Etusivu » Marraskuun pelijulkaisut

Marraskuun pelijulkaisut

Jos yritämme tiivistää marraskuun pelijulkaisut kahteen eri kategoriaan, niin niihin sopivat parhaiten korkeat linjamäärät sekä jouluteemaiset videoslotit.

Kun katsomme kaikkein mielenkiintoisimpia peliuutuuksia, niin aivan samanlaista vaihtelua niiden pelityyppien suhteen ei ole kuin aiemmin syksyllä, mutta vuorossa on muun muassa joitain pelisarjojen jatko-osia sekä yksi julkaisu, jossa laitetaan linjamäärien ennätykset uusiksi.

Listaus on alustavien julkaisupäivämäärien mukaisesti kronologisessa järjestyksessä.

Loading animation

Tässä vaiheessa on taas parempi muistuttaa, että viivästyksiä tulee tapahtumaan aivan varmasti jälleen kerran, joten jonkun julkaisu siirtynee vielä joulukuun puolelle, jos ei jopa tammikuulle.

Ylempänä puhuimme linjamäärien ennätyksistä. Nitropolis ottaa siinä kilpailussa ainakin väliaikaisesti johtoaseman videoslotillaan, jonka maksimilinjamäärä on 85 155 840. Se kuulostaa oudolta, mutta ELK Studios on kuitenkin tehnyt hyvää työtä ja Nitropolis ei näytä millään tavalla sekavalta peliltä, kun peliruutu säilyy kierroksesta toiseen samankokoisena.

NetEntin megaways-julkaisut, Divine Fortune Megaways ja Twin Spin Megaways on molemmat tehty vanhempien videoslottien päälle. Mitään megaways-pelien parhaimmistoa näistä ei uskalla odottaa, mutta Piggy Riches Megawaysin sekä Gonzo’s Quest Megawaysin pohjalta ainakin jotain.

Jos vielä mainitaan kaksi peliä edellisestä listasta, niin Iron Bank sekä Warrior Graveyard. Relax Gaming sekä Nolimit City ovat sellaisia pelivalmistajia, jotka ovat vuosikymmenen taitteessa ja sen jälkeen nousseet ryminällä pelaajien tietoisuuteen. Iron Bankissa tulemme näkemään lukuisia erilaisia ilmaiskierrostoimintoja ja Warrior Graveyard tuo mieleen esimerkiksi Deadwood-, Punk Rocker- ja Tombstone -pelit.

Joulukuusta on ehkä aikaista puhua, mutta tämän hetken tietojen mukaan ainakin NetEnt tulee julkaisemaan useammankin videoslotin, joista ainakin yksi tulee jatkamaan entistä pelisarjaa, mutta nyt jouluteemalla varustettuna.

Lue myös: Kaikki kasinopelit ja peliesittelymme lokakuun 30:s päivä julkaistusta Kulta Jaska Megawaysista.

3

Kirjoita kommentti