fbpx
Rekisteröidy
Etusivu » Pelinvalmistaja » Yggdrasil » Football Glory

Football Glory

Football Glory


Football Glory on Yggdrasilin vuoden 2020 touko-kesäkuun taitteessa netti- ja mobiilikasinoilla julkaisema keskikorkean varianssin videoslotti.

Kaikki varmaankin tietävät Football Gloryn teeman ja miksi sen julkaisu oli alun perin tähdätty kesän alkuun. Tuskin kukaan meistä osasi kuitenkaan ennustaa, että jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailut tulisivat siirtymään vuodella, mutta niin vain kävi.

Terveys on kaikkein tärkein asia, mutta jälkiviisaana voi sanoa, että ajoitukset eivät osuneet nappiin Yggdrasililla, NetEntilla (Super Striker) tai muillakaan pelivalmistajille vuoden 2020 futispelien osalta. Teemalla tai julkaisuajankohdalla ei lopulta ole paljoakaan väliä ja vuoden kuluttua voi tehdä uudet versiot. Tärkeintä on kuitenkin julkaisun sisältö, kuten tähänkin asti.

Yksityiskohtia Football Glory -pelistä

Football Glory on viiden reelin, neljän rivin ja 25 voittolinjan videoslotti, jonka voittoyhdistelmät luetaan vasemmalta oikealle kulkevilta voittolinjoilta. Peliruutu on sijoitettu suuren stadionin keskelle, jota reunustaa katsomoiden lisäksi neljä jalkapalloilijaa omine mittareineen.

Voittokuviot muodostuvat alhaalta lukien korttipakan kuvioista 10-A, jotka jatkuvat näillä neljällä jalkapalloilijalla sinisissä, vihreissä, punaisissa ja keltaisissa pelipaidoissaan. Näistä paras on viimeksi mainittu, joka palauttaa panoksen takaisin yhdeltä täydeltä voittolinjalta 2,5-kertaisena, joka ei kuulosta kovinkaan paljolta. Pelistä löytyvät myös wild- ja scatter-merkit.

Oikeastaan koko Football Gloryn peruspeli ja ilmaiskierrostoiminto liittyvät kahteen erikoistoimintoon, jotka on piilotettu viiden jalkapallon taakse, joista pelaaja valitsee yhden.

  • Silver Cup
  • Peruspelissä: Kolikkovoitto väliltä 2-40 x panos tai 7-21 ilmaiskierrosta.
  • Ilmaiskierrostoiminnossa: Kolikkovoitto väliltä 2-40 x panos, +2, +3, +4 ilmaiskierrosta, Sticky-Wild-reeli, yksi tai kaksi Sticky-Wildia.
  • Gold Cup
  • Peruspelissä: Kolikkovoitto väliltä 10-400 x panos, 7-21 ilmaiskierrosta, All Star -ilmaiskierrokset, lisäystä mittariin.
  • Ilmaiskierrostoiminnossa: +2, +3, +4 ilmaiskierrosta, Sticky-Wild-reeli, yksi tai kaksi Sticky-Wildia.

Gold Cupin kohdalla mainittu mittari tarkoittaa siis niin sanottua Glory Meter -kohtaa, joka täyttyy sen pelaajan kohdalla, joka on ollut mukana voittoyhdistelmässä. Mittarin ollessa täynnä avatuu ilmaiskierrostoiminto, josta löytyy seitsemän ilmaiskierrosta ja mahdollisuus saada niiden aikana Silver- ja Gold Cup -toimintoja.

Jos taas onnistuu saamaan kolme, neljä tai viisi scatter-merkkiä, niin siitä palkitaan 7, 14 tai 21 ilmaiskierroksella, jotka on mahdollista saada myös erikoistoiminnon avulla. Ennen ilmaiskierrostoimintoa peli arpoo yhden neljästä erikoistoiminnosta ilmaiskierroksille, jotka ovat.

  • Sticky-Wild: Sticky-Wild lisätään satunnaiseen kohtaan.
  • Wild-Reeli: Jokin reeleistä on ilmaiskierrostoiminnon ajan Wild-Reeli.
  • Ekstra-pokaalit: Reeleille on lisätty ylimääräisiä hopeisia tai kultaisia pokaaleja.
  • All Star -ilmaiskierrostoiminto: Kaikki jalkapalloilijat ovat Super Star -tilassa.

Tämä Super Star -tila tarkoittaa sitä, että jokainen jokainen peliruudulle osuva jalkapalloilija tekee maalin, jonka jälkeen se on Sticky-Wild. Ilman Super Star -tilaa maalit eivät ole varmoja. Tämä toiminto liittyy myös ensiksi mainittuihin seitsemään ilmaiskierrokseen, jolloin jokin neljästä jalkapalloilijasta on Super Star -tilassa.

Football Glory -pelin palautusprosentiksi Yggdrasil on asettanut 96,10 % ja pelin maksimivoitto on 4 000 x panos.

Yhteenveto

Ulkoisesti Football Glory ei ole niin hieno peli, mitä Yggdrasililta on totuttu näkemään. Mikä vielä parasta, niin vasta Neon Rush Splitz -pelin kohdalla tuli linjattua, että Yggdrasil ei muita teekään, kuin todella hienoja videoslotteja. Vähän sanoja taaksepäin.

Football Glory on helpostikin kolmen tähden keskikorkean varianssin videoslotti, jossa erikois- ja ilmaiskierrostoiminnot ovat sen verran hyvin toteutettuja, että pelaaminen jatkuu testikerrankin jälkeen. EM-futiksen siirron vuoksi Football Gloryn huomio jäänee vähemmälle, mutta sitä kannattaa testata vaikka sitten demona alkuun.

Lumpy avatar
Tietoa kirjoittajasta
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5 (1 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this. Register now and start earn gold coins!
Loading...

Ladataan...

Football Glory

1 arvostelu
60% käyttäjät pitävät

Vastaa