×
Etusivu » Kerroinboosteja Valioliigaan Leovegasin uusille asiakkaille normaalin tervetulobonuksen päälle

Kerroinboosteja Valioliigaan Leovegasin uusille asiakkaille normaalin tervetulobonuksen päälle

Valioliiga logo

Valioliiga alkoi keskiviikkona, kun rästikierroksen ottelut saatiin paketoitua, ja juhannuksena saadaan startti muidenkin joukkueiden peleille koronan jälkeen. Luvassa on useita huippuotteluita, ja mikäli et ehtinyt avauskierroksen City-Arsenal tarjoukseen niin vastaavia tarjouksia on luvassa useita seuraaviinkin huippupeleihin eli normaalin kertoimen tilalle tarjotaan korotettu huippukerroin. Tarjouksia on kaikkiaan kolme seuraavilla ehdoilla ja voit valita niistä mieleisesi, mikäli pelitili on vielä avaamatta:

Pe 19.6. klo 21:15 Tottenham-ManU

Tarjous voimassa to 18.6. 10:00 – pe 19.6. 21:15

Tässä tarjouksessa saat uutena asiakkaana kummankin joukkueen voitosta 10.00 kertoimen normaalin kertoimen sijaan. Voit panostaa maksimissaan 5 euroa, ja tarjouksessa ei ole minimitalletusta, mutta tämän tarjouksen ottaessasi et voi lunastaa normaalia tervetulobonuksen 100% ilmaisvetoa

Su 21.6. klo 20:00 Everton-Liverpool

Tarjous voimassa la 20.6. 10:00 – su 21.6. 20:00

Liverpoolin kiihkeässä derbyssä Sinulla on mahdollisuus saada 10.00 kerroin tallettamalla 50 euroa ja pelaamalla kumman tahansa voittoa. Saat lisäksi 100% ilmaisvedon, joka on siis normaali vedonlyönnin tervetulotarjous. Saat kyseisen tarjouksen myös pienemmällä talletuksella, mutta kerroinboosti on tähän peliin luvassa vain 50 euron (tai isommalla) talletuksella, eli vaihtoehdot:

Talleta 10-49.99 euroa ja saat 100% ilmaisvedon, joka on saman suuruinen kuin ennakkoon laittamasi vähintään 1.80 kertoiminen veto.

Talleta 50.00 tai enemmän ja saat 100% ilmaisvedon ja lisäksi 10.00 kerroinboostin Everton-Liverpool otteluun kumman tahansa voitolle.

Jalkapallo Valioliiga Pallo - Ilmainen valokuva Pixabayssa

To 25.6. klo 21:15 Chelsea-Man City

Tarjous voimassa ke 24.6. 10:00 – to 25.6. 21:15

Tässä huippuottelussa pätevät samat säännöt, kuin edellisessä, luvassa on 10.00 kerroin tallettamalla 50 euroa ja laittamalla veto kummalle tahansa. Saat lisäksi normaalin 100% ilmaisvedon 100e asti lyömällä jonkun vedon vähintään 1.8 kertoimella.  Saat tässäkin ilmaisvedon myös pienemmällä talletuksella, mutta extrana luvassa oleva 10.00 kerroinboosti on tähän peliin luvassa vain 50 euron (tai isommalla) talletuksella, eli vaihtoehdot:

Talleta 10-49.99 euroa ja saat 100% ilmaisvedon, joka on saman suuruinen kuin ennakkoon laittamasi vähintään 1.80 kertoiminen veto.

Talleta 50.00 tai enemmän ja saat 100% ilmaisvedon ja lisäksi 10.00 kerroinboostin Chelsea-Man City otteluun kumman tahansa voitolle.

 

      Nappaa 100e 100% ilmaisveto ja 10.00 kerroinboosti tästä!     

 

 

 


 

 • Tämä kampanja on voimassa yllä mainituissa otteluissa ja niiden alla mainittuina ajankohtina
 • Tämä tarjous on voimassa vain niille Ristikaksi-sivuston käyttäjille, jotka rekisteröityvät sivuillamme olevan linkin kautta LeoVegasin asiakkaaksi kampanja-aikana.
 • Vain kaikki kyseisen linkin kautta rekisteröityneet pelaajat ovat oikeutettuja tähän tarjoukseen. Saadakseen tämän tarjouksen, uuden asiakkaan tulee valita Vedonlyöntibonus (eikä Kasinobonus) rekisteröityessään LeoVegasin asiakkaaksi.
 • Uudet asiakkaat jotka tallettavat 10€-49.99€ ovat.oikeutettuja 100% ilmaisvetoon aina 100€ asti.
 • Uudet asiakkaat jotka tallettavat 50€ tai enemmän ovat.oikeutettuja 100% ilmaisvetoon aina 100€ asti sekä 10.00 korotettuun kertoimeen otteluissa Everton-Liverpool ja Chelsea-Manchester City (kumpi tahansa joukkue voittaa ottelun 1×2).
 • Uudet asiakkaat, jotka tallettavat kampanjan voimassaoloaikana 50€ tai enemmän ja lyövät ennen ottelua maksimissaan 5€ vedon jompaan kumpaan otteluun Everton-Liverpool tai Chelsea-Manchester City (kumpi tahansa voittaa ottelun) saavat korotetun kertoimen 10.00 tähän kohteeseen.
 • Korotetun kertoimen vetoa lyödessä kohteen normaalit kertoimet näkyvät aluksi sivustolla, mutta kerroin 10.00 tulee näkyviin sen jälkeen, kun pelaaja on valinnut pelattavan pelikohteen vetokupongille. Varmistathan, että kerroin-boosti on käytössä ennen kuin jätät vetosi.
 • Tarjous on voimassa vain ennen ottelua oikealla rahalla lyötäviin yksittäisvetoihin.
 • Vain yksi veto/tarjous per henkilö/pelitili/IP-osoite.
 • minimitalletus 10€
 • Maksimivoitto korotetun kertoimen vedosta 50€
 • Korotetun kertoimen kohteen normaalit kertoimet saattavat muuttua, mutta tästä huolimatta kerroin-boosti tulee pysymään samana (10.00).
 • Cash-out- toimintoa ei voi käyttää tämän tarjouksen yhteydessä.
 • Mahdolliset voitot maksetaan käteisenä
 • Mikäli pelikohde perutaan, niin panokset palautetaan.
 • LeoVegas pidättää itsellään oikeuden poissulkea, peruuttaa tai siirtää voitot pelitileiltä joiden katsotaan toimineen vilpillisesti.
 • LeoVegas pidättää itsellään oikeuden muuttaa tai päättää kampanjan milloin tahansa ja ilman erillistä ilmoitusta.
 • LeoVegasin tekemät päätökset tämän kampanjaan suhteen ovat lopullisia.
 • Osallistumalla tähän kampanjaan hyväksyt myös LeoVegasin Yleiset Säännöt ja Ehdot.

Vastaa

Avaa chat