Offline

Tropicool

|ELK Studios|2021-05-18|RTP: 95.00 %
Etusivu » Pelitarjoaja » Elk » Tropicool
Pelinvalmistaja
ELK Studios
Nimi
Tropicool
Feature Buy
Kyllä
Julkaistu
2021-05-18
Pelityyppi
Video Slots
Mobiiliversio
Kyllä
Tetris-slotti
Ei
Wildit
Kyllä
Rullat
6
Sticky wildit
Kyllä
Rivit
6
Scatterit
Kyllä
Voittolinjat
46656
Ilmaiskierrokset
Kyllä
Palautus%/RTP
95,00
Bonuspeli
Ei
Varianssi
High
Progressiivinen jackpot
Ei
Minimipanos
0,20
Erikoistoiminto
Ei
Max. panos
100,00
Automaattipeli
Kyllä
Maksimivoitto
10000
Päivitetty
18.5.2021

Arvostelu

1 arvostelu - 4.00/5.00

Tropicool on ELK Studiosin luoma korkean varianssin videoslotti, joka julkaistiin netti- ja mobiilikasinoilla vuoden 2021 toisella neljänneksellä.

Teemana näemme trooppisen saaren, joka on kuitenkin saanut jäisen ja lumisen peitteen peliruutunsa ylle. Tältä osin se muistuttaa NetEntin Aloha! Christmas Editionia ja ehkä joitain samaa on myös joidenkin voittokuvioiden ulkonäössä.

Kun jatketaan teemasta muuhun sisältöön, niin silloin yhtäläisyyksiä on esimerkiksi Nitropolis 2 -peliin. Tällä tarkoitetaan etenkin erikoistoimintoja, jotka aktivoituvat peliruudun yllä kulkevista erikoiskuvioista. Niistä sekä Tropicoolin peruspelistä ja ilmaiskierrostoiminnoista lisää alla olevissa kappaleissa.

Yksityiskohtia Tropicool-pelistä

Tropicool on kuusi reeliä leveä ja kuusi riviä korkea videoslotti, jossa on 46 656 vasemmalta oikealle luettavaa voittolinjaa. Korostettakoon nimenomaan voittolinjoja, vaikka ulkoasu äkkiseltään onkin hyvin samanlainen kuin grid-sloteissa.

Voittoyhdistelmiin tarvitaan kolmesta kuuteen toisiinsa täsmäävää voittokuviota tai sellaisten ja wildien sekoituksia. Tarkennamme edellistä vielä lisää parhaimpien voittokuvioiden osalta. Voittoyhdistelmät myös rikkoutuvat ja jäljelle jääneet kuviot putoavat näin peliruudun pohjalle, kun ylemmät paikat täytetään uusilla voitto- ja erikoiskuvioilla.

Pelin voittokuvioita ovat ensinnäkin jäiset luumut, jotka on esitetty violetin, vihreän, keltaisen ja punaisen väreissä. Näitä seuraavat yhtä lailla jäässä olevat omenat, kookospähkinät ja mansikat. Kaksi parasta voittokuviota – flamingot ja tukaanit – on pinottu kolmen rivin korkuisiksi. Niiden linja-arvot on täysiltä kuuden reelin voittolinjoilta 0,90 ja 1,20 x panos. Erikoiskuvioita on sen verran paljon, että käymme ne läpi luettelomerkeissä.

Äsken puhuimme tai kirjoitimme linjavoitoista, mutta näiden lintujen voittoyhdistelmät voidaan lukea myös silloin, jos reeleillä on vähintään kolme lintua. Millä reelillä ne ovat, niin sillä ei ole merkitystä, kunhan ne näkyvät kolmen rivin korkuisina.

Peliruudun yllä kulkee niin sanottu seitsemäs rivi, jossa on seuraavanlainen listaus erikoiskuvioita. Nämä erikoistoiminnot käynnistyvät joko silloin, kun jokin erikoiskuvio on mukana voittoyhdistelmässä tai sellaisen päätteeksi.

  • Tyhjät ruudut: Putoaa alas ja rikkoutuu jättäen tilaa uusille kuvioille.
  • Tavalliset wildit: Ei vaatine selitystä.
  • Lukkiutuvat wildit: Sticky-Wildit, jotka pysyvät peliruudulla kolmen voittoyhdistelmän ajan. Merkattu numeroin.
  • Voittokerroin wildit: Wild, jolla on voittokerroin x2-x5.
  • Rivinvaihto: Tarkoittaa sitä, että yhden rivin voittokuviot muuntuvat samanlaisiksi. Ei koske wildeja eikä scatter-merkkejä.

Edetäkseen Tropicoolin ilmaiskierrostoimintoon täytyy reeleillä olla yhtä aikaa kolmesta kuuteen scatter-merkkiä (B-kirjaimet). Näistä palkitaan vastaavassa järjestyksessä 10, 15, 20 tai 25:lla ilmaiskierroksella. Erona peruspeliin seitsemännellä rivillä on nyt kaksi uutta erikoiskuviota, joista toinen antaa 1, 2, tai 5 lisäkierrosta ja toinen taas voittokertoimen x1, x2, x3 tai x5. Voittokertoimet eivät nollaudu ilmaiskierrosten välissä ja kaikki erikoiskuviot pysyvät seitsemännellä rivillä, kunnes niille on käyttöä. Mikä myös on pelaajalle hyvä juttu, niin Sticky-Wildit jäävät nekin reeleille seuraaville ilmaiskierroksille, jos niitä ei ole käytetty ”loppuun”.

Ostotoimintoja on viiden kappaleen verran. Näiden hintahaarukka on 5-500 x panos ja niillä on omat merkityksensä niin peruspeliä kuin ilmaiskierrostoimintojakin koskien.

Maksimivoitto tältä saarelta on 10 000 x panos, kun taas palautusprosentti on tavallista matalampi 95 %.

Site general layout graphic

Yhteenveto

ELK Studiosilla on – voisiko sanoa – tietynlaisia kausia, jolloin he julkaisevat teemat pois lukien sarjan keskenään hyvin samanlaisia videoslotteja. Nyt se sarja käsittää näitä pelejä, joissa on omat ylimääräiset rivinsä erikoiskuvioineen.

Vaikka näistä ei mitään pelialan suurimpia klassikoita odottaisikaan, niin nuo erikoistoiminnot tekevät peruspelistä tarpeeksi viihdyttävän, jotta aika ei mene pelkästään scatter-merkkejä odotellessa.

Kolme tai neljä tähteä. Kerrothan myös oman mielipiteesi Tropicool-pelistä.

Bonukset

Loading animation

Voittajat

Loading animation

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja

Muistithan, että voit pelata Tropicool peliä esimerkiksi täällä

Loading animation