei aloita kokoonpanossa tai peli perutaan) Taulukoissa ja tarkemmissa tilastoissa näitä void-kohteita ei kuitenkaan oteta laskentoihin mukaan, joten jos erot vihjeiden kappalemäärissä herättävät ihmetystä, tämä selittää ne. Tulemme lisäämään kokonaismäärän alle vielä erittelyä vihjemäärästä ja myös mm. osumien, voidien, hävityiden, pushien, puolivoittojen ja puolitappioiden kokonaismäärää.

Vastaa