Etusivu » KATSO VIDEO! Messin ensimmäinen maali Inter Miamin paidassa!

KATSO VIDEO! Messin ensimmäinen maali Inter Miamin paidassa!

MLS:n Inter Miamiin hiljattain siirtynyt ja maailman parhaimmaksi pelaajaksikin tituleerattu Lionel Messi esiintyi viime yönä ensimmäistä kertaa uuden joukkueensa väreissä ja totuttuun tapaan heti heilahti vastustajan päässä. Kyseessä oli Liigacupin ottelu Cruz Azulia vastaan, joten vielä itse MLS-debyytti jää odottamaan. Inter Miami voitti ottelun lopulta 2-1 Messin 94 minuutin kohdalla tekemän maalin ansiosta. Katso Messin huikea vaparimaali alta!


Loading animation
Loading animation


🇫🇮 Myös Suomen maajoukkuepelaaja Robert Taylor edustaa Inter Miamia ja hän vastasi puolestaan ottelun avausmaalista 44 minuutin kohdalla. Katso Taylorin tyylikäs osuma alta.

Vaikka rahaahan Messiltä ei puutu, niin kuittaa hän uudessa seurassaan edelleen melko mukavaa korviketta, sillä hänen palkkansa on kerrottu olevan noin 50 miljoonaa dollaria per kausi, jonka lisäksi eri lähteet kertovat hänen saavansa oman osansa Applen sekä Adidaksen tuotoista.

Sitten vielä loppuun se legendaarinen kysymys, Messi vai Ronaldo? Kommentoi alas ja perustele halutessasi.


Loading animation
Loading animation
1

1 kommentti

  1. -keisari- sanoo:

    Kyllä se Ronaldo on, vaikka ikääntymisen näkyminen peliotteissa viimeisen parin vuoden aikana onkin tullut aika kovaa vasten kasvoja. Tilastot ja teot puhukoon kuitenkin puolestaan etenkin Chämppäreissa ja chämppäreiden tosipeleissä, joissa ei sen koommin Messiä näkynyt, kun mestaruuksia ratkottiin.

Kirjoita kommentti