×
Etusivu » UCL neljännesvälierät ennakko osa 1/4

UCL neljännesvälierät ennakko osa 1/4

Aiemmin tänään postasin artikkelin TOP7-matseista viime vuosina, joka osoittaa, että viime vuosina on saatu nauttia huipputason juonenkäänteistä eurooppalaisessa huippufutiksessa. Syyskausi on usein enemmän tai vähemmän sarjan alemman puoliskon taistelua jatkopaikoista, ja kevätkaudella aletaan sitten pelata kovaa myös terävimmän kärjen osalta. Artikkelissa ennakointia otteluista ja muutama vihje. Löydät UCL sarjasivultamme kaikki Mestarien Liiga vihjeet!

Kaksiosainen ottelusarja hyvin mielipiteitä jakavine vierasmaalisääntöineen on tarjonnut laatuviihdettä vuodesta toiseen, ja sen karuus on toisaalta näkynyt siinä, että koko syyskauden valmistautuminen ja playoffien odottelu on pahimmassa tapauksessa saattanut joidenkin joukkueiden osalta valua viemäriin jopa 5 minuutissa, kun ennakkosuosikki on lyönyt pari vierasmaalia ja homma on ollut selvä. Vähän kuin olympiajudo, jossa valmistaudutaan 4 vuotta ja ensimmäisellä kierroksella vastustaja tekee ipponin ja pelit päättyy siihen.

UCL:n hienous on kuitenkin ollut viime aikoina se, että ensimmäisen ottelun jälkeen mikään ei ole ollut niin varmaa kuin epävarma, minkä tuo TOP7-artikkeli hyvin osoittaa. Eli pelataan ne ottelut kuitenkin loppuun.

Image result for champions league

 

Ensimmäinen osaottelu: mitä vedonlyöjän tulee huomioida

Ehkä merkittävin asia vedonlyönnillisesti tässä formaatissa on se, että otteluparia ei siinä vielä ratkaista. Tästä johtuen loppuhetkien intensiivinen puristus hyökkäyspäässä, joka avaa tilanteita molemmille joukkueille jää pois suuremmalla todennäköisyydellä.

Ensimmäinen ottelu on vähän kuin ensimmäinen puoliaika normaalissa jalkapallopelissä. Mihinkään ei ole vielä kiire, ja parempi pitää oma pää puhtaana tappioasemassakin kuin sortua hölmöilemään ja päästämään maaleja lopussa. Joskus vierasmaalin tavoittelu voi saada aikaan ylimääräisen rutistuksen loppuun, mutta tämänkään merkitys ei ole niin iso. Champparissa on silti nähty useita otteluita, jossa ensimmäinen osa on mennyt lekkeriksi, ja homma on revennyt.

Myös vierasmaalisäännön aiheuttama paine kotijoukkueelle tekee normaalisti iloista hyökkäyspeliä esittävienkin kotijoukkueiden pelistä hieman varovaisempaa. Jos pidät maalin puhtaana, aiheutat kakkososassa valtavan paineen vastustajalle, kun yhdellä vierasmaalillakin pakotat isännät tekemään useita maaleja jatkopaikkaan.

Pääpiirteittäin avausosa suosii siis vähämaalisuutta. Tätä voinee jossain määrin hyödyntää myös laukausvedoissa yms. rikevedoissa. Jalkapallossa ensimmäinen puoliaika on vähämaalisempi, koska peli on varmistelevampaa, niin myös kaksiosaisessa otteluparissa.

UCL: Playoffien 1.viikon ottelut

Käydään tässä ensimmäisessä osassa 1.osaottelut ensimmäisen viikon peleistä lyhyesti läpi, lähinnä mitä mielikuvia ottelusta tulee. Yleisesti ottaen tällä viikolla pelataan neljä erittäin tasaista ottelua, jossa kolmessa neljästä otteluparin avausosan vierasjoukkue on jonkunasteinen suosikki voittamaan parin, mutta kotietu tasoittaa asetelmia todella paljon. Vedonlyönnillisesti tilanne on melko haastava, ja kertoimetkin ovat ympäripyöreitä. Kotijoukkueiden on otettava tästä hyvä tulos, mutta varottava vierasmaalia. Mielenkiintoiset matsit tiedossa!

Tiistai 18.2

Dortmund-PSG

PSG:n tarina champparikentillä on ollut tuskien taivalta vuodesta toiseen. Joukkue dominoi kotimaista sarjaa miten tahtoo, ja odottaa vain kevättä ja mahdollisuutta voittaa se himoittu isokorva. Sitten kun pelit alkaa niin Neymar loukkaantuu, homma sulaa hetkessä käsiin ja Titanic-musiikin voi laittaa soimaan. Raha ei ole tuonut onnea joukkueelle.

Nyt on uusi mahdollisuus, kaikki on taas auki, Neymar on kunnossa ja nuori tähti Mbappe säestää rinnalla. Onko nyt urotekojen aika. Totaalisten mahalaskujen jälkeen mikään ei yllätä. Voi olla että liian heikossa sarjassa runkosarjaa tahkoavan PSG:n ruuti ei taaskaan riitä maaliin, mutta sen näyttää tulevat pelit.

Dortmundin kotipeli ja keltainen seinä huikealla tunnelmalla on ollut omissa matkasuunnitelmissa jo pitempään, onhan Saksan reissaaminen tullut tutuksi. Tänä(kin) keväänä champparikokemus Dortmundissa jäänee välistä, mutta kyllä siellä ilman minuakin osataan huutaa PSG:lle painetta. Dortmund oli jo hilkulla tippua jatkosta, mutta Barcelona haki heille merkityksettömästä pelistä voiton Milanosta Interin kustannuksella, ja Dortmund pelastui. Avauskierroksella on kuitenkin kova haaste. Viime kaudella Dortmund tippui heti tässä avausvaiheessa, kun Tottenham oli yllättävänkin tyly isäntä avausosassa.

 

leaf flower botany football flora grandstand art dortmund fans football stadium yellow wall bvb viewers football fans borussia dortmund

Otteluun lähdetään mielenkiintoisesta asetelmasta. Millaisen tuloksen Dortmund saa tästä pelistä, koska Pariisissa on varmasti vaikeampaa. Toisaalta ManU osoitti viime kaudella, että kaikki on mahdollista tiputtamalla thrillerissä PSG:n ja tämä peli kuuluu myös huikeisiin matseihin, joka ei aivan noussut TOP7-listaukseen.

Ottelun maaliodotusarvo on melko korkea kertoimissa, mutta mielestäni sitä on ehkä hivenen yliarvioitu. Kokeillaan siis rohkeasti muun muassa aiemmin mainituista syistä underia.

Tulosveikkaus 0-1

Perustelu
---
Tulos
Tappio
Kohteen tulos
2-1
Päätöskerroin
-
CLICK FOR ADDITIONAL INFO
PVM
Päivitetään aikavyöhykettä
PVM
2020-02-18 12:53:08
Laji
Jalkapallo

vihjeitä 510

vihjeitä yht. 959

P-% 100.68

P-% 100.41

Sarja
UCL
Bookeri
Pinnacle
Valinta
Valinta: Under 2,5
Kerroin
Kerroin: 3.000
Kerroin
Kerroin: 2/1
Kerroin
Kerroin: 200
Rajakerroin
Rajakerroin: 2.600
Kerroin
Rajakerroin: 8/5
Kerroin
Rajakerroin: 160
todennäköisyys
38.462
Panos
Panos 7.0
Vihjaaja
Vihjaaja
habs

Atletico Madrid-Liverpool

Atletico kuuluu omissa papereissani hieman tylsempiin, puolustusvoittoisiin joukkueisiin. Tilastollisesti Atletico on kuitenkin laukonut aika paljon, ja erittäin hankala voitettava etenkin kotinurmellaan. Sen menestys La Ligassa on kuitenkin jäämässä tällä kaudella heikoksi lukuisien tasapelien takia. Barcelonaan siirtynyt Griezmann on jättänyt entisen seuransa tuskailemaan maalimäärien kanssa, ja Tico onkin muihin vastaavilla sijoilla majaileviin joukkueisiin nähden kotimaan liigassa huomattavan pienessä maalimäärässä (25). Puolustus on kuitenkin toiminut, ja päästettyjä maaleja on vain 17, ja myös Champparissa oma pää ei ole liikaa vuotanut.

Onkin mielenkiintoista nähdä miten vastaan tuleva Liverpool onnistuu maalinteossa Espanjan illassa. Liverpoolia on pidetty tämän hetken kovimpana eurooppalaisena seurajoukkueena, ja se on dominoinut Valioliigaa mielin määrin. Joukkueella on tässä vaiheessa kautta vain yksi pistemenetys, tasapeli ManU:lle, ja se on aivan käsittämätön saavutus Valioliigan tasoisessa sarjassa. Mestarien liigan puolella Liverpool puolestaan menetti Napolille pisteitä molemmissa otteluissaan. Atletico osaa halutessaan olla erittäin hankala vastustaja, ja erittäin vähämaalinen peli on ennalta lähtökohta. Tämän tietää toki bookkeritkin ja ovat asettaneet lineksi 2.0

Tulosveikkaus 0-0

Keskiviikko 19.2

Tottenham-Leibzig

Mielenkiintoinen lähtökohta. Viime kauden finalisti Tottenham ei ole tällä kaudella erityisen hyvin pelannut kotimaan sarjassa, mutta pystyykö Mourinho nostamaan heidät viime champparikauden kaltaiseen lentoon UCL:ssa. Tottenham pääsi loppujen lopuksi aika helpolla lohkostaan jatkoon, vaikka ottikin todella rumasti turpaan toiselta saksalaisjoukkueeta Bayern Munchenilta. Tottenham osoitti viime kaudella Dortmundia vastaan, ettei sitä kannata aliarvioida.

Leibzig on Saksan sarjassa kakkosena, ja nousua tehnyt Bayern Munchen on nyt pisteen edellä sitä. Uskoisin kuitenkin ettei Leibzigin UCL-rutiini ole aivan samaa luokkaa kuin Munchenilla, ja sen takia se on Tottenhamille Bayernia helpompi haaste. Tottenham on altavastaaja kertoimissa, ja sen kausi on ollut heikompi, mutta jostain syystä näissä Champparipeleissä usein löytyy se ihan eri moti kotimaassa sössineille joukkueille

Tulosarvaus 1-0

Perustelu
---
Tulos
Voitto
Kohteen tulos
0-1
Päätöskerroin
-
CLICK FOR ADDITIONAL INFO
PVM
Päivitetään aikavyöhykettä
PVM
2020-02-18 15:15:44
Laji
Jalkapallo

vihjeitä 510

vihjeitä yht. 959

P-% 100.68

P-% 100.41

Sarja
UCL
Bookeri
Pinnacle
Valinta
Valinta: Tottenham+0
Kerroin
Kerroin: 1.970
Kerroin
Kerroin: 97/100
Kerroin
Kerroin: -103.09
Rajakerroin
Rajakerroin: 1.700
Kerroin
Rajakerroin: 7/10
Kerroin
Rajakerroin: -142.86
todennäköisyys
58.824
Panos
Panos 8.0
Vihjaaja
Vihjaaja
habs

Atalanta-Valencia

Atalanta teki ihmenousun alkulohkossa lähes toivottomasta paikasta ja Zagreb ja Shakhtar jäivät nuolemaan näppejään. Se on Italian Serie A:ssa neljäntenä. Valencian kausi ei Espanjassa ole ollut erityisen hyvä, mutta se on pelannut champparissa erinomaisia ja tasaisia otteluita kaikkia vastustajiaan vastaan, ja yllätti Ajaxin päätösottelussa ja tiputti viime kauden finaalin kynnyksellä käyneen hollantilaisnipun jatkosta. Valencia oli suurimmassa osassa matseja aika pahasti altavastaajana kertoimissa, mutta pelasi altavastaaja-asemaan nähden hyvin. Tässä on vastakkain kaksi oman sarjansa terävimmän kärjen takana viihtyvää joukkuetta, ja panokset ja mahdollisuudet on molemmilla isot. Jotenkin kertoimissa Atalanta on ehkä yllättävänkin isoksi suosikiksi laitettu, joten kokeillaan Valenciaa.

Tulosarvaus 1-1

Perustelu
---
Tulos
Tappio
Kohteen tulos
4-0
Päätöskerroin
-
CLICK FOR ADDITIONAL INFO
PVM
Päivitetään aikavyöhykettä
PVM
2020-02-18 15:20:35
Laji
Jalkapallo

vihjeitä 510

vihjeitä yht. 959

P-% 100.68

P-% 100.41

Sarja
UCL
Bookeri
Pinnacle
Valinta
Valinta: Valencia+1
Kerroin
Kerroin: 1.700
Kerroin
Kerroin: 699/1000
Kerroin
Kerroin: -143.06
Rajakerroin
Rajakerroin: 1.550
Kerroin
Rajakerroin: 11/20
Kerroin
Rajakerroin: -181.82
todennäköisyys
64.516
Panos
Panos 8.0
Vihjaaja
Vihjaaja
habs

 


Katso kaikki vihjeet UCL:ään täältä!

Parhaat kertoimet Pinnaclelta:

Full rating starFull rating starFull rating starFull rating starHalf rating star
(3 äänet)
Vaihtuvia tarjouksia
EhdotSäännöt ja ehdot voimassa
Vain uusille asiakkaille
talletusbonusVaihtuvia tarjouksia
Extrat
Ilman talletusta
Bonus voimassa0000-00-00
Aika ehtojen täyttämiseen
Bonuskoodi
OperaattoriPinBet Malta Limited
Maksimipanos
Kotiutusrajoitus
talletusbonusN/A
ExtratN/A
Ilman talletusta- tarjouksen kotiutusrajoitusN/A
Kierr.vaat.
talletusbonusEi kierrätystä
ilmaiskierroksiaEi kierrätystä
ForfeitableEI
Sticky BonusEI

Tilastovihjeiden pelipaikka:

Full rating starFull rating starFull rating starFull rating starHalf rating star
(13 äänet)
100 % 200 € asti
EhdotSäännöt ja ehdot voimassa
Vain uusille asiakkaille
talletusbonus100 % 200 € asti
Extrat10 ilmaiskierrosta Mega Fortune Dreamsiin
Ilman talletusta
Bonus voimassaVoimassa toistaiseksi
Aika ehtojen täyttämiseen30 päivää
BonuskoodiEI TARVITSE
OperaattoriTrannel International Ltd
Maksimipanos5,00 €
Kotiutusrajoitus
talletusbonusEi rajoituksia
ExtratN/A
Ilman talletusta- tarjouksen kotiutusrajoitusN/A
Kierr.vaat.
talletusbonus25 X Bonus
ilmaiskierroksiaEi kierrätystä
ForfeitableEI
Sticky BonusEI
Tuplaamme automaattisesti ensimmäisen talletuksesi 200 euroon asti.

Jos teet ensitalletuksen, saat lisäksi 10 ilmaiskierrosta Mega Fortune Dreamsiin. Kokeile ilmaiseksi oletko seuraava Jackpot-voittaja!

Uutena asiakkaana saat lisäksi kutsun jopa neljään 500 euron potin slottipeliturnaukseen!

Kaiken hyvän lisäksi emme veloita talletuskuluja ja tarjoamme nopeat nostot voitoillesi!

Mikäli Unibetille ei mene tarpeeksi panosta, voit pelata samoja kertoimia myös seuraavissa paikoissa:

Full rating starFull rating starFull rating starFull rating starEmpty star
(12 äänet)
100 % 1000 € asti + 25FS
EhdotSäännöt ja ehdot voimassa
Vain uusille asiakkaille
talletusbonus100 % 1000 € asti + 25FS
Extrat+ 25 ilmaiskierrosta
Ilman talletusta
Bonus voimassaVoimassa toistaiseksi
Aika ehtojen täyttämiseen30 päivää
Bonuskoodi
OperaattoriLeoVegas Gaming plc
Maksimipanos5,00 €
Kotiutusrajoitus
talletusbonusEi rajoituksia
ExtratN/A
Ilman talletusta- tarjouksen kotiutusrajoitusN/A
Kierr.vaat.
talletusbonus35 X Bonus
ilmaiskierroksiaEi kierrätystä
ForfeitableKYLLä
Sticky BonusEI
Tee haluamasi suuruinen talletus. Pelaa sen jälkeen kasinolla.
Saat pelitilillesi bonuksen käteisenä!

Ja heti talletuksen tehtyäsi saat lisäksi 25 käteiskierrosta suosikkipeliin Book of Dead.

Valittavanasi on seuraavat tarjousvaihtoehdot:
Talleta 10 - 49 €: käteisbonus 10 €
Talleta 50 - 99 €: käteisbonus 50 €
Talleta 100 - 499 €: käteisbonus 100 €
Talleta 500 – 999 €: käteisbonus 500 €
Talleta 1 000 € tai enemmän: käteisbonus 1 000 €
Full rating starFull rating starFull rating starFull rating starEmpty star
(11 äänet)
100 % 100 € asti
EhdotSäännöt ja ehdot voimassa
Vain uusille asiakkaille
talletusbonus100 % 100 € asti
Extrat
Ilman talletusta
Bonus voimassaVoimassa toistaiseksi
Aika ehtojen täyttämiseen30 päivää
BonuskoodiWELCOME
OperaattoriMr Green Ltd
Maksimipanos2
Kotiutusrajoitus
talletusbonusEi rajoituksia
ExtratN/A
Ilman talletusta- tarjouksen kotiutusrajoitusN/A
Kierr.vaat.
talletusbonus35 X Bonus
ilmaiskierroksiaEi kierrätystä
ForfeitableKYLLä
Sticky BonusEI
Talleta 20€ tai enemmän koodilla WELCOME
ja saat 100 % talletusbonuksen jopa 100€

William Hill.eu tarjoaa sinulle jatkuvasti mahtavia bonuksia
reiluilla kierrätysvaatimuksilla ja nopeilla kotiutuksilla!
Full rating starFull rating starFull rating starHalf rating starEmpty star
(8 äänet)
150 % 150 € asti
EhdotSäännöt ja ehdot voimassa
Vain uusille asiakkaille
talletusbonus150 % 150 € asti
Extrat
Ilman talletusta
Bonus voimassaVoimassa toistaiseksi
Aika ehtojen täyttämiseen7 päivää
Bonuskoodi
OperaattoriUCL neljännesvälierät ennakko osa 1/4
Maksimipanos6,00 €
Kotiutusrajoitus
talletusbonusEi rajoituksia
ExtratN/A
Ilman talletusta- tarjouksen kotiutusrajoitusN/A
Kierr.vaat.
talletusbonus50 X Bonus
ilmaiskierroksiaEi kierrätystä
ForfeitableEI
Sticky BonusEI
Full rating starFull rating starFull rating starHalf rating starEmpty star
(2 äänet)
EhdotSäännöt ja ehdot voimassa
Vain uusille asiakkaille
talletusbonus
Extrat
Ilman talletusta
Bonus voimassa0000-00-00
Aika ehtojen täyttämiseen
Bonuskoodi
OperaattoriVirtual Global Digital Services Limited
Maksimipanos0
Kotiutusrajoitus
talletusbonusN/A
ExtratN/A
Ilman talletusta- tarjouksen kotiutusrajoitusN/A
Kierr.vaat.
talletusbonusEi kierrätystä
ilmaiskierroksiaEi kierrätystä
ForfeitableEI
Sticky BonusEI

 

 

Vastaa

Avaa chat