Etusivu » Lauri Markkanen parketilla klo 22! - Veikkaa ja voita Powerin lahjakortti

Lauri Markkanen parketilla klo 22! – Veikkaa ja voita Powerin lahjakortti

Chicago Bulls Lauri Markkasen ja Zach LaVinen tähdittämänä pääsi aloittamaan kautensa pitkän pitkän tauon jälkeen, ja vaikka kausi alkoikin hieman yskähdellen, oli Lauri Markkasen otteissa taas sitä vanhaa kunnon Markkasta, jossa kolmoset upposi ja peli kulki mallikkaasti. Sitten epäonni puuttui peliin, ja Markkasen kolautettua joukkuekaverinsa kanssa jalat yhteen joutui Late pelaamaan puolikuntoisena pari ottelua. Kun tästä alettiin selvitä joukkuekaveri Chandler Hutchinconilla todettiin korona, ja tämän myötä lähikontaktissa olleet joukkuekaverit Markkanen mukaanlukien määrättiin korona-altistumisen myötä karanteeniin.

Chicagon pelit kulki hetken todella mallikkaasti ilman Markkastakin, mutta nyt joukkue on ajautunut taas tappioputkeen. Tappiot ovat kuitenkin olleet katkeria, sillä joukkue on hävinnyt peräti 4 matsia niin että suurin tappio on 4 pistettä.

Nyt on Markkasen aika palata parketille, kun vastaan asettuu slovenialaistähti Luka Doncicin tähdittämä Dallas Mavericks, ja mikä parasta ottelu nähdään primetime-aikaan Suomessa ja kaiken lisäksi ilmaiskanavan puolelta. Yli 17 pisteen keskiarvoilla pisteitä nakuttanut Markkanen on selvä boosti mielenkiintoon näin suomalaiskatsojien näkökulmasta!

Ottelun suosikki on Dallas, jolle tarjotaan -6,5 pintaan olevia tasoituksia esimerkiksi Pinnaclella. Löydät Pinnaclelta kyseiseen otteluun myös paljon Lauri Markkanen-erikoisvetoja, ja voit halutessasi lyödä vetoa vaikkapa Markkasen kolmosten, levypallojen tai menetysten määrästä!

Loading animation

Bullsin kausi tarvitsee ehdottomasti voittoja, ja tiukat otteet ovat antaneet osviittaa, että potentiaalia joukkueella on, mutta nuori joukkue on toisinaan vielä kokematon ratkaisuhetkillä. Markkasen ja LaVinen ohella myös muut nuoret pelaajat kuten Coby White ja Wendell Carter Jr. ovat joukkueen avauksessa, ja kaikkien avausmiesten erilaisista tilastoista pääsee lyömään vetoa.

Dallasilla nähdään kehissä myös pitkään viime aikoina loukkaantumisista kärsinyt latvialaisjätti Kristaps Porzinskis, jonka peliä on usein vertailtu Lauri Markkaseen tyyliltään. Näin näiden eurooppalaistähtien kohtaaminen on varmasti oma mielenkiintoinen momenttinsa.

🕙 Dallas Mavericks – Chicago Bulls Klo 22.00
👁‍🗨 Katso ilmaiseksi JIM tv-kanalta suomeksi selostettuna

Veikkaa ja voita Powerin lahjakortti

✅ Veikkaa alle kommentteihin Markkasen pisteet + Peliaika. Esimerkiksi ”32 pistettä ja peliaikaa 17min 45s”
✅ Olet mukana Powerin 50€ lahjakortin arvonnassa!

Site general layout graphic

🔞 Kilpailu vain täysi-ikäisille, kuten koko Ristikaksi.com sivuston käyttö!


Mikäli useammalla on oikea/lähin arvaus pisteistä, verrataan peliaikaa. Mikäli tämänkin jälkeen useammalla on sama tulos, arvotaan lahjakortti oikein arvanneiden kesken. Voittaja ilmoitetaan tämän artikkelin kommenteissa viimeistään maanantaina 18.1 ja voittajaan ollaan yhteyksissä joko yksityisviestillä tai sähköpostitse.

1

20 vastausta artikkeliin “Lauri Markkanen parketilla klo 22! – Veikkaa ja voita Powerin lahjakortti”

 1. Site general layout graphicmaestro sanoo:

  14 pistettä, peliaikaa 30min 26sek

 2. Site general layout graphicjannis sanoo:

  21 pistettä, peliaikaa 25 min 34 sek

 3. Site general layout graphicHakista sanoo:

  19 pistettä. Peliaika 21min

 4. Site general layout graphiclarpalate sanoo:

  17 pistettä, peliaikaa 26min 19 sek

 5. Site general layout graphicCharles sanoo:

  18 pistettä, peliaikaa 27min 32sek

 6. Site general layout graphichrrmony sanoo:

  22 Pistettä, peliaikaa 33min

 7. Site general layout graphicmyntlat sanoo:

  18 pistettä, peliaika 31.31.

 8. Site general layout graphictimmylabel sanoo:

  17 pistettä , 29.20 peliaikaa

 9. Site general layout graphicmikser1 sanoo:

  21pistettä, 22min peliaikaa

 10. Site general layout graphichandy sanoo:

  Jos osasin livetuloksia katsoa oikein, teki Markkanen 29 pistettä ja täten lähimpänä olisi Sampi 23 pisteen veikkauksella. Annetaan 6 tuntia valitusaikaa ja sitten lähtee palkintoa eteenpäin 🙂

Vastaa