Offline
Etusivu » Peleistä ja muuta

Peleistä ja muuta

Moro

Tässä kk tullut ihan kivasti voittoa sloteista… Tilasinkin Gigantista peliläppärin ja pesukoneen.. Peliläppäri ei tullut niinkuin kuuluu ja se piti hakea liikkeestä..Ja huonohan se oli tietenkin tulletimet väärässä paikkaan eli takana..Ehkä jos pöytäkoneena käyttäs niin toimis mut mulla on tää peliasento läppäri sylissä moottorisängyssä Site general layout graphic Niin puhalsi kaikki hyöryt syliin ja lämpeni hetkessä..

Noh vein läppärin liikeeseen ja rahat piti palautua kortille mut eipä helvetti näy rahoja..Palautin sen ma kohta viikko sitten eihän siinä montaa päivää voi kestää kun rahat tulee kortille? Onko jollain muulla ollut Gigantin kanssa ongelmia rahan palautuksessa? Maksulinen ja ruuhkainen puhelinjonotus sinne on ja chatti jonnei ei edes pääse.. Noh käyvät kuulemma ens viikon alussa selvittään asiaa jos ei näy tillillä..

Muuten tässä ajankuluksi aina pokeria vähän ja vetoja ja slotteja..Slotteissa on se hyvä puoli että saattaa pamahtaa 5€ joku monen tonnin pikavoitto.. Site general layout graphic


Vastaa