fbpx
Rekisteröidy
Etusivu » Pelinvalmistaja » Netent » Piggy Riches Megaways

Piggy Riches Megaways

Piggy Riches Megaways


Piggy Riches Megaways on kahden suuren pelivalmistajan – NetEntin ja Red Tigerin yhteistyössä valmistama ja vuoden 2020 tammikuussa julkaisema keskikorkean tai korkean varianssin megaways-peli, joka on pelattavissa myös mobiililaitteilla.

Alkuperäinen, vuonna 2010 julkaistu, Piggy Riches on yksi pelialan tunnetuimmista julkaisuista, jolle ei varsinaisesti ole aiemmin edes osannut odottaa minkäänlaista jatkoa, mutta näin megaways-pelien aikakautena näitä nähtäneen jatkossa enemmänkin.

Piggy Riches Megawaysia pyörittää Big Time Gamingin pelimoottori, joten NetEnt ei ole näinkään suuren julkaisun, todennäköisesti yhden vuoden 2020 suurimmista, kohdalla mennyt siitä mistä rima on matalin tai hakemaan riskillä omia viritelmiään, kun BTG on näyttänyt aiemmin suosionsa jo kymmenien megaways-pelien kohdalla.

Yksityiskohtia Piggy Riches Megaways -pelistä

Piggy Riches Megaways on kuuden reelin ja korkeintaan seitsemän rivin videoslotti, jonka linjamäärä vaihtelee pelikierroksittain välillä 64-117 649 voittolinjaa.

Pelin toimintamekaniikka on likipitäen kaikilta kanteilta katsottuna tuttu, mikäli on pelannut käytännössä mitä vain aiemmin julkaistua megaways-peliä. Kertauksen vuoksi ja uusille pelaajille kerrottakoon, että jokaiselle pelikierrokselle kaikki reelit saavat kahdesta seitsemään riviä ja mahdolliset voittoyhdistelmät rikkoutuvat, joita seuraa aina enemmän tai vähemmän pitkä ketjureaktio, kunnes uusia voittoja ei enää löydy.

Piggy Riches Megawaysin voittotaulukko sisältää alkuperäisestä Piggy Richesista muistettavia voittokuvioita, jotka alkavat koristelluista korttipakan kärkipään kuvioista 10-A, jotka tuovat yhdeltä täydeltä linjalta panoksen takaisin 0,4-0,8-kertaisena. Näitä paremmat voittokuviot ovat säästöpossut, violetit rahapussit, avaimet, kultaiset luottokortit ja ylitsepursuavat rahasäkit, jotka maksavat panoksen kokonaiselta linjalta 20-kertaisena.

Piggy Riches Megaways -pelin wildin roolia toimittaa Mr. Piggy, johon voi törmätä ainoastaan reeleillä kahdesta neljään. Naispuolinen possu, eli Lady Piggy on puolestaan tämän pelin scatter-merkki.

  • Peruspelin ja ilmaiskierrosten aikana voi törmätä niin sanottuihin Mega Wildeihin, jotka ovat täysin uusi lisäys alkuperäiseen Piggy Richesiin verratessa. Kyseinen wild voi peittää koko reelin ja sen voittokerroin riippuu siitä, että kuinka monta voittokuviota se peittää reelillään. Näin voittokerroin vaihtelee välillä x2-x7. Tällaisia wildeja voi nähdä yhdellä pelikierroksella korkeintaan kolme kappaletta, joten maksimikerroin voi olla jopa 343 x panos (7x7x7).
  • Kolme tai sitä useampi scatter käynnistää Wheel of Riches -vaiheen, joka sisältää kaksi kelaa: sisemmällä ilmaiskierrokset ja ulommalla voittokertoimet. Ilmaiskierrosten aloitusmäärä on 7-22 kappaletta ja voittokerroin väliltä x1-x10.
  • Ilmaiskierrosten aikana kaikki yksittäiset voitot nostavat voittokerrointa Wheel of Richesissa arvottujen lukemien päälle ja kaikki scatterit antavat yhden lisäkierroksen.

Maksimivoitoksi Piggy Riches Megaways -pelille on lyöty megaways-peleille tyypillinen yli 10 000 x panos -lukema ja palautusprosentti on suurella otannalla hieman tavallista matalampi, 95,71 %.

Yhteenveto

NetEntin ensimmäisen megaways-pelin julkaisu oli Red Tiger -kauppojen jälkeen lähinnä ajan kysymys ja aloitusta voikin pitää onnistuneena, vaikka varsinaisesti Piggy Riches Megaways ei mitään uutta pidäkään sisällään. Ulkoisesti on kuitenkin mielenkiintoista nähdä tällainen sekoitus NetEntin aiempaa julkaisua ja Red Tigerin kasinopeleistä tuttua grafiikkaa.

Alkuperäinen Piggy Riches on kuitenkin jo niin kauan aikaa sitten julkaistu videoslotti, että sitä eivät uudet pelaajat enää juurikaan löydä, mutta nämä jatko-osat nostavat niitäkin takaisin pinnalle, kuten on nähty myös uusiksi kuvitetuilla julkaisuilla, joita NetEnt on tehnyt Aasian markkinoille.

Etenkin Piggy Riches Megaways -pelin ilmaiskierrosten ja voittokertoimien arvontasysteemistä on annettava plussaa, sillä vaikka todennäköisyydet eivät mihinkään muuttuisi, niin ainakaan pelaajan ei tarvitse jahdata kuutta scatteria tai riskeerata koko toimintoa hyvien aloituskierrosten ja -kertoimien eteen.

Piggy Riches Megaways on keskivertoa parempi – kohtalaisen nopeatempoinen megaways-peli, joka tarkoittaa vähintäänkin neljää tähteä.

Lumpy avatar
Tietoa kirjoittajasta
4 votes, average: 4,00 out of 54 votes, average: 4,00 out of 54 votes, average: 4,00 out of 54 votes, average: 4,00 out of 54 votes, average: 4,00 out of 5 (4 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this. Register now and start earn gold coins!
Loading...

Ladataan...

Piggy Riches Megaways

4 arvostelut
80% käyttäjät pitävät

Vastaa