Etusivu » 29.12. Kalenteriluukku

29.12. Kalenteriluukku

Päivän luukkuun osallistuminen vaatii pelitilin Kanuunalle. Jos et vielä omista pelitiliä, avaa se alapuolelta tai tästä! Mikäli pelitili on avaamatta viimeistään tämän päivän aikana, et ole oikeutettu saamaan palkintoa, vaan palkinto siirtyy seuraavalle onnekkaalle!

Loading animation

Päivän palkinto

🏆 100 € pelirahaa Kanuunalle (1x kierrätysvaatimuksella)

Päivän kilpailu: Tulosveikkaus Jääkiekon MM U20

1️⃣ Jos et jo omista, avaa pelitili Kanuunalle tästä (Pelitili täytyy avata viimeistään tänään osallistuaksesi)

2️⃣ Arvaa jääkiekon U20 MM-kisojen illan ottelun Latvia-Suomi lopputulos (60 min) ja ensimmäisen maalin syntyaika pelikellon mukaan!

🇱🇻 Latvia – 🇫🇮 Suomi

Esimerkkivastaus: 1-2, 19min

3️⃣ Kommentoi veikkauksesi tähän artikkeliin, meidän Facebookiin ,meidän Twitteriin tai meidän Instagramiin. Voit osallistua kilpailuun yhteensä NELJÄLLÄ eri tulosveikkauksella, mutta vain yksi arvaus per kanava

4️⃣ Mikäli oikeita tulosveikkauksia tulee useita tai ei yhtään, niin voittajaksi selviytyy ensimmäisen maalin syntyajan lähimmäksi veikannut

5️⃣ Mikäli eroa osallistujien välille ei saada aiemmilla säännöillä niin loppupeleissä arpa ratkaisee voittajan

6️⃣ Osallistumisaikaa ottelun alkuun 29.12 klo 18:00 saakka, mikäli parhaan arvauksen tehnyt ei ole luonut pelitiliään Kanuunalle ottelun alkuun mennessä, siirtyy palkinto seuraavalle.Säännöt ja ehdot

  • Osallistuaksesi kisaan sinulla täytyy olla pelitili päivän luukkua sponsoroivalle nettikasinolle/vedonlyöntisivustolle. Pelitiliä ei voi tehdä jälkikäteen kisan loputtua.
  • Ylläpito pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä kilpailun edetessä. Ylläpidon päätökset kilpailuun liittyen ovat lopullisia.
  • Huomioithan, että palkintoina on kolmannen osapuolen palkintoja, joiden maksuaikatauluun emme välttämättä voi vaikuttaa. Palkinnot maksetaan viimeistään tammikuun aikana kalenterin päätyttyä. Tuotepalkintojen arvo on sponsorin ilmoittama, eikä Ristikaksi voi vaikuttaa tuotepalkinnon sisältöön.
  • Huijaaminen, kuten useampien käyttäjätilien luominen, väärentely, bugien hyväksikäyttö ja muut tekijät johtavat voiton mitätöimiseen ja sulkemiseen kampanjasta.
  • Vain täysi-ikäiset voivat osallistua kampanjaan.
  • Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti
18 vastausta artikkeliin “29.12. Kalenteriluukku”

  1. Site general layout graphic-keisari- sanoo:

    29. Luukun ”U20 MM Tulosveikkaus” -kilpailussa saatiin yksi oikea lopputulosveikkaus (0-3), jonka teki Twitterin puolella käyttäjä nimimerkillä ”YlaMarkus”. Onnittelut voittajalle!

Vastaa