Offline

NFT Megaways

|Red Tiger|2021-09-09|RTP: 95.66 %
Etusivu » Pelitarjoaja » Red-tiger » NFT Megaways
Pelinvalmistaja
Red Tiger
Nimi
NFT Megaways
Feature Buy
Ei
Julkaistu
2021-09-09
Pelityyppi
Video Slots
Mobiiliversio
Kyllä
Tetris-slotti
Ei
Wildit
Kyllä
Rullat
6
Sticky wildit
Ei
Rivit
8
Scatterit
Kyllä
Voittolinjat
200704
Ilmaiskierrokset
Kyllä
Palautus%/RTP
95,66
Bonuspeli
Ei
Varianssi
Very high
Progressiivinen jackpot
Ei
Minimipanos
0,10
Erikoistoiminto
Ei
Max. panos
60,00
Automaattipeli
Kyllä
Maksimivoitto
10000
Päivitetty
9.9.2021

Arvostelu

1 arvostelu - 4.00/5.00

NFT Megaways on Red Tiger Gamingin valmistama korkean tai todella korkean varianssin videoslotti, joka julkaistiin netti- ja mobiilikasinoilla vuoden 2021 syyskuussa.

Kun katseen kohdistaa reeleille ja peliruudun taustaan, niin äkkiseltään se muistuttaa lähinnä 1980-luvun videopeleistä tai miksi ei jossain mielessä myös elokuvistakin. Nimessä oleva NFT on lyhenne englanninkielisestä termistä ”non-fungible token”, jonka selitys on suomenkielisessä Wikipediassa seuraava: ”kryptovaluuttatekniikka, jossa yksilöidään virtuaalisia kohteita ja kirjataan niiden omistussuhteita lohkoketjun avulla”.

Soittaa äskeinen sitten sitten kelloja tai ei, niin muilta ominaisuuksiltaan NFT Megaways ei ole mitenkään monimutkainen. Jos nämä lisätiedot kiinnostavat, niin jatka lukemista.

Yksityiskohtia NFT Megaways -pelistä

NFT Megaways on kuusi reeliä leveä ja kahdesta kahdeksaan riviä korkea videoslotti, jonka kierroskohtainen linjamäärä on 324-200 704. Voittoyhdistelmät kulkevat vasemmalta oikealle ja useimpien megaways-pelien tavoin ne rikkoutuvat jättäen tyhjät paikat uusille voitto- ja tai erikoiskuvioille.

Voittotaulukon matala-arvoisia kuvioita ovat virtuaalivaluuttojen logoilla koristellut kolikot (violetit, vihreät, oranssit ja kultaiset), joita seuraavat autot, linnut, Mona Lisat, koirat ja vielä timantit, joista päävoittokuvion linja-arvo on kuudelta reeliltä 3 x panos. Wildeista on neljä versiota ja ne on nähtävissä neljä reeliä leveällä ylärivillä. Scatter-merkkejä kuvastavat Crypto Spins -tekstein merkatut maapallot.

Wildeja on siis neljää lajia ja niissä on silloin tällöin myös voittokertoimet. Voittokerroin lasketaan kolikoiden määrästä, joiden kanssa wild muodostaa voittoyhdistelmän. Voittokerroin voi olla jopa x30 ja se on käytössä kaikissa voittoyhdistelmissä, eikä pelkästään kolikkokuvioita kertoen. Jos tätä tarkennetaan kolmella kohdalla, niin wildeja voi olla korkeintaan kaksi kappaletta, ne rikkoutuvat arvokkaampien kuvioiden yhdistelmissä ja kahden wildin kertoimet kerrotaan keskenään.

Pelaajan tie vie NFT Megawaysin ilmaiskierrostoimintoon minimissään kolmella scatter-merkillä. Niistä maksetaan kymmenen (10) ilmaiskierrosta ja seuraavista scatter-merkeistä aina viisi lisäkierrosta. Ilmaiskierrostoiminnossa lisäkierroksia on mahdollista voittaa kuudella scatter-merkillä aina 20:een saakka ja wildien voittokertoimet eivät nollaudu kuin vasta peruspeliin palatessa.

Maksimivoitoksi Red Tiger on rajannut noin 10 000 x panos.

Palautusprosentti on pitkässä juoksussa 95,66 %. Otathan huomioon, että palautusprosentti saattaa vaihdella version mukaan.

Site general layout graphic

Yhteenveto

Ei voi ainakaan väittää, etteikö Red Tiger Gaming olisi luonut persoonallisen videoslotin – katsotaan sitten NFT Megawaysin teemaa tai wild-toimintoa.

Teema ei kuitenkaan ole sellainen asia, jolla tehdään päätös pelaamisesta, joten jos wildien voittokertoimet nappaavat, niin silloin tätä on helppoa suositella megaways-pelien faneille.

Tiesithän, että voit kertoa oman mielipiteesi tai kokemuksesi kommentein ja tähdin. Kiitos.

Bonukset

Loading animation

Voittajat

Loading animation

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja

Muistithan, että voit pelata NFT Megaways peliä esimerkiksi täällä

Loading animation