Etusivu » NetEnt nimesi kolme uutta julkaisua vuodelle 2020

NetEnt nimesi kolme uutta julkaisua vuodelle 2020

NetEnt on julkaissut viime aikoina esimerkiksi useita Aasian markkinoille suunnattuja pelejä vanhojen julkaisujensa pohjalta tai joitain muita vähemmän suosiota keränneitä pelejä, mutta vuonna 2020 sen on tarkoitus luoda kolme täysin uutta brändättyä videoslottia, joista on nyt saatu pientä tietoa ennakkoon.

Nämä kolme peliä ovat Street Fighter II: The World Warrior, Hell’s Kitchen ja I Want to be a Trillionaire, jotka muistuttavat enemmän tai vähemmän samassa järjestyksessä niin 1990,- 2000,- kuin 2010-luvustakin. Jollekin meistä kelloja soittanee jokainen näistä nimistä, mutta kaikki tietänevät ainakin Hell’s Kitchenin ja 90-luvun lapset ja nuoret myös Street Fighter -pelisarjan.

NetEntin historia käsittää viimeiseltä noin kymmeneltä vuodelta lukuisia brändättyjä julkaisuja erilaisten tv-sarjojen, elokuvien tai yhtyeiden pohjalta, mutta moni niistä on sittemmin kadonnut erilaisten erimielisyyksien vuoksi tai sopimusten päätyttyä. Äskeiseen viitaten varsinkin South Park -pelisarja oli yksi NetEntin suosituimmista, joten toivottavasti sama kohtalo ei odota myös seuraavaksi käsiteltäviä pelejä.

NetEnt – Street Fighter II: The World Warrior

Street Fighter II: The World Warrior -nimisen pelin alustava julkaisupäivämäärä on kuluvan vuoden toukokuun 21:s. Street Fighter II on yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista tappelupeleistä ja Street Fighter II: The World Warrior oli sen ensimmäinen konsoliversio, jota seurasi sittemmin muun muassa allekirjoittaneenkin Sega Mega Drivessa kymmeniä tunteja pyörinyt Super Street Fighter II.

NetEntin versiossa Street Fighter -pelin hahmoista mukana ovat ainakin Ryu, Ken, E. Honda, Guile, Chun-Li, Blanka, Zangief ja Dhalsim, joista pelaaja voi valita omansa. Lisäksi pelistä löytyy neljä pomoa – nekin tutut Balrog, Vega, Sagat ja M. Bison. Yhtäläisyydet eivät jää kuitenkaan pelkkiin hahmoihin, sillä pelin on tarkoitus kuulostaa ja näyttää sen esikuvaltaan erilaisista animaatioistaan lähtien.


NetEnt – Hell’s Kitchen

Hell’s Kitchen, eli Kauhukeittiö on alun perin Iso-Britanniassa alkunsa saanut – yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista tositelevisio-ohjelmista, jota on tuotettu esimerkiksi Yhdysvalloissa tähän saakka jo lähes 20 tuotantokautta ja 300 jaksoa.

NetEnt ei ole vielä julkaissut tarkempia yksityiskohtia liittyen sen Hell’s Kitchen -julkaisuun, mutta lähtökohtaisesti se tulee saamaan selvästikin Street Fighter: The World Warrior -peliä suuremman huomion sisältäen niin itse Gordon Ramsayn, värikästä kielenkäyttöä kuin aiheeseen sopivan bonuspelinkin.


NetEnt – I Want to be a Trillionaire

Kolmantena julkaisuna NetEnt mainitsi I Want to be a Trillionairen, joka on saanut nimensä vuonna 2014 julkaistun, Anja J -nimisen artistin samannimisen kappaleen pohjalta.

Kyseinen julkaisu on tehty yhteistyössä FashionTV Gaming Groupin kanssa.

Valitettavasti ja FashionTV Gamingin operatiivisen päällikön hehkutuksestakin huolimatta I Want to be a Trillionaire ei kerro taustatyönkään jälkeen yhtä reilun 600 000 tilaajan YouTube-kanavaa ja kyseistä ”supersuosittua” (lue: 15 000 katselukertaa saanutta videota) enempää.

Lähde: https://www.gamingintelligence.com/products/casino/88136-netent-to-launch-trio-of-new-branded-slot-games/


Kirjoita kommentti