×
Etusivu » Valioliiga jatkuu keskiviikkona - Man City vs Arsenal peliin huippukerroin Leovegasin uusille asiakkaille

Valioliiga jatkuu keskiviikkona – Man City vs Arsenal peliin huippukerroin Leovegasin uusille asiakkaille

Valioliiga logo

Valioliiga on varmastikin suomalaisittain kiinnostavin futissarja, jonka paluuta koronatauolta on odotettu vesi kielellä futispiireissä, kun isommat eurooppalaiset sarjat alkavat yksi kerrallaan palata tositoimiin. Viime viikolla päästiin vauhtiin toisessa suomalaisia kiinnostavassa isossa sarjassa, eli Espanjan La Ligassa, ja nyt on sitten brittien vuoro alkaa pelata tosissaan.

Vaikka Liverpoolin mestaruus sinetöityykin ihan lähikierroksilla, on sarjassa kaiken kaikkiaan erittäin paljon panosta mm. europaikkojen ja tippumisen suhteen. Tippumistaistelussa on myös Teemu Pukin Norwich, joka aloittaa pelinsä perjantaina Southamptonia vastaan.

Valioliiga jatkuu kahdella rästiottelulla, jotka jäivät pelaamatta kuluvalta ottelukierrokselta koronan katkaistessa sarjan. Näistä ensimmäisenä pelataan Aston Villan ja Sheffield Unitedin vääntö, jossa kotijoukkue Villa tarvitsee elintärkeitä pisteitä sarjassa säilymisen kannalta, kun taas yllättäjä Sheffield United taistelee täysin realistisesti vielä jopa europaikoista.

Manchester Cityllä käy vielä taistelu europaikoista kuumana, ja vastaansa se saa aina vaarallisen Arsenalin, jonka nykyinen sarjasijoitus on yllättävänkin alhaalla lukuisten tasapelien takia. Arsenal on kuitenkin vielä täysin iskuetäisyydellä europaikkojen suhteen, ja tarvitsee nyt kipeästi pisteitä. City on kuitenkin suursuosikki, ja sen kertoimet liikkuvat vedonlyöntimarkkinoilla noin 1.35 pinnassa.

LeoVegas tarjoaa jälleen huipputarjousta uusille asiakkaille vedonlyöntiin, ja nyt voit saada tuon äsken mainitun 1.35 kertoimen tilalle peräti 10 kertoimen pelaamalla Cityn voittoa. Leovegas tarjoaa nimittäin vähintään 50e tallettaville pelaajille loistavan kerroinboostin Citylle ja sen lisäksi saat vielä käyttää normaalin vedonlyöntibonuksen, joka on 100% ilmaisveto aina 100 euroon asti. Mikäli talletussummasi on alle 50 euroa, voit lunastaa vain ilmaisvedon, mutta et kerroinboostia. Kerroinboostissa maksimipanos on 5e, joten tässä on erittäin hyvä paikka avata vedonlyöntipelit Leovegasilla erittäin suurella todennäköisyydellä osuvaan 10-kertoimiseen kohteeseen!

      Nappaa 100e 100% ilmaisveto ja 10.00 kerroin Cityn voitolle tästä!     

 

Manchester Cityn pelaajia kentällä

City jatkaa pelejään keskiviikkona

 

LeoVegas Manchester City-Arsenal erikoistarjouksen säännöt ja ehdot

 

 • Tämä kampanja alkaa tiistaina 16. kesäkuuta 2020 klo 11.00 Suomen aikaa ja päättyy pelikohteen alettua keskiviikkona 17. kesäkuuta 2020. klo 22.15.
 • Tämä tarjous on voimassa vain niille Ristikaksi-sivuston käyttäjille, jotka rekisteröityvät sivuillamme olevan linkin kautta LeoVegasin asiakkaaksi kampanja-aikana.
 • Vain kaikki kyseisen linkin kautta rekisteröityneet pelaajat ovat oikeutettuja tähän tarjoukseen. Saadakseen tämän tarjouksen, uuden asiakkaan tulee valita Vedonlyöntibonus (eikä Kasinobonus) rekisteröityessään LeoVegasin asiakkaaksi.
 • Uudet asiakkaat jotka tallettavat 10€-49.99€ ovat.oikeutettuja 100% ilmaisvetoon aina 100€ asti.
 • Uudet asiakkaat jotka tallettavat 50€ tai enemmän ovat.oikeutettuja 100% ilmaisvetoon aina 100€ asti sekä 10.00 korotettuun kertoimeen ottelussa Manchester City – Arsenal (Manchester City voittaa ottelun 1×2).
 • Uudet asiakkaat, jotka tallettavat 50€ tai enemmän ja lyövät ennen ottelua maksimissaan 5€ vedon Manchester City-Arsenal otteluun (Man C voittaa ottelun) saavat korotetun kertoimen 10.00 tähän kohteeseen.
 • Korotetun kertoimen vetoa lyödessä kohteen normaalit kertoimet näkyvät aluksi sivustolla, mutta kerroin 10.00 tulee näkyviin sen jälkeen, kun pelaaja on valinnut pelattavan pelikohteen vetokupongille. Varmistathan, että kerroin-boosti on käytössä ennen kuin jätät vetosi.
 • Tarjous on voimassa vain ennen ottelua oikealla rahalla lyötäviin yksittäisvetoihin.
 • Vain yksi veto/tarjous per henkilö/pelitili/IP-osoite.
 • minimitalletus 10€
 • Maksimivoitto korotetun kertoimen vedosta 50€
 • Korotetun kertoimen kohteen normaalit kertoimet saattavat muuttua, mutta tästä huolimatta kerroin-boosti tulee pysymään samana (10.00).
 • Cash-out- toimintoa ei voi käyttää tämän tarjouksen yhteydessä.
 • Mahdolliset voitot maksetaan käteisenä
 • Mikäli pelikohde perutaan, niin panokset palautetaan.
 • LeoVegas pidättää itsellään oikeuden poissulkea, peruuttaa tai siirtää voitot pelitileiltä joiden katsotaan toimineen vilpillisesti.
 • LeoVegas pidättää itsellään oikeuden muuttaa tai päättää kampanjan milloin tahansa ja ilman erillistä ilmoitusta.
 • LeoVegasin tekemät päätökset tämän kampanjaan suhteen ovat lopullisia.
 • Osallistumalla tähän kampanjaan hyväksyt myös LeoVegasin Yleiset Säännöt ja Ehdot.

Yksi vastaus artikkeliin “Valioliiga jatkuu keskiviikkona – Man City vs Arsenal peliin huippukerroin Leovegasin uusille asiakkaille”

 1. sanoo:

  […] Valioliiga jatkuu keskiviikkona – Man City vs Arsenal peliin huippukerroin Leovegasin uusille asiakk… […]

Vastaa

Avaa chat