fbpx
Rekisteröidy
Etusivu » Pelinvalmistaja » Big-time-gaming » Survivor Megaways

Survivor Megaways

Survivor Megaways


Survivor Megaways on australialaisen Big Time Gamingin vuoden 2020 toisella neljänneksellä netti- ja mobiilikasinoilla julkaisema korkean varianssin videoslotti.

Teemana Survivor Megaways -pelissä on jo 2000-luvun taitteesta saakka jatkunut ja useita kymmeniä tuotantokausia käsittänyt Survivor -niminen (Suomessa Selviytyjät) tosi-tv-sarja.

Peliruutu on sijoitettu trooppisen saaren rannalle – saarelta löytyvistä tarvikkeista luodun majan sisälle. Ilmaiskierrostoiminnossa päivä vaihtuu yöksi ja peliruutu siirtyy heimoneuvoston alueelle, jossa jokin kilpailijoista äänestetään pihalle.

Yksityiskohtia Survivor Megaways -pelistä

Survivor Megaways on kuuden reelin ja vähintään kahden, mutta enintään seitsemän rivin megaways-peli, jonka maksimilinjamäärä on 100 842 voittolinjaa.

Jo linjamäärä on jokseenkin poikkeuksellinen, mutta sitä on itse koko peliruutukin, joka on jaettu ylä- ja alaosiin siten, että keskeltä löytyy tavallisesti yläosasta peliruutua löytyvä vaakarivi. Jokainen pelikierros sisältää vähintään 486 voittolinjaa, kun ylä- ja alaosista löytyy jokaiselle pelikierrokselle yhdestä kolmeen voittokuviota ja keskirivi sisältää yhdet kuviot reelien 2-6 välillä. Muuten mekaniikka on megaways-peleistä tuttu: Jokainen voittoyhdistelmä rikkoutuu ja niiden tilalle putoaa uudet voittokuviot jatken tätä ketjureaktiota niin pitkään, kunnes uusia voittoyhdistelmiä ei enää tavata.

Ylempi osa tästä peliruudusta kuuluu punaiselle heimolle ja alempi siniselle. Voittokuvioihin lasketaan korttipakan kuviot väliltä 9-A, joilla panoksen saa takaisin 0,4-0,6-kertaisena yhdeltä kokonaiselta voittolinjalta. Kaikkein parhaimmat voittokuviot ovat vihreät, siniset, punaiset ja violetit maskit tai naamiot, joiden voitot jakautuvat välille 0,7-50 x panos.

Wildeja on kaksi erilaista, joista punaisen heimon naishahmo on toinen ja sinisen heimon mieshahmo toinen. Näistä molemmat näkyvät vain vaakarivillä. Uurnat, jotka muistamme samaisen tv-sarjan äänestyksistä ovat Survivor Megaways -pelin erikoiskuviot, joista voi saada voittokertoimia wildeille. Pelin tai ohjelman Survivor-logo on scatter-merkki.

Jos uurnat osuvat ylä- tai alaosaan peliruutua, niin ne nostavat voittokerrointa samaisen wildin kohdalla. Voittokertoimen lukema on riippuvainen uurnan koosta, joka voi olla x1, x2 tai x3.

Mikäli pelaaja onnistuu saamaan kolme scatteria yhden pelikierroksen päätteeksi, niin siitä palkitaan 15:llä ilmaiskierroksella ja viidellä lisäkierroksella jokaisesta ylimääräisestä scatterista. Ilmaiskierroksilla kolmesta scatterista myönnetään viisi lisäkierrosta ja seuraavista scattereista aina viisi niiden päälle. Miten ilmaiskierrokset sitten eroavat peruspelistä, niin niiden mahdollinen voittokerroin siirtyy peruspelistä ilmaiskierroksille ja voittokertoimet eivät nollaudu ilmaiskierrosten aikana lainkaan. Idea on näin pääpiirteissään sama kuin lukuisissa muissakin megaways-peleissä, mutta hieman toisenlaisella tavalla muotoiltuna.

Survivor Megaways -pelin palautusprosentiksi Big Time Gaming ilmoittaa 96,47 %, joka lienee ainoa versio tästä pelistä. Tarkkaa maksimivoittoa ei ole ilmoitettu, mutta voittokertoimilla ja näillä voittokuvioiden arvoilla 10 000 x panos pitäisi rikkoutua ilmaiskierroksilla helposti, vaikkakin epätodennäköisesti.

Yhteenveto

Big Time Gaming on ollut pitkään melko maltillinen omien megaways-julkaisujen osalta, mutta laatu on ollut sitäkin korkeampi.

Survivor Megaways -peli on ulkoisesti varsin erikoinen videoslotti, mutta sen idean ymmärtää nopeasti. Ilmaiskierrostoiminto on erinomainen ja wild-kertoimet pitävät motivaation pelaamista kohtaan myös peruspelin puolella.

Kolmen tai neljän tähden megaways-peli.

Lumpy avatar
Tietoa kirjoittajasta
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5 (1 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this. Register now and start earn gold coins!
Loading...

Ladataan...

Survivor Megaways

1 arvostelu
60% käyttäjät pitävät

Vastaa