fbpx
Rekisteröidy
Etusivu » Susijengin Jamar "Jammu" Wilson Katajaan loppukaudeksi

Susijengin Jamar ”Jammu” Wilson Katajaan loppukaudeksi

Epävirallisten tietojen mukaan susijengin ykköstakamiehiin lukeutuva Jamar Wilson olisi tehnyt sopimuksen Kataja Basketin kanssa.

Tieto sopimuksesta on vielä huhutasolla, mutta vahvalla sellaisella. Ranskalaissivusto Le Progres julkaisi uutisen Jammun sopimuksen päättymisestä, ja ainakin koripallo.com keskustelujen mukaan uutisessa olisi mainittu Katajan nimi, mutta poistettu jälkeenpäin ja päätetty julkaista sopimus maajoukkuetauon jälkeen. Nyt uutisessa lukee vain tieto siitä, että Jammu pelaa todennäköisesti loppukauden kotimaassa.

Wilson on/olisi todella kaivattu lisä Katajan hieman takellelleeseen joukkuepeliin. Joukkue on roikkunut alkukauden Jarred Ogumbemi-Jacksonin suoritusten varassa, ja yksittäisenä pelaajana ”JOJ” onkin ollut sarjan kenties paras takamies. Hänen loukkaantumisensa kuitenkin heikentää Katajaa huomattavasti.

Jamar Wilson on todennäköisesti loppukaudella Katajan miehiä

Jos ja kun pari peliä selvävaivan takia huilannut Jacksonkin palaa parketille maajoukkuetauon jälkeen ja Jammu Wilsonin sopimus toteutuu, olisi Katajalla käytössään eittämättä sarjan kovin pelinrakennuskaksikko, ja tietyllä tavalla jo epärealistinen kamppailu finaalipaikasta voisi herätä uudelleen henkiin.

Pienellä varauksella uutinen voi olla ankka, tai seura kotimaassa vaihtua, mutta mikäli Jammun seura on alkuperäisessä julkaisussa tosiaan mainittu ja sopimus lyöty lukkoon, niin olisi yleisölläkin taas vetonaula tulla Katajan peleihin.

Kirjoittanut habs
Kerro jotain itsestäsi.
No comments yet