fbpx
Rekisteröidy
Etusivu » Pelinvalmistaja » Yggdrasil » Neon Rush Splitz

Neon Rush Splitz

Neon Rush Splitz


Neon Rush Splitz on Yggdrasilin vuoden 2020 huhti-toukokuun taitteessa julkaisema korkean varianssin videoslotti, joka on pelattavissa netti- ja mobiilikasinoilla.

Pelivalmistajan tietäen on Neon Rush Splitz on todella näyttävä videoslotti, jonka värimaailmassa näkyy 1980-luvun neonvärit, joskin itse teeman ollessa jokseenkin futuristinen etenkin peliruudun taustan ja laitojensa osalta.

Neon Rush Splitz on luokiteltu normaalien videoslottien lisäksi myös jackpot-pelien listalle.

Yksityiskohtia Neon Rush Splitz -pelistä

Neon Rush Splitz on viiden reelin, kolmen rivin ja kymmenen voittolinjan videoslotti, jossa voittoyhdistelmät muodostuvat 3-15 sopivan voittokuvion linjoista. Tästä ja Splitz-mekaniikasta lisää alempana.

Voittokuviot Neon Rush Splitz -pelissä alkavat kolmion, timantin ja kuusikulmion muotoisista voittokuvioista, joille seuraa tekevät vaaleanpunaiset ja vihreät sirpaleet. Sirpaleiden arvo on peräti 500 x panos, jos sellaisia saa 15 kappaletta samaan voittoyhdistelmään.

Suuri W-kirjain on wild ja neonväreissä oleva Free Spins -merkki on scatter. Olennaisena osana Neon Rush Splitz -peliin kuuluu myös dollarin symbolia muistuttava kuvio, joka on Splitz-merkki.

Splitz-mekaniikka on tullut aiemmin tutuksi samaisen pelivalmistajan Temple Stacks Splitz -pelissä. Näiden välillä on tosin pieni eroavaisuus, sillä Temple Stacks -pelissä kasvoi linjamäärät, kun Neon Rush Splitzissa kasvaa voittokuvioiden määrä seuraavalla tavalla – riippuen siitä, että millä ja kuinka monella reelillä Splitz-merkit ovat.

 • Reeli 1: Aina yksi kuvio.
 • Reeli 2: Enintään kaksi kuviota.
 • Reeli 3: Enintään kolme kuviota.
 • Reeli 4: Enintään neljä kuviota.
 • Reeli 5: Enintään viisi kuviota.

Tällainen Splitz-merkki voi paljastaa myös jackpot-kuvion. Jackpot-voittoja on kuusi erilaista ja vähintään viisi jackpot-kuviota tarvitaan niistä kaikkein pienimmän jackpotin saamiseen.

 • Rush Jackpot – 5 kuviota: Maksaa 5 x panos.
 • Neon Jackpot – 6 kuviota: Maksaa 20 x panos.
 • Hyper Jackpot – 7 kuviota: Maksaa 50 x panos.
 • Mega Jackpot – 8 kuviota: Maksaa 100 x panos.
 • Superior Jackpot – 9 kuviota: Maksaa 500 x panos.
 • Ultra Jackpot – 10 kuviota: Maksaa 25 000 x panos.

Saamalla kolmesta viiteen scatter-merkkiä aktivoituu Neon Rush Splitz-pelin ilmaiskierrostoiminto, jonka ilmaiskierrosten määrä on scattereiden määrän mukaan 10, 20 tai 30. Peruspelistä poiketen Splitz-merkit voivat muuntua nyt ainoastaan wild- ja jackpot-merkeiksi.

Palautusprosentiksi Yggdrasil ilmoittaa suurella otannalla 96,30 % ja maksimivoitto on 25 676 x panos.

Yhteenveto

Yggdrasil jatkaa Neon Rush Splitzin myötä sitä persoonallista linjaansa, josta se muistetaan sen toiminnan alusta saakka. Henkilökohtaisesti ja tällaisena Yggdrasil-pelien suurena fanina myös Neon Rush Splitz tekee vaikutuksen ja siinä on hieman samaa ideaa kuin megaways-peleissäkin, vaikka samanlaista suosiota Splitz-pelit eivät keräisikään.

Neon Rush Splitz on ainakin kolmen tähden videoslotti, mutta se jää esimerkiksi Yggdrasilin tovin aiemmin julkaisemalle Multifly! -pelille sen yhden tähden verran.

Lumpy avatar
Tietoa kirjoittajasta
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5 (1 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this. Register now and start earn gold coins!
Loading...

Ladataan...

Neon Rush Splitz

1 arvostelu
60% käyttäjät pitävät

Vastaa