Etusivu » Ristikakkosen haastattelut

Ristikakkosen haastattelut

Ristikakkonen jatkaa eteenpäin kulkuaan ja uusia asioita tapahtuu jatkuvasti ja pyrimme pysymään mukana kehittyvässä maailmassa.

Hyviä haastatteluja ei ole ikinä liikaa, ei varsinkaan pelialaan tai tarkemmin sanoen uhkapelialaan liittyen ja moni mielenkiintoinen tarina on vielä kertomatta, kun aiheena toimii vedonlyönti, kasino, pokeri ja kaikki muu rahaan ja uhkapeleihin liittyvä.

Ristikakkonen on päättänyt kantaa kortensa kekoon toimien äänitorvena ihmisille, jotka toimivat jotenkin kytköksissä uhkapelialaan kuka missäkin roolissa. Olemme päättäneet aloittaa haastattelujen tekemisen ja pyrimme saamaan piinapenkkiin ihmisiä eri puolilta rahapelikenttää.

Haastattelut sujuvat ainakin alkuvaiheessa tekstimuotoisina, mutta emme pidä mahdottomana tulevaisuudessa myös jotain muuta formaattia, olemmehan jo kuitenkin mukana aallon harjalla mm. striimauksen ihmeellisessä maailmassa.

Ensimmäisenä haastateltavana toimii henkilö, jolle korttipakka on tuttu, jolle jakaminen on tuttua ja kenet osa teistä on saattanut nähdä jakamassa korttia myös teille.

Haastattelusta tulee parhaiten Ristikakkosen ja kaikkien teidän lukijoiden näköinen vain ja ainoastaan sillä, että pääsette vaikuttamaan haastattelun sisältöön ja esittämään kaikki kysymyksenne, joita haluaisitte kysyä Evolution Gamingin livejakajalta.

Kirjoittakaa alle kommenttikenttään kaikki mieltä askarruttava, mitä haluatte kysyä Evolution Gamingistä, Maltasta, livejakajan työstä ja kaikesta näihin liittyvästä.

Toimimme teidän äänitorvenanne ja pyrimme hakemaan vastaukset mahdollisimman pian!


4 vastausta artikkeliin “Ristikakkosen haastattelut”

 1. Site general layout graphichabs sanoo:

  Avaan muutamalla, jotka tulevat äkkiseltään mieleen:
  -onko optimistrategia kaikille jakajille tuttu, eli tunnistavatko pelaajat jotka pelaavat oikein ja väärin
  -miltä tuntuu vetää lisäkortti ilmiselvään misclickiin esim hit 20 tai toisaalta jos selkeästi netti katkeaa tai päätös jää tekemättä tilanteessa jossa ylimenon riskiä ei ole
  -millainen näkymä jakajalla on pelaajiin. Kortit ovat ilmeisesti oikeita joissa joku mikrosiru, mutta esim pelimerkit virtuaalisia. Onko jakajan edessä screeni
  -mikä on isoin yksittäinen panos joka on tullut pöydässä vastaan

 2. Site general layout graphichandy sanoo:

  Onko teillä aina myös housut jalassa? Nostaako suurempi kuppikoko palkkaa?

  Ja sitten yksi turhempi kysymys, niin pelaatko itse rahapelejä ja jos, niin mitä, milloin ja missä.

 3. Site general layout graphicDooa sanoo:

  Paljonko työstä palkkaa? Mitä muita etuja työnantaja tarjoaa?

 4. Site general layout graphicValdois sanoo:

  – Mitä eroa omassa työssä, jos jakaa 1€ betin pöydässä vs highroller pöydässä?
  – Miltä tuntuu istua jakajana tyhjässä pöydässä ja vain odotella jos joku sattuisi tulemaan pelaamaan?
  – Teetkö muita töitä kuin jakajan hommia?
  – Pystytkö poistamaan pelaajaa pöydästä jos käyttäytyy huonosti chatissa?
  – Voitko/saatko puuttua asiaan jos vaikuttaa että pelaajalla on peliongelma tai selkeästi yrittää voittaa takaisin hävittyjä varoja?

Vastaa