Etusivu » Ristikaksi perustaa oman vedonlyöntiyhtiön

Ristikaksi perustaa oman vedonlyöntiyhtiön

Bookkerimaailma on kärsinyt kolauksia, ja hyvät kertoimet eri lajeihin on silti arvossaan, joten Ristikaksi on päättänyt perustaa oman vedonlyöntiyhtiönsä, joka tulee toimimaan Maltan lisenssillä ja bonuksia on tarjolla reiluilla ehdoilla. Esimerkiksi muualla minimikerroin kierrätyksessä on 1.5, niin meillä se on peräti 3.00. Lyömme myös muiden 4-10 kertaiset kierrätysehdot tarjoamalla peräti 50-kertaisen kierrätysehdon.

Kerrointarjonta ei luonnollisesti ole resursseista johtuen markkinoiden parhaimmistoa, vaan tarkoitus on tarjota uniikkeja kertoimia suosituimpiin lajeihin ja lisäksi aivan omia spesiaalikohteita esimerkiksi Ristikakkosen Beer Pong-turnauksiin, Ilen kolmiloikkakisoihin tai foorumin kuukauden suurimman monnin under-overiin.

Meille ei tule myöskään limppuja, joten esimerkiksi Valdon auton avaimet kelpaavat panokseksi. Toista autoa ei osumasta tule, vaan auton arvo arvioidaan euroina ja maksetaan voitto kylmänä käteisenä tai vaihtoehtoisesti timantteina sivustollamme.

Teoreettinen palautus sivustollamme on 80%, sillä haluamme toimia vastuullisesti, emmekä toivo että kukaan jäisi koukkuun liian hyvin voittavilla peleillä. Loppujen lopuksi palautuksellahan ei ole väliä, sillä aina jää voitolle jos pelaa vain oikein meneviä kohteita.

Tutustu uuden bookkerimme tarkempiin tietoihin tämän linkin kautta!

 

Site general layout graphic

 


2 vastausta artikkeliin “Ristikaksi perustaa oman vedonlyöntiyhtiön”

  1. Site general layout graphicDooa sanoo:

    Paljoko saa vipua täältä?

Vastaa