Etusivu » Pelitarjoaja » Pragmatic » Great Rhino Megaways

Great Rhino Megaways


Great Rhino Megaways on Pragmatic Playn vuoden 2020 huhti-toukokuun taitteessa netti-ja mobiilikasinoilla julkaisema korkean varianssin videoslotti, jonka maksimivoitto on 20 000 x panos.

Mikä mielenkiintoista, niin kyseessä on Pragmatic Playlle vasta sen ensimmäinen megaways-peli, jonka lisäksi mielenkiintoa tätä julkaisua kohtaan nostaa sen rivi- ja linjamäärä, joka on tavallista suurempi.

Teemana Great Rhino Megaways -pelissä on alkuperäinen Great Rhino -niminen videoslotti. Megaways-päivityksen myötä jackpot-peli on jätetty pois, mutta muuten yhtäläisyyksiä on löydettävissä paljonkin.

Äkkiseltään joku voisi sekoittaa tämän julkaisun Raging Rhino Megaways -peliin, sillä niin nimi, voittokuviot kuin värimaailmakin ovat hyvin samanlaiset. Parempi vertaus löytyy kuitenkin myöhemmin mainittavasta videoslotista.


Yksityiskohtia Great Rhino Megaways -pelistä

Great Rhino Megaways on videoslotti, jonka linja- ja rivimäärä vaihtelevat kierroksittain välillä 324-200 704 voittolinjaa, rivimäärän ollessa jotain kahdesta kahdeksaan saakka. Käytännössä peräkkäiset pelikierrokset ovat näin aina erilaiset peliruudun asettelun osalta.

Suurin poikkeavuus yleisimpiin megaways-peleihin tulikin jo edellisessä. Muuten peliruutu on hyvinkin tavallinen. Tietokoneella pelatessa oikeasta yläkulmasta löytyy linjamäärän osoittava mittari ja sen vasemmalta puolelta neljän reelin levyinen vaakarivi. Kaikista voittoyhdistelmistä alkaa niin sanottu ketjureaktio, jolloin kyseiset voittokuviot rikkoutuvat ja tyhjät paikat täytetään uusilla voittokuvioilla niin pitkään, kun samaiselta pelikierrokselta ei löydy enempää voittoyhdistelmiä.

Voittoyhdistelmät luetaan vasemmalta oikealle vähintään kahden sopivan voittokuvion ollessa samalla linjalla. Näihin voittokuvioihin lasketaan alhaalta ylöspäin lukien korttipakan numerot ja kirjaimet väliltä 10-A, jotka ovat tehty muistuttamaan puuta ja koristeltu kaiverruksilla. Näiden arvo vaihtelee yhdeltä täydeltä linjalta välillä 1-1,5 x panos. Seuraavaksi parhaat voittokuviot ovat Afrikassa tavattavia villieläimiä – eli vaaleanpunaiset flamingot, hyeenat, krokotiilit, gorillat ja gepardit, joiden voittohaarukka yltää 1,5 x panos -lukemasta aina 50 x panos saakka.

Pelin nimestä löytyvä, kultaisen sarven saanut sarvikuono on wild, jonka voi nähdä jo mainitulla vaakarivillä. Scatter-merkkinä toimii sarvikuonon päällä koristeltu kultainen kolikko.

Kun pelaaja saa vähintään neljä scatter-merkkiä, niin tästä palkitaan ilmaiskierrostoiminnolla, johon löytyy kaikkiaan neljä erilaista vaihtoehtoa, joista saa valita yhden. Jos scattereita onnistuu saamaan useamman, niin jokainen ylimääräinen lisää neljä kierrosta oletuksena saatujen ilmaiskierrosten päälle.

  • Korkea volatiliteetti: Viisi ilmaiskierrosta. Aloituskerroin on x10.
  • Keskikorkea volatiliteetti: 10 ilmaiskierrosta. Aloituskerroin on x5.
  • Matala volatiliteetti: 15 ilmaiskierrosta. Aloituskerroin on x1.
  • Edellisten sekoitus: Ilmaiskierrosten määrä on 5, 10 tai 15 ja voittokerroin puolestaan x1, x5 tai x10.

Ilmaiskierrosten aikana kolmesta scatter-merkistä saa aina viisi lisäkierrosta, joille ei ole ylärajaa ja jokainen voittoyhdistelmä nostaa voittokerrointa yhdellä ilman rajoituksia. Bonustoiminnon voi myös ostaa hintaan 100 x panos.

Great Rhino Megaways -pelin palautusprosentiksi olemme ilmoittaneet infoon 96,48 %. Se vaatii kuitenkin sellaisen tarkennuksen, että peli voi mahdollistaa ylimääräisen panoksen käyttämisen, joka nostaa panosta 25 %:lla. Tämä vaikuttaa samalla scatter-merkkien määrään reeleillä, jonka lisäksi palautusprosentti nousee lukemaan 96,58 %.


Yhteenveto

Pragmatic Play lähti viimeinkin mukaan megaways-pelien markkinoille, mutta varsin tavallisella julkaisulla. Oikeastaan ainoa eroavaisuus suurempaan massaan on rivi- ja linjamäärä, joka ei sekään ole järin suuri uudistus. Tämän pelivalmistajan videoslotiksi Great Rhino Megawaysia ei tunnista käytännössä muualta kuin peliruudun alaosan painikkeista.

Mistään huonosta videoslotista ei äskeisestä huolimatta puhuta. Mikäli Blueprint Gamingin jo vuonna 2018 julkaisema Buffalo Rising Megaways on tehnyt aiemmin vaikutuksen, niin Great Rhino Megaways on hyvinkin samanlainen siihen verrattuna.

Kolme tähteä.

Pelaa täällä


Pay N Play
Non Sticky/Forfeitable
Ilmaista pelirahaa ilman talletusta
Bonus %
0%
Bonusmäärä
0
Lisenssit
Curacao eGaming
Gambling Commission
Malta Gaming Authority
Spelinspektionen
Nollaa lajittelu
Ladataan...
Odota hetki... Ladataan...
Avaa chat