Etusivu » Sivustolla suoritetaan huolto 10.5.2021

Sivustolla suoritetaan huolto 10.5.2021

Lumet ovat hiljalleen sulaneet ja mennyttä talvea ei voi missään nimessä muistella kuin suurella lämmöllä. Seinäjoen kirjastolla oli erinomaisia opuksia lainattavana ja hyödynsimmekin Zoltan8D osaamista koko kevään ajan.

Nyt on aika kuitenkin suunnata katse hiljalleen tuleviin Euroviisuihin, jääkiekon MM-kisoihin ja oli siellä jokin futisturnauskin sen jälkeen tulossa, joten koodaukset tauolle hetkeksi ja jalat pöydälle. Tämä tarkoittaa, että maanantaina tuupataan liveen talven tuotokset.

Mitä tapahtuu maanantaina, niin laitamme sivuston huoltotilaan aamusta siinä 9-10 välissä ja muutamaa tuntia myöhemmin kaiken pitäisi olla ennallaan ja Branen kurssiseuranta voi jatkua chatissa entiseen malliin.

Huoltotilan aikana et pääse sivustolle kirjautumaan, joten yritä keksiä korvaavaa tekemistä esimerkiksi tarkistamalla onko Roosteeni striimaamassa. Hän on nimittäin uudesti syntynyt mies ja striimaa nykyisin jo kukonlaulun aikaan.

On pakko mainita, että jos sivusto päivittyy paljon, niin niin on päivittynyt meidän striimaajakin vuoden aikana. Jos kävit viimeksi syyskuussa katsomassa striimejä, niin tuskin tunnistaisit miestä samaksi.

Sandelsin +100 kilon sarjassa painivasta sonnista on tullut himahommien taitaja, joka elää onnellisesti parisuhteessa, herää aamuisin virkeänä syömään salaattia ja kossukolan sijaan kädestä löytää vesilasin. Onko sivustomme muutos yhtä iso, niin sen saatte itse arvioida maanantaina!

👨🏻‍🔧 Huoltotila alkaa noin 9.00-10.00, päättyy muutamaa tuntia myöhemmin. Viimeistään 15.00

✅ Käytettävyyttä pyritty parantamaan ja selkeyttämään sivuston osalta. Tule katsomaan niin tiedät mitä muuttui.

❌ Chattiin ei ole koskettu vielä, joten se pysyy samana toistaiseksi

🕵🏽 Työt jatkuvat läpi toukokuun, mutta nämä päivitykset eivät aiheuta sivustolle huoltokatkoja vaan tehdään lennosta.

HUOM! Kun tulet sivustolle ensimmäisen kerran päivityksen jälkeen ja toteat jonkin hassun ongelman, niin kokeile ensimmäisenä klikata ctrl+f5 tai mobiilissa päivittää sivu uudestaan. Mikäli edelleen ongelmia esimerkiksi kirjautumisen kanssa, niin voit olla yhteyksissä meidän somekanavien kautta tai sähköpostitse ristikaksi (at) gmail piste com.

PS: Ymmärrettävästi päivitys voi siirtyä tuonnemmaksi ennalta suunnittelemattomien tapahtumien vuoksi. Jos näin käy, ilmoitamme siitä sivustolla.

4

1 kommentti

  1. handy sanoo:

    Päivitys tehty. Notifikaatiot eli ”viimeisimmät tapahtumat” lista tyhjeni välimuistista aiemmin, joten se täyttyy hiljalleen kun alatte aktivoitumaan takaisin.

    Hitautta voi ilmetä joidenkin päivien ajan, kun ajamme uusia toimintoja ylös ja samalla tehdään parannuksia moneen paikkaan. Uusia huoltokatkoja ei kuitenkaan ole tiedossa näillä näkymin. Ainoa katko voi olla <10min kunhan päivitämme palvelimen, joka tapahtuu ehkä jo tiistain kuluessa.

Kirjoita kommentti