Offline

Helios' Fury

|Relax Gaming|2021-10-06|RTP: 96.27 %
Etusivu » Pelitarjoaja » Relax-gaming » Helios' Fury
Pelinvalmistaja
Relax Gaming
Nimi
Helios' Fury
Feature Buy
Kyllä
Julkaistu
2021-10-06
Pelityyppi
Video Slots
Mobiiliversio
Kyllä
Tetris-slotti
Ei
Wildit
Kyllä
Rullat
5
Sticky wildit
Kyllä
Rivit
3
Scatterit
Kyllä
Voittolinjat
99
Ilmaiskierrokset
Kyllä
Palautus%/RTP
96,27
Bonuspeli
Ei
Varianssi
High
Progressiivinen jackpot
Ei
Minimipanos
0,10
Erikoistoiminto
Ei
Max. panos
20,00
Automaattipeli
Kyllä
Maksimivoitto
50000
Päivitetty
6.10.2021

Arvostelu

1 arvostelu - 4.00/5.00

Helios’ Fury on Relax Gamingin valmistama korkean varianssin videoslotti, joka julkaistiin netti- ja mobiilikasinoilla vuoden 2021 lokakuussa.

Teemaksi on kuvitettu taas kerran kreikkalainen mytologia. Hyvänä puolena sekin mytologia sisältää niin valtavan määrän henkilöitä ja paikkoja, että niissä on valinnanvaraa kohtalaisen paljon, joten nyt nähtävä ”Auringon henkilöitymä Helios” (Wikipedia) ei missään nimessä ole mikään loppuun asti kulutettu teema.

Ulkoisesti Relax Gaming on tehnyt jälleen upeaa jälkeä, eivätkä muutkaan ominaisuudet ole näin nopeasti katsottuna minkään vanhan idean kierrätystä, vaikka esimerkiksi wild-toiminnossa onkin yhtäläisyyksiä muun muassa heidän vuonna 2020 julkaisemaansa Marching Legions -peliin. Jätetään kuitenkin pohjustus tähän ja katsotaan seuraavassa, että millainen maku Helios’ Furysta jää näin yhden testikerran perusteella.

Yksityiskohtia Helios’ Fury -pelistä

Helios’ Fury on viisi reeliä leveä ja kolme riviä korkea videoslotti, jossa on tässä muodossaan 99 vasemmalta oikealle luettavaa voittolinjaa. ”Tässä muodossaan” sen vuoksi, että ilmaiskierrostoiminnon linjamäärä on lisärivien myötä jopa 259.

Voittoyhdistelmiin vaaditaan kolmesta viiteen toisiinsa sopivaa voittokuviota tai niiden ja wildien sekoituksia. Näihin voittokuvioihin listaamme korttipakan neljä maata, punaiset tähdet sekä kilvet, miekat, torvet ja kypärät, joista viimeksi mainittujen linja-arvo on yksittäiseltä viiden reelin voittolinjalta 20 x panos.

Wildeja kuvastavat laivat, joiden purjeissa on punainen W-kirjain. Samaiset laivat toimivat samalla myös scatter-merkkeinä tai ilmaiskierrostoimintoon liittyvinä bonussymboleina.

Kun tällainen wild on osana voittoyhdistelmää, niin silloin kyseinen wild-laiva lähtee purjehtimaan Respineilla läpi reelien – vasemmalta oikealle. Respinit jatkuvat aina vain pidemmälle, jos reeleillä on voittoyhdistelmiä ja voittojen lisäksi olisi toivottavaa, että laiva tavoittaisi oikeassa laidassa olevan Helioksen.

Kuvitellaan nyt olevamme äskeisessä tilanteessa, että laiva olisi viidennellä reelillä. Silloin pelaaja siirtyy ilmaiskierrostoimintoon kuuden ilmaiskierroksen sekä ylä- ja alalaitoihin lisättyjen rivien kera. Ilmaiskierroksilla wildit eivät käynnistä Respineja, mutta niistä maksetaan wildia kohti yksi lisäkierros. Wildien tai laivojen maalina on peruspelin tavoin oikea laita, johon ne pysähtyvät lisäten taas yhden ilmaiskierroksen. Kun oikeassa laidassa on laiva, niin samalla reelillä olevan seuraavan laivan täytyy tavoittaa ainoastaan neljäs reeli ja niin edelleen.

Vaihtoehtoinen reitti Helios’ Furyn ilmaiskierrostoimintoon käy bonusostolla. Sen hinta on 90 x panos.

Maksimivoitoksi Relax Gaming on rajannut heille huomattavan korkean 50 000 x panos.

Palautusprosentti on 96,27 %, kun bonusostoa ei oteta lukuun.

Site general layout graphic

Yhteenveto

Vertasimme Helios’ Furya jo Marching Legionsiin, mutta kirjoittamisen mittaan mieleen palasi myös Top Dawgs. Se oli kivaa vaihtelua mataline linjamäärineen ja Sticky Wildeineen, joten vaikka nämä eivät todellakaan ole mitenkään samanlaisia videoslotteja, niin tätä voinee suositella, jos vaatii enemmän voittolinjoja, eikä ilmaiskierrostoiminnon yksittäisen wildin sijannilla halua olevan liikaa merkitystä.

Neljä tähteä. Mikä sinun mielipiteesi on tästä Relax Gamingin uutuuspelistä? Voit kertoa ajatuksesi kommentein ja tähdin. Kiitos.

Bonukset

Loading animation

Voittajat

Loading animation

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja

Muistithan, että voit pelata Helios' Fury peliä esimerkiksi täällä

Loading animation