fbpx
Rekisteröidy
Etusivu » Pelinvalmistaja » Play-n-go » Legacy of Dead

Legacy of Dead

Legacy of Dead


Legacy of Dead on Play’n GO’n vuoden 2020 tammikuussa julkaisema todella korkean varianssin videoslotti, joka on pelattavissa useimmilla netti- ja mobiilikasinoilla.

Kuten esimerkkikuvistakin selviää, niin Legacy of Dead muistuttaa ulkoisesti etenkin samaisen pelivalmistajan Book of Dead -peliä. Mikään suora kopio se ei kuitenkaan ole verratessa esimerkiksi Microgamingin Immortal Creatures (Immortal Romance -kopio) -julkaisuun, vaan Legacy of Deadiin on haettu vaikutteita myös Rise of Dead- ja Rise of Merlin-peleistä.

Teemansa lisäksi muiden osa-alueiden osalta ensimmäisenä pistää silmään linjamäärät (10) ja maksimivoitot (5000 x panos), jotka ovat kuitenkin samanlaiset Book of Deadin ja Rise of Merlinin kanssa, joten mikäli vastaava pelisarja tulee korvista ulos jo ennestään, niin tällöin Legacy of Dead ei tarjoa mitään uutta.

Yksityiskohtia Legacy of Dead -pelistä

Legacy of Dead on viiden reelin ja kolmen rivin videoslotti, josta löytyy kymmenen, aina vasemmalta oikealle luettavaa voittolinjaa.

Pelin voittotaulukko on sekoitus Book of Deadista ja Rise of Deadista. Näin siis voittotaulukko alkaa korttipakan kuvioista 10-A ja päättyy Horukseen, Tutankhamoniin, Anubikseen ja muumioon. Kaikkien näiden voittokuvioiden arvo vaihtelee yhdeltä täydeltä linjalta välillä 8-500 x panos.

Legacy of Dead -pelin wild on kultainen alttari, joka käynnistää myös ilmaiskierrostoiminnon, mikäli kyseisiä wildeja esiintyy yhdellä pelikierroksella vähintään kolme kappaletta.

  • Legacy of Dead -pelin ilmaiskierrostoiminto aktivoituu kolmella-viidellä wildilla, joista pelaaja palkitaan kahdeksalla ilmaiskierroksella. Ilmaiskierrostoiminnon aluksi arvotaan yksi voittokuvio, joka toimii erikoiskuviona venyen aina peliruudulla ollessaan koko reelin mittaiseksi, riippumatta sen sijainnista.
  • Mikäli ilmaiskierrostoiminnon onnistuu uusimaan edellisen ollessa vielä aktiivinen, niin tällöin tapahtuu äsken mainittu erikoiskuvion arvonta, jolloin erikoiskuvioita on nyt kaksi kappaletta ja ne voivat lisääntyä aina jopa yhdeksään voittokuvioon saakka.
  • Play’n GO’n perinteiseen tapaan on mukaan mahdutettu myös toiminto, jolla voittonsa voi yrittää tuplata tai jopa nelinkertaistaa kortin värejä tai maata arvaamalla. Voittokatto tässä toiminnossa on asetettu 2500 kolikkoon tai viiteen arvaukseen.

Olemme ilmoittaneet oikean laidan infossa Legacy of Dead -pelin palautusprosentiksi 96,58 %, mutta korostettakoon, että liikkeellä on yhteensä ainakin kolmella erilaisella palautusprosentilla olevaa versiota kyseisestä pelistä ja aiemmin mainittu luku on pitkässä juoksussa niistä kaikkein korkein.

Yhteenveto

Legacy of Dead on pelinä hyvä, mutta Play’n GO’n historiaa tietäen toivoisi, että tämä vanhojen julkaisujen kopiointi loppuisi ja se olisi jatkossa luovempi esimerkiksi tunnetuksi tekemiensä grid-slottien tyyliin.

Kolmen tai neljän tähden 10-linjainen videoslotti, josta voit jättää myös oman arvosanasi ja mielipiteesi.

Lumpy avatar
Tietoa kirjoittajasta
3 votes, average: 3,67 out of 53 votes, average: 3,67 out of 53 votes, average: 3,67 out of 53 votes, average: 3,67 out of 53 votes, average: 3,67 out of 5 (3 votes, average: 3,67 out of 5)
You need to be a registered member to rate this. Register now and start earn gold coins!
Loading...

Ladataan...

Legacy of Dead

3 arvostelut
73.334% käyttäjät pitävät

Vastaa