Etusivu » Uudistettu Ristikakkosen kauppa on avattu!
Etusivu » Uudistettu Ristikakkosen kauppa on avattu!

Uudistettu Ristikakkosen kauppa on avattu!

Kauppa on ollut pitkän aikaa niin ylläpidon, kuin jäsenten mielessä. Kauppa on myös aiemmin sivustolla toteutettu, mutta aiemman järjestelmän heikkouden vuoksi ajoimme sen alas ja keväästä asti aktiivisuuttaan on voinut vaihtaa rahaksi, mutta harva on tähän tarttunut, koska tämä ei ole ollut selkeästi esillä ja tämä heikkous on tiedostettu.

 Kauppa on nyt virallisesti avattu ja tuotevalikoimaa tullaan päivittämään tulevaisuudessa. Aiemmin kerätyt ja tulevaisuudessa ansaitut kultakolikot on mahdollista vaihtaa suoraan rahaksi!

Emme kysele tilinumeroa, emmekä lähetä rahaa kirjekuoressa, vaan käytössä on yksi vanhimmista ja luotettavimmista nettilompakoista – EcoPayz!

Jos sinulla ei ole vielä Ecopayz lompakkoa ja haluat jatkossa saada käännettyä aktiivisuutesi rahaksi, niin nyt pikapikaa lompakko haltuun TÄSTÄ!

Raha ei ole kaupan ainut vaihtoehto, tarjolla on muutakin ja tulevaisuudessa tuotemäärää lisätään. Ehdotuksia voi kirjoittaa alapuolelle, mitä kaikkea jäsenet haluavat kauppaan tarjolle?

Miten saan kolikoita ja timantteja?

 • Lisää uusi vihje
  Ehkäpä se Ristikakkosen ydin eli voitolliset vihjeet. Lisää vihje ja kerrytät kassaasi. Pelkkä vihjaaminen ei riitä ja merkkaamattomat kohteet ovat yhtä tyhjän kanssa, kuten hyvin tiedämme.
 • Lisää uusi tarjous
  Tämä on viime joulukuun uusin toiminto, mutta nousi heti suosituksi ja tästäkin saa palkintona kolikkoa muutaman kerran päivää kohden. Yrittäkää katsoa ensin lista läpi jos joku muu olisi jo tarjouksen lisännyt ja lisätkää vasta tämän jälkeen omanne.
 • Lisää blogipostaus/artikkeli
  Kirjoita blogia eli julkaise artikkeli. Tästä voimme palkita enemmänkin jos tulee yhtä kattavaa ja laadukasta settiä, mitä Jondeli ja Pino ansiokkaasti tekevät nyt kahdestaan. Pelkästään kolikoiden vuoksi ei kannata ryhtyä kirjoittajaksi, mutta jos kynä kuumana, niin ylläpito katsoo mielellään tapauskohtaisia korotuksia näihin.
 • Lisää voittokuva
  Toinen suosittu toimintomme eli voittokuvien lataaminen kuvapankkiin. Nämä kolikot tulevat siis vain jos käyttää tuota ”lisää voittokuva” toimintoa, pelkästään feediin upotetut kuvat tapsan tansseista eivät ikävä kyllä kerrytä kolikkoja, toki otamme nekin kuvat mielellään vastaan.
 • Lisää kokemuksia/kommentti nettikasinolle/vedonlyöntiyhtiölle/slotille
  Viimeisin, mutta ei missään nimessä vähäisin. Kommentit ja kokemukset ovat oikeastaan koko Ristikaksi esittelyjen suola. Muistele omaa hetkeä, kun mietit avaisiko tilin x saitille, niin olihan se pirun mukava jos sai lukea tai kuulla siellä jo pelanneiden kokemukset. Käy siis kirjoittelemassa muutama arvio viikossa niille saiteille, joissa pelaat ja vielä vuosienkin päästä muut lukijat hyötyvät näistä tiedoista.

Ai niin ne määrät. Utelias jäsen selvittää kokeilemalla.

3

Vastaa