Etusivu » Veikkaus sulkee pelikoneensa

Veikkaus sulkee pelikoneensa

Veikkaus on tehnyt viimein odotetun, mutta suuren ratkaisun ja päättänyt sulkea kaikki pelikoneet koronaviruksen takia. Vielä eilen tilanne oli täysin toinen ja Veikkauksen välinpitämättömyys koronavirusta kohtaan herätti kohua varsinkin Twitterissä.

Veikkaus otti eilen asiakaspalvelija Sakarin toimesta kantaa koronaviruksen rakenteeseen ja siihen, miten hyvin tämä säilyy pinnoilla ja tarttuu pelikoneiden välityksellä ihmisestä toiseen.

Veikkaus on ilmoittanut tänään sulkevansa kaikkien pelipisteiden pelikoneet huomisesta lauantaiaamusta alkaen ja koneet pysyvät suljettuina ainakin maaliskuun loppuun saakka.

[su_quote cite=”Veikkauksen toimitusjohtaja Olli Sarekoski” url=”https://www.veikkaus.fi/fi/yritys#!/article/tiedotteet/yritys/2020/03-maaliskuu/veikkaus-sulkee-koronaviruksen-vuoksi-kaikki-pelipaikkansa-ja-peliautomaattinsa- Ihmisten terveys on aina ensisijaista. Tämän poikkeustilanteen hoitamiseen on käytettävä kaikki mahdolliset keinot, ettei virus leviä esimerkiksi tartuntapintojen kautta. Omalta osaltamme varaudumme sulkemalla omat pelipaikat ja kaikki peliautomaatit ainakin maaliskuun loppuun asti.[/su_quote]

 


Kirjoita kommentti