Etusivu » Pelitarjoaja » Blueprint-gaming » Buffalo Rising Megaways

Buffalo Rising Megaways


Buffalo Rising Megaways on Blueprint Gamingin valmistama keskikorkean varianssin megaways-peli, joka julkaistiin vuonna 2018. Myöhemmin vuonna 2019 samainen yhtiö julkisti Wolf Legend Megaways -nimeä kantavan videoslotin, joka on hyvinkin samanlainen, mutta pikkuisen rajummalla volatiliteetilla varustettu.

Maksimivoitot tässä pelissä voivat tuoda panoksen takaisin jopa 10 000-kertaisena ja sen palautusprosentiksi on asetettu suuremmalla otannalla 96,50 %.

Seuraavassa on tarkempia yksityiskohtia esimerkiksi peruspelistä sekä erikois- ja ilmaiskierrostoiminnoista.

Yksityiskohtia Buffalo Rising Megaways -pelistä

Linjamäärä Buffalo Rising Megawaysissa vaihtelee kierroksittain välillä 324-117 649 – ollen valitettavan usein lähempänä pienempää lukua. Maksimipanos on kymmenen euroa ja siitä alaspäin aina kahteen euroon saakka panosvaihtoehtoja on ainostaan viisi, neljä ja mainittu kaksi euroa.

Päävoittokuviona on tietysti itse puhveli kultaisine silmineen ja yhdeltä linjalta se tuo panoksen takaisin 50-kertaisena, kuten Blueprint Gamingin peleissä hyvin usein aiemminkin. Tätä eläintä esiintyy sen verran satunnaisesti, että välillä sen olemassaolo tahtoo unohtua täysin. Muut voittokuviot ovat erilaisia villieläimiä sekä korttipakan kärkipään kuvioita.

Mitäpä Buffalo Rising Megaways olisi ilman vanhaa kunnon Mystery Symbol -ominaisuutta, mutta korostettakoon kuitenkin, että ilmaiskierrokset tarjoavat jonkinlaista vaihtelua aiempaan.

Mysteerikuvio voi esiintyä kierroksella kuin kierroksella muuntuen miksi tahansa muuksi kuvioksi scatter-merkkejä lukuun ottamatta. Mysteerikuviot löytyvät myös ilmaiskierrostoiminnosta.

Ilmaiskierrokset voi useiden megaways-pelien tapaan joko ostaa tai saada scatter-merkkien avustuksella. Ostohinta on 100 x panos ja scatter-merkkejä (vaaleanpunaiset timantit) tarvitaan vähintään neljä kappaletta.

Ilmaiskierrosten aikana voittokerroin kasvaa perinteisesti kaikista voitoista ilman erillisiä rajoituksia ja kolme tai neljä scatteria ylärivillä antaa viisi tai kymmenen lisäkierrosta.

Erilaisia bonusvaihtoehtoja on tarjolla neljä erilaista, jotka on lueteltu seuraavassa.

  • 15 ilmaiskierrosta aloituskertoimella x1.
  • 10 ilmaiskierrosta aloituskertoimella x5.
  • 5 ilmaiskierrosta aloituskertoimella x10.

Neljäs vaihtoehto on uhkapeliä uhkapelin sisällä, jossa kierrosten lukumäärä ja aloituskerroin valitaan kysymysmerkkien takaa äskeisten vaihtoehtojen väliltä, joka voi siis olla parhaimmillaan 15 ilmaiskierrosta aloituskertoimella x10.


Yhteenveto

Suurempaa valittamisen aihetta Buffalo Rising Megaways -pelistä ei löydy. Ehkä ne perinteiset oudohkot panosvaihtoehdot ja jokseenkin turhan verkkaisesti etenevä peruspeli, mutta niidenkin jälkeen peli on ainakin kolmen tähden arvoinen.

Mikäli vertailemaan lähdetään, niin korkeammasta varianssistaan huolimatta tai ehkä juuri sen ja hieman erilaisten bonuskierrosten turvin Wolf Legend Megaways ajaa tämän ohi. Tätä ei pidä ymmärtää niin etteikö tästäkin voisi voittaa jättivoittoja, vaan kaikkien kasinopelien joukosta myös Buffalo Rising Megaways on ehdottomasti kärkipäässä mitä potentiaalisiin suurvoittoihin tulee.

Voit kuitenkin ilmaista yhtenevän tai eriävänkin mielipiteen suoraan tähdillä tai jättämällä kommentin.

Pelaa täällä


Pay N Play
Non Sticky/Forfeitable
Ilmaista pelirahaa ilman talletusta
Bonus %
0%
Bonusmäärä
0
Lisenssit
Curacao eGaming
Gambling Commission
Malta Gaming Authority
Spelinspektionen
Nollaa lajittelu
Ladataan...
Odota hetki... Ladataan...
Avaa chat