Offline
Etusivu » Myös Nolimit City Evolution Gamingin omistukseen

Myös Nolimit City Evolution Gamingin omistukseen

Evolution Gaming Group AB on ostamassa pelivalmistaja Nolimit Cityn osakekannan. Kauppaan kuuluvaa 200 miljoonan euron maksua voidaan myöhemmin täydentää 140 miljoonalla eurolla, joka perustuu heidän vuositulokseen seuraavien kolmen neljänneksen aikana.

Nolimit Cityn ystävät ovat todistaneet vuodesta 2013 saakka heidän hurjaa nousua maineeseen, jonka mittaan he ovat koetelleet kolikkopelisuunnittelun rajoja rohkeilla sekä innovatiivisilla pelimekaniikoilla ja ajatuksia herättävillä teemoilla muun muassa sellaisissa peleissä kuin San Quentin xWays, Deadwood ja Mental.

Nolimit Cityn lisääminen Evolution Gamingin portfolioon edistää sen pyrkimystä tulla ykköseksi kasinopelien tarjoajaksi. Samalla Nolimit City -tiimi liittyy Big Time Gamingin, NetEntin ja Red Tiger Gamingin rinnalle, jotka hekin ovat osa Evolution Gamingia.

Seuraavassa on lainaus Evolution Gamingin puheenjohtaja Jens von Bahrilta.

Nolimit Cityn lisääminen Evolution-perheeseen laajentaa valikoimaamme, jossa on jo ennestään todella innovatiivisia ja huippuluokan pelejä alan huippubrändeiltä ja pelivalmistajilta. Olemme seuranneet Jonasta, Emilia ja heidän tiimiään muutaman vuoden ajan ja olemme olleet vaikuttuneita, kuinka he ovat luoneet täysin uuden tyylin kolikkopeleihin. Olen ylpeä siitä, että jälleen yksi alamme parhaista on päättänyt liittyä Evolution-verkostoon.

Ja tämä lainaus taas Nolimit Cityn perustaja Jonas Tegmanilta.

En voi kuvitella parempaa suhdetta kahden yrityksen välillä kuin mitä Nolimit Cityn ja Evolution Gamingin välillä on. Olemme täysin samalla aaltopituudella ihmisten, tuotteiden, teknologian ja työn suorittamisen suhteen. Kolikkopelit ovat valtavan muutoksen alla, emmekä täten malta odottaa, että pääsemme ottamaan vastaan ​​maailmanlaajuisen laajentumisen haasteen yhdessä Evolutionin kanssa, mikä auttaa navigoimaan kohti markkinoiden parasta kolikkopelituotetarjontaa.

Evolution odottaa saavansa Nolimit Cityn hankinnan päätökseen vuoden 2022 kolmannella neljänneksellä. Jopa 140 miljoonan euron maksut perustuvat Nolimit Cityn edellisvuoden tulokseen, kauppojen ollessa valmiit vuonna 2025.

Lähde: gmblrs.com.

1

Vastaa