fbpx
Rekisteröidy
Etusivu » Pelinvalmistaja » Yggdrasil » Temple Stacks

Temple Stacks

Temple Stacks


Temple Stacks on Yggdrasil Gaming -pelivalmistajan vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä netti- ja mobiilikasinoille julkaisema keskikorkean tai korkean varianssin videoslotti.

Pelin teema vie pelaajan keskelle Mesoamerikan viidakkoa ja sen asteekkikulttuuria sekä temppeleitä. Ulkoisesti Temple Stacks on hyvinkin näyttävä peli, kuten Yggdrasililta osaamme odottaakin.

Kyseisen julkaisun tekee erityisen mielenkiintoiseksi se seikka, että Temple Stacks on ensimmäinen Yggdrasil-peli, jonka kohdalla tulemme näkemään kierroskohtaisesti vaihtuvat linjamäärät.

Yksityiskohtia Temple Stacks -pelistä

Temple Stacks on viiden reelin ja kolmen rivin videoslotti, josta löytyy 243 vasemmalta oikealle kulkevaa voittolinjaa, mutta kuten alapuolen esimerkkikuvastakin näkee, niin peliruutu voi kasvaa peruspelissä yhdeksään riviin ja ilmaiskierroksilla aina jopa 12:een riviin sekä 248 832:een voittolinjaan saakka Yggdrasilin oman Splitz Mystery Stacks -mekaniikan avustuksella.

Kaikki Temple Stacks -pelin voittokuviot voivat esiintyä esimerkkikuvien mukaisina laatikoina, lohkoina tai neliöinä. Näihin voittokuvioihin lukeutuvat alemmasta päästä lukien siniset, vihreät, violetit, ruskeat ja punaiset kuviot, jotka on kuvitettu erilaisilla eläimillä. Parhaimmat voittokuviot ovat väritykseltään lähes samat, mutta hieman kirkkaampina jalokivinä, joista arvokkain on 2,5 x panos.

Wildit ja scatterit ovat yhdessä samaisessa kuviossa, joka tarkoittaa sitä, että kaksi Free Spins -kuviota nähdessään se on kaikki voittokuviot korvaava wild ja tätä useamman kohdalla se on scatter-merkki.

  • Respin-toiminto käynnistyy pelaajan saadessa kaksi scatteria. Tällöin saadut scatterit jäävät paikoilleen kolmatta scatteria hakien, toimien respinin aikana myös wildeina.
  • Kolme, neljä tai viisi scatteria käynnistää Temple Stacks -pelin ilmaiskierrostoiminnon maksaen samalla kolikkovoiton 1, 10 tai 100 x panos.
  • Ilmaiskierrosvaihtoehtoja on tarjolla kaiken kaikkiaan neljä erilaista, joista ensimmäinen on pelattavissa aluksi ja tämän jälkeen seuraavat aukeavat yksi kerrallaan. Katso lisätiedot alemmasta kuvasta.

Palautusprosentiksi on Yggdrasil Gamingin toimesta ilmoitettu 96,10 % suurella otannalla ja maksimivoitto voi yhdellä pelikierroksella yltää aina jopa 25 000 x panos saakka.

Yhteenveto

Temple Stacks ei välttämättä yllä aivan Yggdrasilin kaikkein parhaimpien julkaisujen sekaan, mutta siinä mielessä se on merkittävä julkaisu, että Temple Stacks on heidän ensimmäinen teoksensa varsinaisten megaways-pelien sekaan ja tämä samainen vaihteleva linjamäärä tultaneen näkemään myöhemminkin heidän uutuuspeleissään.

Vähintäänkin kolmen tai jopa neljän tähden videoslotti, joka näyttää hyvältä, pyörii hyvin ja ennen kaikkea Temple Stacks sisältää täysin uudenlaisen pelimekaniikan mahdollisine suurvoittoineen. Plussaa myös neljästä kierrosmäärältään sekä volatiliteetiltaan erilaisesta ilmaiskierrosvaihtoehdosta.

Lumpy avatar
Tietoa kirjoittajasta
2 votes, average: 3,50 out of 52 votes, average: 3,50 out of 52 votes, average: 3,50 out of 52 votes, average: 3,50 out of 52 votes, average: 3,50 out of 5 (2 votes, average: 3,50 out of 5)
You need to be a registered member to rate this. Register now and start earn gold coins!
Loading...

Ladataan...

Temple Stacks

2 arvostelut
70% käyttäjät pitävät

Vastaa