fbpx
Rekisteröidy
Etusivu » Robert Helenius kohtaa Adam Kownackin

Robert Helenius kohtaa Adam Kownackin

Edelleen Suomen miesnyrkkeilyn kiinnostavimpana hahmona monen nyrkkeilyä seuraavan mielestä jatkaa vaihtelevasti urallaan edennyt Robert Helenius. Helenius on sopinut seuraavan ottelunsa ajankohdan ja vastustaja on viimein tiedossa. Vastaan asettuu Puolan Adam Kownacki, joka on edennyt urallaan ammattilaisena voitosta voittoon kahdenkymmenen ottelun ajan.

 

🥊Robert Helenius

🥊Adam Kownacki

Ottelun tapahtumapaikkana toimii USA ja New York ja ajankohta on 7.3.2020. Puolan Adam Kownacki on otellut urallaan 20 ottelua, voittanut näistä kaikki 20 ja tyrmännyt vastustajan 15 kertaa. Vastaavasti Robbe on otellut jo ammattilaisena 32 ottelua, voittanut 29 ja tyrmäyksellä näistä 18.

 

Kownacki lähtee otteluun kotikehän turvin, koska herra on lapsuudestaan saakka asunut Jenkeissä, Brooklynissa ja ottelun tarkempi tapahtumapaikka on nimenomaan Brooklyn ja Barclays Center. Helenius on jo pitkän aikaa edennyt urallaan ottelusta otteluun, uran jatkon ollessa monesti vedenjakajalla ja se on sitä nytkin. Helenius on jo 36 -vuotias, joten pääsy MM-otteluun ja aivan maailman terävimpään kärkeen pitäisi tulla hyvin pian. Helenius puhui jo aiemmin, että mikäli olisi hävinnyt ottelun Erkan Teperiä vastaan, hän ei ole varma olisiko motivaatiota ollut enää jatkaa uraansa, näin ei kuitenkaan käynyt.

 

Tämä on yksi viimeisistä mahdollisuuksistani päästä tavoitteeseeni. Olen nyrkkeillyt 22 vuotta tätä varten, ja se on pitkä aika ottaa turpaan, sanoo Robert Helenius ottelusta.Robert Helenius

 

Kyseistä ottelua markkinoidaan WBA-liiton MM-karsintaotteluna. Kownacki uhoaa haluavansa otella Robbe -ottelun jälkeen maailmanmestaruudesta helmikuisen Tyson FuryDeontay Wilder -ottelun voittajaa vastaan. Ottelu on molemmille herroille äärimmäisen tärkeä, ottelun voittajalla on mahdollisuudet edetä kohtaamaan aivan terävintä raskaansarjan nyrkkeilyn kärkikastia ja ottelun häviäjä joutuu rakentamaan uraansa taas uudestaan muutaman vuoden, tosin mikäli häviäjä on Robbe, saattaa kyseinen matsi jäädä helposti uran viimeiseksi.

Robert Heleniuksen otteet useammassa edellisessä ottelussa ovat ailahdelleet todella paljon, välillä Robbe on ollut erittäin kovakuntoinen, liikkuva ja vaarallinen, mutta edellisessä tai seuraavassa ottelussa aivan jotain muuta. Mitä kuvia seuraamalla on saanut irti niin Helenius näyttää olevan kevyemmässä kunnossa kuin pitkiin aikoihin, joten voidaan olettaa, että treenaaminen on maistunut ja kehään saattaa saapua vaarallinen mies.

Kertoimia kyseiseen otteluun en vielä löytänyt, joten vedonlyöntiä ei hirveästi päästä spekuloimaan. Todennäköisesti Robbe on kuitenkin erittäin suuri altavastaaja, mutta enempää on vaikea vielä arvailla.

 

Kirjoittanut Zoltan8D
Osa ylläpidon timanttisen kovaa tekijäkoneistoa. Ammattivedonlyöjä, kiinnostunut (helpon) rahan tekemisestä, sijoittamisesta ja kasinopeleistä.
@peepso_user_1484(Lumpy)
Ei ole erikoiset odotukset, mutta toivotaan parasta.

Ärsyttää millaiseksi sylkykupiksi Robbe on joutunut Suomessa, kun lukee kommentteja. Puhutaan kuitenkin kaikkien aikojen suomalaisnyrkkeilijästä ja samanlaista ei välttämättä tulla näkemään enää koskaan. Ainakin omia parhaita penkkiurheilumuistoja Robben ja miksi ei Asikaisenkin ottelut.

On siellä varmaan tehty vääriä valintojakin, mutta suurin este oli kuitenkin ne loukkaantumiset yms., ettei päässyt 2010-luvun alussa ihan sille tasolle mitä kuviteltiin. Myös kaikki kolme tappiota sellaisia, että jokaisessa vähän jossiteltavaa, mutta vaikeaa sitä Whyte-otteluakaan oli taloudellisista syistä jättää pois.
@peepso_user_1479(Zoltan8D)
@peepso_user_1484(Lumpy) Joo, ei itelläkään isot odotukset, mutta Robbe näyttää toki kovakuntoiselta ja paino varmaan jossain ~ 105kg tietämillä, joka selvästi aiempaa vähemmän, hoikat posket ja ei oo juuri enää ylimääräistä.

Se on totta ja helvetin ikävää kyllä miten kansa kohtelee aina, kun joku nousukiidossa ollut tähti alkaa hiipumaan. Joo vahvaa komppia tuolle, itekin Asikaisen ja Robben uraa seurannut pitkän aikaa ja onhan kumpikin näistä varsin aliarvostettu eikä samanlaisia starboja oo ihan hetkeen näköpiirissä Suomessa.

Loukkeja tuli tosi ikävään paikkaan ja samaan syssyyn sukset ristiin Sauerlandin kanssa ja tämän jälkeen sit selkeä motivaation lasku. 2010 alku oli vielä äärimmäisen lupaava, Attila Levinin tyrmäys, jonka jälkeen todellinen mittari ja Samuel Peter tyrmäys, sen jälkeen Liakhovic tyrmäys ja tuossa kohtaa näytti siltä että menee helvetin pitkälle. Onhan Robben
Lue lisää