Etusivu » 31.12. Kalenteriluukku

31.12. Kalenteriluukku

Päivän luukkuun osallistuminen vaatii pelitilin Kanuunalle. Jos et vielä omista pelitiliä, avaa se alapuolelta tai tästä! Mikäli pelitili on avaamatta viimeistään tämän päivän aikana, et ole oikeutettu saamaan palkintoa, vaan palkinto siirtyy seuraavalle onnekkaalle!

Loading animation

Päivän palkinto

🏆 100 € pelirahaa Kanuunalle (1x kierrätysvaatimuksella)

Päivän kilpailu: Tulosveikkaus Jääkiekon MM U20

1️⃣ Jos et jo omista, avaa pelitili Kanuunalle tästä (Pelitili täytyy avata viimeistään tänään osallistuaksesi)

2️⃣ Arvaa jääkiekon U20 MM-kisojen illan ottelun USA-Suomi lopputulos (60 min) ja ensimmäisen maalin syntyaika pelikellon mukaan!

🇺🇸 USA – 🇫🇮 Suomi

Esimerkkivastaus: 1-2, 19min

3️⃣ Kommentoi veikkauksesi tähän artikkeliin, meidän Facebookiin ,meidän Twitteriin tai meidän Instagramiin. Voit osallistua kilpailuun yhteensä NELJÄLLÄ eri tulosveikkauksella, mutta vain yksi arvaus per kanava

4️⃣ Mikäli oikeita tulosveikkauksia tulee useita tai ei yhtään, niin voittajaksi selviytyy ensimmäisen maalin syntyajan lähimmäksi veikannut

5️⃣ Mikäli eroa osallistujien välille ei saada aiemmilla säännöillä niin loppupeleissä arpa ratkaisee voittajan

6️⃣ Osallistumisaikaa ottelun alkuun 31.12 klo 23:00 saakkaSäännöt ja ehdot

  • Osallistuaksesi kisaan sinulla täytyy olla pelitili päivän luukkua sponsoroivalle nettikasinolle/vedonlyöntisivustolle. Pelitiliä ei voi tehdä jälkikäteen kisan loputtua.
  • Ylläpito pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä kilpailun edetessä. Ylläpidon päätökset kilpailuun liittyen ovat lopullisia.
  • Huomioithan, että palkintoina on kolmannen osapuolen palkintoja, joiden maksuaikatauluun emme välttämättä voi vaikuttaa. Palkinnot maksetaan viimeistään tammikuun aikana kalenterin päätyttyä. Tuotepalkintojen arvo on sponsorin ilmoittama, eikä Ristikaksi voi vaikuttaa tuotepalkinnon sisältöön.
  • Huijaaminen, kuten useampien käyttäjätilien luominen, väärentely, bugien hyväksikäyttö ja muut tekijät johtavat voiton mitätöimiseen ja sulkemiseen kampanjasta.
  • Vain täysi-ikäiset voivat osallistua kampanjaan.
  • Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti1

20 vastausta artikkeliin “31.12. Kalenteriluukku”

  1. Site general layout graphic-keisari- sanoo:

    31. Luukun kilpailussa ei oikeita tulosveikkauksia (6-2) saatu eikä myöskään oikeaa avausmaalin syntyaikaa (15min), mutta muutamalla veikkaus heitti vain minuutin ja heidän välillä siirryttiin arpapeliin. Tällä kertaa onni suosi käyttäjää ”Dooa”. Onnittelut voittajalle! Ilmoitatko yksityisviestillä tai sähköpostilla ristikaksi@gmail.com Kanuuna -tilisi tiedot (etunimi, sukunimi, käyttäjätunnus ja/tai sähköposti) niin saadaan palkinto maksuun!

Vastaa