Etusivu » Esitä kysymys Eelis Pärssiselle!

Esitä kysymys Eelis Pärssiselle!

Ristikakkosen seuraava haastateltava on yksi Suomen pokerikentän kirkkaimmista tähdistä ja maailmankin mittakaavalla yksi parhaista omahan pelaajista, Eelis Pärssinen!

Hyviä haastatteluja ei ole ikinä liikaa, ei varsinkaan pelialaan tai tarkemmin sanoen uhkapelialaan liittyen ja moni mielenkiintoinen tarina on vielä kertomatta, kun aiheena toimii vedonlyönti, kasino, pokeri ja kaikki muu rahaan ja uhkapeleihin liittyvä.

Ristikakkonen on päättänyt kantaa kortensa kekoon toimien äänitorvena ihmisille, jotka toimivat jotenkin kytköksissä uhkapelialaan kuka missäkin roolissa.

Haastateltavana toimii henkilö, jolle korttipakka on tuttu, jolle voittaminen on tuttua ja kenet osa teistä on saattanut nähdä rahakkaiden turnauspöytien finaaleissa ja paistattelemassa isojen rahastusten jälkeen myös lehtien palstoilla.

Haastattelusta tulee parhaiten Ristikakkosen ja kaikkien teidän lukijoiden näköinen vain ja ainoastaan sillä, että pääsette vaikuttamaan haastattelun sisältöön ja esittämään kaikki kysymyksenne, joita haluaisitte kysyä pokeriammattilaisena työskentelevältä Eelis Pärssiseltä.

Kirjoittakaa alle kommenttikenttään kaikki mieltä askarruttava, mitä haluatte kysyä pokerista, ammattilaisuudesta, turnauksista, elämästä ja kaikesta näihin liittyvästä.

Toimimme teidän äänitorvenanne ja pyrimme hakemaan vastaukset mahdollisimman pian!

4

4 kommenttia

 1. Valdois sanoo:

  Miltä tuntui siirtyä/alkaa sanoa itseään pokeriammattilaiseksi? Oliko päätös helppo tai aiheuttiko sosiaalista painetta (esim. perheen tai kavereiden suuntaan)?

  Miten Omaha valikoitui ”päälajiksi”?

  Tuliko uran alussa pelattua leikkirahalla, kun opettelit lajia? Vai siirryitkö heti oikean rahan peleihin?

 2. sibelius sanoo:

  isoin fundamentaalinen leakki plo käteispelaajilla turnauksissa

 3. sibelius sanoo:

  gto nimimerkit? nemesiksiä pelipöydissä? lempi urheilulaji seurata? mihin veikkaisit ajautuvasi jos olisit nyt 15v eelis

 4. Iletus sanoo:

  Miksi juuri PLO on niin vahva laji suomalaisten ammattilaisten keskuudessa?

  Jos 18v kynnyksellä oleva fiksuksi tiedetty ammattilaisuudesta haaveileva pelaaja kysyisi neuvoa mihin pokerin lajiin kannattaisi panostaa, jotta maksimoi menestysmahdollisuudet, suosittelisitko käteispelejä vai turnauksia?

Kirjoita kommentti