Offline

Nitropolis 3

|ELK Studios|2022-04-05|RTP: 95.00 %
Etusivu » Pelitarjoaja » Elk » Nitropolis 3
Pelinvalmistaja
ELK Studios
Nimi
Nitropolis 3
Feature Buy
Kyllä
Julkaistu
2022-04-05
Pelityyppi
Video Slots
Mobiiliversio
Kyllä
Tetris-slotti
Ei
Wildit
Kyllä
Rullat
6
Sticky wildit
Ei
Rivit
4
Scatterit
Kyllä
Voittolinjat
4096
Ilmaiskierrokset
Kyllä
Palautus%/RTP
95,00
Bonuspeli
Ei
Varianssi
High
Progressiivinen jackpot
Ei
Minimipanos
0,20
Erikoistoiminto
Kyllä
Max. panos
100,00
Automaattipeli
Kyllä
Maksimivoitto
50000
Päivitetty
22.3.2022

Arvostelu

1 arvostelu - 4.00/5.00

Nitropolis 3 on ELK Studiosin valmistama korkean varianssin videoslotti, joka julkaistiin netti- ja mobiilikasinoilla vuoden 2022 huhtikuussa.

Nimen päättävä numerokin sen meille sanoo, mutta monet meistä kaiketi muistavat samaisen pelisarjan aiemmatkin osat, jotka julkaistiin vuosina 2020 ja 2021. Niistä ovat mieleemme painuneet eläinten valtaamat dystooppiset kaupungit kuin myös niin sanotut Nitro Reels -symbolit.

Kolmannessa osassa näemme jälleen tutun kattauksen voittokuvioita ja Nitro Reels -symbolit, kun taas uutta on muun muassa jopa 4×4-kokoiset voittokuviot. Niistä sekä muista tiedoista voit lukea seuraavista kappaleista.

Site general layout graphic

Yksityiskohtia Nitropolis 3 -pelistä

Nitropolis 3 on kuusi reeliä leveä ja neljä riviä korkea videoslotti, jossa on 4 096 vasemmalta oikealle luettavaa voittolinjaa. Voittoyhdistelmiin vaaditaan kolmesta kuuteen keskenään samanlaista voittokuviota ja/tai wildia. Kaikki voittoyhdistelmät rikkoutuvat ja niistä jääneet tyhjät paikat täytetään uusilla kuvioilla yhdessä yhden uuden rivin kanssa. Maksimirivimäärä on lisäriveineen kahdeksan, jolloin linjamääräksi voidaan laskea 262 144.

Voittotaulukossa näemme korttikuviot J-A, neljän eläinjengin lätkät tai tunnusmerkit sekä rotat, mopsit, kissat ja koirat, joista päävoittokuvion linja-arvo on kuuden reelin voittolinjalta 5 x panos. Erikoiskuvioista wildit ovat wild-tekstein koristeltuja pääkallokylttejä ja scatter-merkit bonus-tekstein koristeluja ilmalaivoja.

Mikä tahansa voittokuvioista voi olla 1×1-4×4-kokoinen. Vastaavasti Nitro Reels -kehyksin olevat symbolit sisältävät 4, 6, 8, 10 tai 12 kuviota. Äskeisiä parempia ovat Big Nitro Reels -symbolit, joissa on 2, 3, 4, 5 tai 6 2×2-kokoista kuviota. Jos Nitro Reels on osana voittoyhdistelmää, niin sitä seuraa Respin, jonka ajaksi Nitro Reelsit on lukittu reeleille. Kuvitellaan sekin tilanne, että Nitro Reels -symbolista näkyisi pelkästään sen pohja, niin siinä tilanteessa voittokuviot rikkoutuvat korottaen samalla rivimäärää yhdellä.

Reeleillä on myös sinisin ja vihrein kehyksin reunustettuja erikoiskuvioita omine erikoistoimintoineen. Luettelomerkkien kaksi ylintä erikoistoimintoa ovat sinisten kuvioiden ja kolme jälkimmäistä taas vihreiden.

  • Uudet voittokuviot – paitsi wildit ja Nitro Reels -symbolit.
  • Voittolinjat luetaan molemmista suunnista.
  • Nitro Reels -symboleissa on samat voittokuviot.
  • Nitro Reels -symboleissa on korkeampi määrä voittokuvioita.
  • Nitro Reels -symboleissa on wildeja.

Kolme, neljä, viisi tai kuusi scatter-merkkiä vievät pelaajan ilmaiskierrostoimintoon 8, 12, 16 tai 20 ilmaiskierroksen kera. Ilmaiskierroksilla Nitro Reelsit lukitaan reeleille ja uudet rivit eivät nollaudu. Kolme scatter-merkkiä uusii ilmaiskierrostoiminnon ja super-scatter-merkki käynnistää Super Bonuksen. Tässä Super Bonuksessa rivimäärä on automaattisesti kahdeksan ja voittoyhdistelmät kulkevat vasemmalta oikealla ja oikealta vasemmalle.

Bonusostoihin eli niihin ELK Studiosin X-iter-toimintoihin lukeutuvat viisi ostoa hintahaarukassa x2-x500. Katso taas luettelomerkit.

  • x2: Tuplaa ilmaiskierrostoiminnon todennäköisyyden.
  • x10: Big Nitro Reels.
  • x25: Kaksi erikoistoimintoa – samat voittokuviot Nitro Reels -symboleissa ja molemmat suunnat.
  • x100: Ilmaiskierrostoiminto.
  • x500: Super Bonus -toiminto.

Maksimivoitto Nitropolis 3:ssa on 50 000 x panos ja sen palautusprosentiksi on rajattu tasan 95 %.

Site general layout graphic

Yhteenveto

ELK Studios teki vuosi takaperin selvän harppauksen ykkös- ja kakkososien välillä silloin nähtyine erikoistoimintoineen, jotka ovat toki tässäkin mukana. Nyt siitä uudistuksesta vastaavat suuremmat voittokuviot, voittoyhdistelmistä korottuva rivimäärä, pienet muutokset ilmaiskierrostoiminnossa ja korkeampi maksimivoitto.

Suosituimmissa pelisarjoissa muutokset ovat tavallisesti lähes huomaamattomia – siis sellaisia, että perusperiaate ei muutu mihinkään. Nyt muutoksia on ollut reippaammin, mutta Nitro Reelsit takaavat sen, että vanhoja faneja ei karisteta pois ja ehkä joku edellisosatkin ohittanut pitää niistä.

Kolme tai neljä tähteä. Pidätkö sinä Nitropolis 3:sta vai et? Kommentoi mielipiteesi tähtineen. Kiitos.

Bonukset

Loading animation

Voittajat

Loading animation

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja

Muistithan, että voit pelata Nitropolis 3 peliä esimerkiksi täällä

Loading animation