Offline

Book of Dead

|Play’n GO|2016|RTP: 96.21 %
Etusivu » Pelitarjoaja » Play-n-go » Book of Dead
Pelinvalmistaja
Play’n GO
Nimi
Book of Dead
Feature Buy
No
Julkaistu
2016
Pelityyppi
Video Slots
Mobiiliversio
Kyllä
Tetris-slotti
Ei
Wildit
Kyllä
Rullat
5
Sticky wildit
Ei
Rivit
3
Scatterit
Kyllä
Voittolinjat
10
Ilmaiskierrokset
Kyllä
Palautus%/RTP
96,21
Bonuspeli
Ei
Varianssi
Very high
Progressiivinen jackpot
Ei
Minimipanos
0,10
Erikoistoiminto
Ei
Max. panos
100,00
Automaattipeli
Kyllä
Maksimivoitto
5000
Päivitetty
3.1.2020

Arvostelu

4 arvostelua - 4.00/5.00

Vuonna 2016 julkaistu Book Of Dead on yksi lukuisista Egypti- ja kirjateemaisista peleistä, mutta nimenomaan tämä Play’n GO’n versio on näistä vastaavista peleistä noussut kaikkein suosituimmaksi. Samalla se on yksi Play’n GO’n suosituimmista ja pelatuimmista peleistä.

Peli on Egypti-teemainen, ja sen kuviot ja musiikki teeman mukaisia. Grafiikaltaan peli ei ole ehkä se kaikkein näyttävin, ja tietyllä tavalla pelissä näkyy tietty vaatimattomuus. 500-kertainen voitto ei kilise mega-wininä, ja jos pelaaja sen yhtäkkiä peruspelissä nappaa, voiton summa saattaa yllättää, kun mahtipontinen voittoanimaatio puuttuu.

Peli on erittäin nopeatempoinen ilman pikapeliäkin, ja rullat napsuvat siinä nopeasti paikoilleen. Peruspeli saattaa olla erittäin nopeasti saldon imevää naputusta, mutta toisaalta hetkessä voi rävähtää yllättävä pommi. Peruspeli on kuitenkin loppujen lopuksi melko tylsähkö, ja pelin viehätys perustuu potentiaalia omaavaan freespins-toimintoon.

Pelin yksityiskohdat

Pelin avain menestykseen perusspinneillä on sama kuin muissakin kirjapeleissä, kirjasymboli, joka toimii samalla wildinä ja scatterina. Kolme kirjaa käynnistää ilmaiskierrokset ja samalla tarjoaa hyvät mahdollisuudet hyviin linjavoittoihin. Linjoja on käytössä vain 10, mutta etenkin premium-merkit maksavat osuessaan erittäin hyviä voittoja peruspelissä. Harvassa pelissä esim saa neljällä perättäisellä merkillä 100 kertaa panoksen, kuten tässä isäntämerkki eli Rich Wilde maksaa. Isäntä maksaa viidellä kuviolla 500x panoksen, joka on peruspelin isoin mahdollinen voitto yhdeltä linjalta.

Freespinnit ovat pelin suola: ilman niitä pelaajan saldo hupenee yleensä melko nopeasti. Freespinnit maksavat lähes poikkeuksetta erittäin hyvin, kun monessa muussa slotissa totaaliset floppispinnit on huomattavasti yleisempiä. Freespinnien alussa pelaajalle arvotaan ns. laajentuva merkki, joka on käytössä spinnien ajan. Kun freespinnit pelataan, maksetaan jokaisen pyöräytyksen jälkeen ensin linjavoitot normaalisti, ja kolmen kirjan osuessa samalla kierroksella rullalle, palkitaan pelaaja 10 lisäspinnillä. Tämän jälkeen peli tarkistaa jokaisen spinnin voitonmaksun jälkeen, montako laajentuvaa merkkiä osui rullille. Peli maksaa jokaiselta linjalta merkkien määrän mukaisen osuman. Riippuen mikä laajentuva merkki on käytössä, saat voittoja kun vähintään kaksi tai kolme kyseistä merkkiä osuu mihin tahansa rullalle. (premium merkeissä 2 riittää)

Mikäli saat kolme laajentuvaa merkkiä mille tahansa rullalle, saat jokaiselta käytössä olevalta linjalta (10 linjalla pelatessa kymmeneltä) kolmen merkin mukaisen voiton, neljällä laajentuvalla merkillä missä tahansa rullilla saat neljän suorat kaikille linjoille. Mikäli taas saat jokaiselle rullalle laajentuvan merkin, saat kaikkien linjojen edestä viiden suoria tätä merkkiä. Päävoiton voi saada, mikäli on saanut laajentuvaksi merkiksi isännän ja onnistuu saamaan sen mihin tahansa kohti jokaisella viidellä rullalla. Kuulostaa 5000x-bet osumaksi helpolta mutta eipä ole toistaiseksi isäntä soitellut viidesti. Neljällä äijällä peli maksaa jo 1000x panoksen.

Peruspelistä poiketen merkkien ei tarvitse olla samalla linjalla, eikä perättäin vasemmalta oikealle, että voitot maksetaan täysillä linjoilla pelatessa kymmenkertaisena. Toisaalta kirjamerkki ei freespineissä toimi laajentuvana, vaikka onkin wild.

Pelin ominaisuudet

Peli sisältää perinteiset 10-A peruskuviot, koiran, feeniksin, kultafaaraon ja todellisen äijän eli Rich Wilden. Merkit 10-Q ovat kaikki saman arvoisia, K-A jonkun verran arvokkaampia 4 ja 5 suorien tapauksessa, koira ja feeniks ovat premium-merkeistä saman arvoisia, kultafaarao toisiksi arvokkain ja jo erittäin hyvin maksava, melko harvinainen merkki ja isäntä sitten tarjoaa mahdollisuudet ottaa isoa kalaa katiskaan. Peli maksaa premium-merkeillä jo kahden suoralla vasemmalta oikealle pienen voiton, kirjainmerkeissä vastaavan voiton saa kolmella perättäisellä merkillä. Kirjamerkki korvaa kaikki merkit.

Pelin voittopotentiaali on hurja, ja spinnit erittäin mielenkiintoiset, joka tekee pelistä erittäin korkean varianssin slotin, jossa isommalla panoksella ‘äijiä’ linjalle hakee vaan äijät, ja pienemmälläkin saa kassan nopeasti katkottua ellei spinnit osu kohdalle. Bonuksia pelatessa peli on ison voittopotentiaalin takia hyvä ja harvemmin kielletty, ja peli on hyvä kierrätyspeli, vaikka palautusprosentti ei olekaan markkinoiden parhaita.

Site general layout graphic

Yhteenveto

Mielipide pelistä on useimmiten todella korkean varianssin sisältävän pelin myötä se, että useampikin pelikerta saattaa viedä suuremmankin kassan todella nopeasti, mutta toisinaan peli yllättää erittäinkin positiivisesti.

Ison voiton jälkeen ei kannata ihan kauhean paljon jäädä pelailemaan, jos saldo lähtee hupenemaan, tai saattaa huomata hetken päästä että Book of Dead -pelin volatiliteetti on näyttänyt sitä rajumpaa puoltansa.

Bonukset

Loading animation

Voittajat

Loading animation

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja

Muistithan, että voit pelata Book of Dead peliä esimerkiksi täällä

Loading animation