Offline
Etusivu » Deontay Wilder ja Tyson Fury odotettu uusintaottelu

Deontay Wilder ja Tyson Fury odotettu uusintaottelu

Nyt se on vihdoin täällä! Voittamattomien raskaansarjan iskijöiden odotettu jälleen näkeminen näkee päivänvalon 22.2.2020 Las Vegasissa! Deontay Wilder ja Tyson Fury ovat kohdanneet kerran aiemmin ja tämä raskaansarjan mittelö oteltiin vuonna 2018.

Edelliseen kohtaamiseen herrat saapuivat voittamattomina, eikä ammattilaiskehissä tappioita ole kumpikaan kärsinyt tähän päivään mennessä. Edellinen kohtaaminen päättyi ratkaisemattomaan tuomioon, joten tätä revanssia on nyrkkeilymaailmassa odotettu, kuin kuuta nousevaa.

Site general layout graphic

🥊Tyson Fury

Site general layout graphic

🥊Deontay Wilder

Wilder on WBC -liiton hallitseva mestari ja kyseinen vyö on ainut, joka Antony Joshualta tällä hetkellä puuttuu. Vuonna 2018 käydyssä ottelussa päädyttiin ratkaisemattomaan tuomioon, vaikka Wilder pystyi käyttämään Furya lattiassa pariinkin otteeseen.

Brittiläinen 31 -vuotias Tyson Fury on otellut urallaan ammattilaisena 30 ottelua, ottanut niistä 29 voittoa (1 ratkaisematon) ja voitoista 20 tyrmäyksellä. Fury on otellut edellisen Wilder kohtaamisen jälkeen kahdesti, ottaen pistevoiton Otto Wallinista ja tyrmäysvoiton Tom Schwarzista, kumpikin herroista oli otellut vähintään 20 ottelua ammattilaisena voittaen kaikki ennen Furyn kohtaamista.

Amerikkalainen 34 -vuotias Deontay Wilder on käynyt ammattilaisuran aikanaan 43 ottelua, joista voittanut 42 (1 ratkaisematon) ja voitoista, jopa 41 on tullut ennen täyttä aikaa. Wilder on kohdannut Furyn tavoin kaksi muuta vastustajaa herrojen edellisen mittelön jälkeen ja ottanut tyrmäysvoitot Luis Ortizista sekä Dominic Breazeale, kummallakin oli ainoastaan yhdet tappiot alla urallaan ennen Wilderin kohtaamista. Itseasiassa Luis Ortizin uran molemmat tappiot kaikista 33 ottelusta ovat tulleet tyrmäyksellä nimenomaan Wilderin nyrkistä.

Yhteenveto

🥊Deontay Wilder vs Tyson Fury

📈 Tasapeli 27.00 (Schnellwetten)

⏰23.2.2020 klo 06:00 Suomen aikaa


2 vastausta artikkeliin “Deontay Wilder ja Tyson Fury odotettu uusintaottelu”

  1. sanoo:

    […] Kownacki uhoaa haluavansa otella Robbe -ottelun jälkeen maailmanmestaruudesta helmikuisen Tyson Fury–Deontay Wilder -ottelun voittajaa vastaan. Ottelu on molemmille herroille äärimmäisen tärkeä, ottelun […]

  2. sanoo:

    […] Lue Zoltin tekemä ennakko täältä! […]

Vastaa