Hotel Yeti-Way

|Play’n GO|2021-07-15|RTP: 96.18 %
Etusivu » Pelitarjoaja » Play-n-go » Hotel Yeti-Way
Pelinvalmistaja
Play’n GO
Nimi
Hotel Yeti-Way
Feature Buy
Ei
Julkaistu
2021-07-15
Pelityyppi
Video Slots
Mobiiliversio
Kyllä
Voittolinjat
262144
Tetris-slotti
Ei
Rullat
6
Rivit
8
Wildit
Kyllä
Sticky wildit
Ei
Scatterit
Kyllä
Ilmaiskierrokset
Kyllä
Progressiivinen jackpot
Ei
Bonuspeli
Ei
Erikoistoiminto
Kyllä
Automaattipeli
Kyllä
Minimipanos
0,10
Max. panos
50,00
Maksimivoitto
30000
Palautus%/RTP
96,18
Varianssi
Very high
Päivitetty
19.7.2021

Arvostelu

2 arvostelua - 4.50/5.00

Hotel Yeti-Way on Play’n GO’n käsialaa oleva todella korkean varianssin videoslotti, joka julkaistiin netti- ja mobiilikasinoilla vuoden 2021 heinäkuussa.

Teemassa on yhdistetty aurinkoinen hiekkaranta ja lumimies, eli Jeti. Erikseen tai yksittäin kumpikaan näistä teemoista ei ole mitenkään harvinainen, mutta harvemmin niitä on tälla tavoin sekoitettu. Jos jonkinlaisia vertauksia etsitään, niin mainitaan sitten NetEntin Aloha! Christmas Edition ja ELK Studiosin Tropicool, vaikka eivät nekään aivan samanlaisia ole.

Äkkiseltään katsottuna Play’n GO onkin luonut todella mielenkiintoisen videoslotin kasvavine linjamäärineen, erikoistoimintoineen ja vaihtoehtoisine ilmaiskierrostoimintoineen. Mikä on kuitenkin totta, niin hyvin usein laatu menee erikois- ja ilmaiskierrostoiminnoissa määrän edelle. Otetaankin seuraavassa selvää, että millainen mielipide Hotel Yeti-Waysta jää näin yhden testikerran otannalla.

Yksityiskohtia Hotel Yeti-Way -pelistä

Hotel Yeti-Way on kuusi reeliä leveä ja oletuksena neljä riviä korkea videoslotti, jossa on täten 4 096 vasemmalta oikealle kulkevaa voittolinjaa. Jatkamme tästä mekaniikasta lisää muutaman kappaleen kuluttua.

Voittotaulukon matala-arvoisia kuvioita ovat korttipakan 10, J, Q, K ja A. Niiden jälkeen näemme purkit aurinkovoidetta, violetit sandaalit, aurinkolasit, hatut ja hait, joista viimeksi mainitun linja-arvo on kuudelta reeliltä 3 x panos. Wildeja kuvastavat kahden kuvion pinoissa olevat lumimiehet ja jäiset kuutiot. Wild-linjan arvo on vastaava haiden kanssa. Kartat ovat ilmaiskierrostoiminnon aktivoivia scatter-merkkejä.

Erikoistoimintoja on siis kolmen kappaleen verran. Kun reeleillä on wild, niin sitä seuraa jokin luettelomerkein listatuista erikoistoiminnoista. Huomaathan, että ilmaiskierroksilla kaikilla näistä erikoistoiminnoista on myös voittokerroin x2.

  • Erikoistoiminto 1: Lisää yhdestä neljään pinottua wildia reeleille.
  • Erikoistoiminto 2: Käynnistää jopa 24 Respinia hakien hai-kuvioit reeleille.
  • Erikoistoiminto 3: Lisää kahdesta kahdeksaan wildia reeleille.

Edetäkseen Hotel Yeti-Wayn ilmaiskierrostoimintoon, pitäisi reeleillä olla kolmesta kuuteen scatter-merkkiä. Näistä pelaaja palkitaan scatter-merkkien mukaisessa järjestyksessä 8, 12, 16 tai enintään 20 ilmaiskierroksella. Ilmaiskierrostoiminnon on mahdollista uusiutua kerran, joten teoriassa niiden yläraja on 40.

Ylempänä sivusimme laajenevaa peliruutua. Se on tehty siten, että yhdellä tai parhaassa tilanteessa jopa kaikilla reeleillä voi olla x2-voittokerroin, joka ikään kuin tuplaa samaisen reelin rivimäärän. Kun kerromme kuusi reeliä rivikorkeudella kahdeksan, niin saisimme kokonaislinjamääräksi 262 144.

Ilmaiskierroksille on kolme vaihtoehtoa, jotka näet alta. Ilmaiskierrostoiminnot on listattu matalasta volatiliteetista aina korkeampaa kohti.

Ilmaiskierrostoiminto 1 – surffaus: Matalin volatiliteetti. Jeti lisää jokaisella ilmaiskierroksella korkeintaan kahdeksan wildia reeleille.

Ilmaiskierrostoiminto 2 – benjihyppy: Keskikorkea volatiliteetti. Jeti lisää pinottuja wildeja yhdestä neljään reelille.

Ilmaiskierrostoiminto 3 – laitesukellus: Korkein volatiliteetti. Kaikista haikaloista lisätään Respin ja niiden maksimi on 24 – aivan kuten peruspelissäkin.

Maksimivoitto näiltä hiekkarannoilta on 30 000 x panos.

Palautusprosentti on version mukaan 91-, 94- tai 96-alkuinen. Me olemme listanneet niistä parhaimman, joka on 96,18 %.

Site general layout graphic

Yhteenveto

Näillä ominaisuuksilla Hotel Yeti-Way ei missään nimessä ole täysin uudenlainen videoslotti, mutta nämä erikois- ja ilmaiskierrostoiminnot eivät tunnu myöskään väkisin tehdyltä täytteeltä.

Aika näyttää, että miten suosion käy, eikä tästä mitään vuosikymmenen menestyspeliä lähtisi muutenkaan ennustamaan, mutta nähtävästi wildeilla ja voittokertoimilla saa vieläkin kasaan mukavan paketin.

Keskimääräistä mielenkiintoisempi pelijulkaisu. Kolme tai neljä tähteä.

Kerrothan omankin mielipiteesi kommentein ja tähdin. Kiitos.

Bonukset

Loading animation

Voittajat

Loading animation

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja

Muistithan, että voit pelata Hotel Yeti-Way peliä esimerkiksi täällä

Loading animation