Offline

Vikings Go To Valhalla

|Yggdrasil Gaming|2022-03-28|RTP: 96.00 %
Etusivu » Pelitarjoaja » Yggdrasil » Vikings Go To Valhalla
Pelinvalmistaja
Yggdrasil Gaming
Nimi
Vikings Go To Valhalla
Feature Buy
Kyllä
Julkaistu
2022-03-28
Pelityyppi
Video Slots
Mobiiliversio
Kyllä
Tetris-slotti
Ei
Wildit
Kyllä
Rullat
5
Sticky wildit
Kyllä
Rivit
4
Scatterit
Kyllä
Voittolinjat
25
Ilmaiskierrokset
Kyllä
Palautus%/RTP
96,00
Bonuspeli
Kyllä
Varianssi
High
Progressiivinen jackpot
Ei
Minimipanos
0,25
Erikoistoiminto
Kyllä
Max. panos
50,00
Automaattipeli
Kyllä
Maksimivoitto
23000
Päivitetty
19.3.2022

Arvostelu

1 arvostelu - 4.00/5.00

Vikings Go To Valhalla on Yggdrasil Gamingin valmistama korkean varianssin videoslotti, joka julkaistiin netti- ja mobiilikasinoilla maalis-huhtikuun taitteessa vuonna 2022.

Teema selviää jo pelkästä nimestä ja monelle meistä siitä käy ilmi sekin tieto, että Yggdrasil Gaming on jälleen luonut uuden osan Vikings Go -sarjalleen.

Mitä muistamme aiemmista osista, niin periaatteessa jokaista niistä yhdistää matalahko linjamäärä, peruspelin viikinkien keräilytoiminnot, päätyreelin aarrearkut palkintoineen sekä ilmaiskierrokset siellä reeleille jäävine wildeineen. Näillä tiedoilla voisi niputtaa myös uusimman osan ominaisuuksia, mutta on siellä toki jotain uuttakin, josta sekä muista tiedoista kirjoitamme seuraavissa kappaleissa.

Site general layout graphic

Yksityiskohtia Vikings Go To Valhalla -pelistä

Vikings Go To Valhalla on viisi reeliä leveä ja neljä riviä korkea videoslotti, jossa on 25 vasemmalta oikealle luettavaa voittolinjaa. Voittoyhdistelmiin vaaditaan kolmesta viiteen samanlaista voittokuviota ja/tai wildia.

Voittotaulukkoon listaamme punaiset, vihreät, siniset ja kultaiset kolikot sekä neljä viikinkihahmoa, joiden värijärjestys on siniset, vihreät, violetit ja punaiset. Päävoittokuvion linja-arvo on viideltä reeliltä katsoen 10 x panos. Wildit ovat yksinkertaisesti wild-tekstein koristellut laatat ja scatter-merkit Free Spins -tekstein koristellut käärmeet. Kolmansia erikoiskuvioita ovat viidennen reelin aarrearkut.

Sitten on erikois-, keräily-, Respin- ja ilmaiskierrostoimintojen vuoro. Mainitaan ensiksi keräilyt, joille on oma Rage Meter -nimiset mittarinsa reelien alla. Mittareita täytetään niitä vastaavilla viikinkien kolmen, neljän tai viiden kuvion voittoyhdistelmillä. Mitä näillä keräilyillä tekee, niin täysi mittari käynnistää viikinkien oman Respin-toiminnon, jolloin samaa väriä oleva viikingit muuntuvat reeleillä wildeiksi ja muut viikingit voivat muuntua, mikäli voittavat taistonsa käärmettä vastaan. Respin-toiminto päättyy, kun yksikään viikinki ei voita taisteluaan tai viimeistään 20 Respinin päätteeksi.

Kolmesta viiteen scatter-merkkiä vie pelaajan ilmaiskierrostoimintoon scatter-merkkien määrän mukaan joko 7, 14 tai 21 ilmaiskierroksen kera. Respin-toiminnon ja edellisosien tavoin viikingit tappelevat taas käärmettä vastaan palkiten voitosta wildilla. Ilmaiskierrostoimintoon on myös viisi erikoisominaisuutta, joista yhdestä neljään on nähtävissä siellä. Katso luettelomerkit.

 • Jokin viikinki voittaa aina taiston käärmettä vastaan ja muuntuu wildiksi.
 • Yksi tai kaksi lisäkierrosta.
 • Ylimääräinen wild, joka jää reeleille.
 • Wild-reeli.
 • Viidennellä reelillä on useampia aarrearkkuja.

Respin- tai ilmaiskierrostoiminnon jälkeen ruudulla on Ragnarok Wheel -niminen hyrrä. Tässä hyrrässä on kuusi kehää ja kaikilla kehillä kultaisia ja mustia ruutuja. Kultaisia ruutuja olisi tarkoitus saada hyrrässä olevaan haarukkaan, jotta etenisimme Ragnarok-ilmaiskierrostoimintoon. Jos hyrrässä ei onni ole puolella, niin sen pilannut musta ruutu muuntuu kullaksi seuraavaa yritystä varten.

Kuvitellaan sitten tilanne, että olemme päässeet Ragnarok-ilmaiskierrostoimintoon. Ilmaiskierroksia on nyt seitsemän ja jokainen viikingeistä muuntuu wildeiksi ja viidennen reelin aarrearkuissa on voittokertoimia x5 saakka. Ragnarok Wheel palautuu ennalleen ilmaiskierrosten lopuksi.

Aarrearkuista on puhuttu jo moneen otteeseen, mutta vieläkään emme ole kirjoittaneet siitä, että mitä ne edes ovat. Katso taas luettelomerkit.

 • Peruspelin aarrearkut: Kolikkovoitto x2-x500, tai jompikumpi ilmaiskierrostoiminnoista.
 • Ilmaiskierrostoiminnon aarrearkut: Kolikkovoitto x2-x500, lisäkierroksia tai lisäwildeja.
 • Ragnarok-ilmaiskierrosten aarrearkut: Kolikkovoitto x2-x500, lisäkierroksia tai voittokertoimia.

Lopuksi bonusostoista, joita on kolme kappaletta ja kolmannen kerran luettelomerkeissä.

 • Bonusosto 1: Kierros Ragnarok Wheeliin – hintaan x7.
 • Bonusosto 2: Ilmaiskierrostoiminto – hintaan x80.
 • Bonusosto 3: Ragnarok-ilmaiskierrostoiminto – hintaan x330.

Maksimivoitto Vikings Go To Valhalla -pelissä on noin 23 000 x panos.

Palautusprosentiksi Yggdrasil Gaming on rajannut tasan 96 %, kun taas keskimäärin yksi viidestä kierroksesta on voittava.

Site general layout graphic

Yhteenveto

Tämä taisi olla viides julkaisu tähän sarjaan ja tällä otannalla nämä ovatkin sen verran samanlaisia keskenään, että vaikka nimet muistaisikin, on vaikea sanoa, että millaisia erovaisuuksia missäkin oli, jos mitään. Siinä on se huono puoli, että toisto voi käydä ärsyttämään jo sarjan fanejakin ja uusia pelaajia niillä ei taas oikein tavoita.

Nyt uudistuksia onkin kattavammin, kun keräilyjen palkintona on Respin-tyyppinen toiminto, aarrearkuissa on voittokertoimia ja Ragnarok-ilmaiskierrostoiminto on tavoitettavissa sille luodusta hyrrästä. Keräilyt ja aarrearkut tekevätkin peruspelistä mielenkiintoisen, mutta yhtä lailla on kiva, että ilmaiskierros- ja Respin-toiminnoista voi niistäkin edetä vieläkin paremmille ilmaiskierroksille – olkoonkin, että mahdollisuudet siihen eivät erikoiset olisikaan.

Neljä tähteä. Mikä sinun mielipiteesi on Yggdrasil Gamingin Vikings Go To Valhallasta? Kommentoi ja kirjaa samalla myös tähtesi. Kiitos.

Bonukset

Loading animation

Voittajat

Loading animation

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja

Muistithan, että voit pelata Vikings Go To Valhalla peliä esimerkiksi täällä

Loading animation